Pesäpallo Summa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Summa ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Summa

Pesäpallo - Summa

Summanponnistus E-F pojat Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Terve Kaikille, Seuran tekstiilitilaus, verkkarit, tuulipuvut yms. laitetaan liikkeelle nousevan viikon Keskiviikkona (15.11.), eli jos vielä jotain mitä haluatte tilata niin ilmoittakaa tilauksenne mahdollisimman pikaisesti joko TuomasS tai JussiH. T. JussiH / 0401525711 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Summa
Pojat
18

Summan Ponnistus E ja F-Tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Heippa! Partasen Tarja (SuPon tanhu- ja rahavastaava) kyseli tyttöjen halukkuutta osallistua joulunäytelmään, joka on tarkoitus esittää pikkujouluissa 7.12. Osa halusi ehdottomasti osallistua, osa taasen ei... Näytelmässä on seitsemän puheroolia (pukki, muori, tonttuja), toki varamiehityskin joka... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Summa
Ei asetettu
26

Summan ponnistus G Juniorit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi, Valitettavasti joudumme peruuttamaan tämän päivän harjoitukset, valmentajien päällekkäisten menojen vuoksi emme saaneet valmentajaa järjestettyä illaksi. Pahoitteluni tästä. Terveisin JussiH (16 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Summa
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.