Pesäpallo Summa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Summa ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Summa

Pesäpallo - Summa

Summan Ponnistus E ja F-Tytöt Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moi! Kausi alkaa olemaan pikkuhiljaa paketissa. Tulevalla viikolla tiistaina harjoitukset normaalisti. Torstaina Mari pitää tytöille treenit Summan koululla ja pojilla on peli Pirttilässä. Lauantaina 9.9 pidetään kauden päättävät tekniikkakisat Pirttilässä klo 11:00 alkaen. Kilpailussa on 4lajia ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Summa
Ei asetettu
25

Summanponnistus E-F pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Kopioin Tuomaksen viestin myös tänne poikien ryhmään Hei vaan! Muutamia juttuja kaikille tiedoksi: - Perinteinen Halloween disco järjestetään Pirttilässä lauantaina 28.10. Discon jälkeen alkaisi ns. aikuisten kauden päätöstilaisuus. Talkoolaisille siis purtavaa ja virvokkeita kiitokseksi valtavas... (23 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Summa
Pojat
17

Summan ponnistus G Juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Summa
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.