Pesäpallo Koskenkorva

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koskenkorva ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Koskenkorva

Pesäpallo - Koskenkorva

kossu F03-04 Nimenhuuto.com

Koskenkorvan pesisseuran junnujoukkue. Tulevaa huippukalustoa...

Matias kirjoitti: -04 syntyneet ovatkin vissiin vaihtaneet nyt joukkuetta? Tiedätkös koska ja kuka vetää niiden harkkoja? T: Minna (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
17

Koskenkorvan Urheilijat 05-06 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Kioski vuorot : 30.5 Viljanen, Kivistö. 12.6 Viljanen, Yli-Ojanperä . 20.6 Moilanen, Rintala . 10.7 Kivimäki, Yli-Ojanperä onko kaikkille ok? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
13

Koskenkorvan Urheilijat G09-11 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: 3 viikkoa varmaan hyvä myyntiaika papereille. Maksut olisi varmaan hyvä saada ennen tilausta, niin saadaan lasku maksuun... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Sekajoukkue
14

Kou- C 01-02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tässä tulee kioskivuorot. Suurin osa on esittäny toiveen ja ne on huomioitu. Vaihtakaa muut keskenänne jos ei sovi. Kaikkien nimi on siellä kerran, Jos vaan innokkuutta löytyy ( tai tietysti löytyy ;) ) lisäilkää tähän alle vuoroja peleihin, joissa on vaan yksi kioskissa. 30.5 Kuusinen ja Latvala... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
18

KoU-C2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Pojat
17

KoU E-pojat 2016 Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Heips ! Löysin Paavon laukusta lapun, jossa luki: tuulipuku 20 e ja treenipaita 12 e. Onkohan nämä maksettu ? Pätkii pahemman kerran. T: Kirsi Viita (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Pojat
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.