Pesäpallo Summa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Summa ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Summa

Pesäpallo - Summa

Summanponnistus E-F pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Moi Kaikille, Syksyn sisäharkat potkaistaan käyntiin kaikkien juniorijoukkueiden osalta Viikolla 42. Pirttilän lyöntivuorot alkavat Viikolla 45, kelloajoista ja päivistä tiedotetaan myöhemmin. Summan koulu Maanantai 18.00-19.00 Junnuvuoro, käyttötarkoitus vielä auki Tiistai 18.00-20.00 SuPo liiku... (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Summa
Pojat
25

Summan Ponnistus E ja F-Tytöt Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Moikka! Lauantaisin ja sunnuntaisin on taas mahdollisuus päästä aikaisempaan tapaan Pirttilään treenaamaan lyöntejä kymmenen ja kahden välillä 27.10 alkaen. Ohjausta ei syyskaudella ole, joten "oma aikuinen" mukaan : ) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Summa
Ei asetettu
21

Summan ponnistus G Juniorit Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Syksy painaa päälle, ja sehän tarkoittaa Pirttilän syystalkoita ja talkooväen illanistujaisia. 20.10. Lauantaina aloitamme Pirttilän talkoot klo 14.00, ohjelmassa Klubihuoneen maalaus, hyllyjen rakentaminen, mattoasennus, Pirttilän palotarkastuksen puutteiden korjaukset, pihan siivous ja tietysti... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Pesäpallo
Summa
Sekajoukkue
33