Pesäpallo Alajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alajärvi ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Alajärvi

Pesäpallo - Alajärvi

AA Keltainen E-pojat Nimenhuuto.com

Alajärven Ankkureiden E-poikien pelisarjan joukkue.

Juha kirjoitti: Terve! Ekat reenit takana ja koko valmennustiimi oli tyytyväinen näkemäänsä. Taitoa, tahtoa ja halua harjoitella oli joka pelaajalla! Hyvä! Ensi viikon tiistaina ei siis ole reenejä Itsenäisyyspäivän takia. Seuraavat reenit on tiistaina 13.12. ja otetaan näihin reeneihin mukaan pesisvarusteiden l... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
21

AA F-pojat keltainen Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Antti Latvala alatvala76@gmail.com Valmentaja: Antti Latvala Kyösti Heikkilä

Antti kirjoitti: Hei, Harkat kestävät 1,5 tuntia, jos ei toisin ole ilmoitettu. Tätä asiaa on kyselty aika ajoin. Meillä tuo nimenhuuto on ns. karvalakkiversio (maksuton) johon ei kaikkia tietoja saa asetettua. ANtti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
15

AA E-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei. Muistakaa pelipukujen palautus! Housut ja liiviosa (ei sinistä paitaa). Pakatkaa muovipussiin, pelaajan nimi ja puvun koko merkitään pussiin. Palautus Kymppi-Osille tai viimestään ensi sunnuntain päättäjäisiin. Jos puku on sopiva, saatte keväällä saman takaisin. T Heikki (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Tytöt
21

AA F-tytöt 2017 Nimenhuuto.com

Senni kirjoitti: Hei! Senni ei todennäköisesti pääse pelaamaan su 9.7. kotipeliin. Jos joku voisi vaihtaa, niin Senni voisi lähteä joko Seinäjoelle 22.5., tai Vaasaan 28.5. T. Sanna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Tytöt
25

AA F-pojat sininen 2017 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hepskukkuu! Kesän kirjuri/tuomarivuorot löytyy nyt pelien tiedoista. Jos joku ei omalla vuorollaan paikalle pääse homaa sitten ITSE tuurarin. Ihan sama vaikka siellä tuomaroi/kirjuroi mummo, kummi, teini tai naapurin ukko, kunhan vuoro vaan tulee hoidetuksi. Ei soittoja tämän tiimoilta Teijolle e... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
15

AA-junnupesis2006 Nimenhuuto.com

AA E-pojat Sininen

Mico kirjoitti: Mä meen Miskan peliin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
14

AA G-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Aleksin takki jäi harjoitusten jälkeen kentälle. Ei löytynyt enään kun käytiin kattelemassa.Ottiko joku takin talteen? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Alajärvi
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.