Lentopallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laihia

Lentopallo - Laihia

LaihLuM1 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä ja mukavaa ajanvietettä lentopallon parissa. Tosissaan, mutta leikkimielellä.

Kari kirjoitti: töistä päin. paikalla n. 20.10 (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Miehet
16

Lujalentis P08 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Seuraava Power Cup kutsuu kaikki lentisjunnut Myyrmäen urheilupuistoon Vantaalle. Turnaus pelataan 8.-11.6.2017. Nyt alustavia tiedusteluja innokkuudesta lähteä mukaan. Joka pojalle oma huoltaja mukaan. Kirjaa alle mikäli olisit innokas osallistumaan. Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon suuntaan ei... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
23

Luja N2 varttuneet Nimenhuuto.com

Marissa kirjoitti: Ei treenejä huomenna! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Naiset
11

LaihLu 05 tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei. Ensi viikonlopun turnauksista. Superit 21 päivä Kauhajoella, tästä tullut varmistus muttei aikataulua. Hypereiden turnauspäivään ei olla saatu varmistusta. Todennäköisin 21 päivä. Paikkana taas Ylihärmä. Ajatus oli vaihtaa pelaajia, mutta sairastumisia ja loukkaantumisia sen verran että varm... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Luja2009 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei! Olemme maksaneet kausimaksun,mutta epäselvyyttä olisi lisenssissä. Eli pitääkö se maksaa tämän ikäisiltä? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
10

Laihian Luja LP T08 Nimenhuuto.com

Laihian Luja lentopallo 08 syntyneet tytöt. Harjoitukset ke: 17:00 - 18:00

Kaisa kirjoitti: Jos ette ole maksaneet kausimaksua, niin maksakaa pikaisesti. Jaostolta tuli tiedote, että alkavat kysellä näiden perään ensi viikolla. Meidän joukkueella maksu on 45 eur/tyttö. Maksu menee lentopallojaostolle, ei joukkueelle. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
22

Laihian Luja tytöt -07 Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Laitoin kaikille sähköpostiin sunnuntain Lenttisleirin ohjelman tiedoksi. Toivottavasti myös vanhemmista mahdollisimman moni pääsee paikalle! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
20

Tähtilentistytöt Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Meiltä unohtui se infotilaisuus viime viikolla. Puhuttiinko siellä, kuka pelaa missäkin porukassa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.