Pesäpallo Vähäkyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vähäkyrö ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Vähäkyrö

Pesäpallo - Vähäkyrö

Vävi Pesis E- ja D-porukka Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei tulisiko E-tai D-pojista pallopojiksi nyt keskiviikkona naisten peliin 3 poikaa/tyttöä? Santeri on jo lupautunut yhdeksi. Vuoro olisi e-tytöillä mutta ovat pelaamassa itse. Vanhempia ei tarvittaisi kioskiin vaan hoidetaan ne joukkueen toimesta. Pallohenkilöt saa kioskista limsan/jäätelön tai ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Vähäkyrö
Ei asetettu
30

VäVi Pesis - E-tytöt Nimenhuuto.com

Maiju kirjoitti: Hei Onkohan keskiviikkona 14.12 sali vapaa? Silloin pitäisi olla konsertti salissa. t. Piia (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Vähäkyrö
Tytöt
19

VäKi C-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Vähäkyrö
Pojat
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.