Pesäpallo Vähäkyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vähäkyrö ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Vähäkyrö

Pesäpallo - Vähäkyrö

Vävi Pesis E- ja D-porukka Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Jäikö jonkun käteen Niilon valkoinen aluspaita grillistä muovipussin päältä. Ehkä Fransilla ? Voi palauttaa huomenna peliin (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Vähäkyrö
Ei asetettu
31

VäVi Pesis - E-tytöt Nimenhuuto.com

Maiju kirjoitti: Hei Onkohan keskiviikkona 14.12 sali vapaa? Silloin pitäisi olla konsertti salissa. t. Piia (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Vähäkyrö
Tytöt
20

VäKi C-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Vähäkyrö
Pojat
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.