Lentopallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laihia

Lentopallo - Laihia

LaihLuM1 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä ja mukavaa ajanvietettä lentopallon parissa. Tosissaan, mutta leikkimielellä.

J-P kirjoitti: Tuun, jos saadaan vähintään 4 (30 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Miehet
16

LaihLu 05 tytöt Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Huhuu☃️ Vielä tarvitaan apua sunnuntain kanttiiniin! Vastaa viestiketjuun, joka on sunnuntain hypereiden pelitietojen alla . Mari (21 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Luja N2 varttuneet Nimenhuuto.com

Marissa kirjoitti: N35 poppoo tulee jollakin kokoonpanolla myös! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Naiset
11

Lujalentis P08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Minua pyydettiin välittämään teille tiedoksi, että pesikseen tarvittaisiin lisää pelaajia. Alla heidän tiedote. Lujapesiksen tiedote Lujapesis on aloittanut junnuryhmien treenit ja lisää junnuja haetaan jokaiseen ryhmään. Haemme myös innokkaita vanhempia olemassa oleviin valmennustiimeihin T... (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
22

Luja2009 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei! Olemme maksaneet kausimaksun,mutta epäselvyyttä olisi lisenssissä. Eli pitääkö se maksaa tämän ikäisiltä? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
11

Laihian Luja LP T08 Nimenhuuto.com

Laihian Luja lentopallo 08 syntyneet tytöt. Harjoitukset ke: 17:00 - 18:00

Kaisa kirjoitti: Muistutus! Vielä tälle kaudelle kaksi turnaustapahtumaa jäljellä. 11.3 lauantaina turnaus Kauhajoella ja sitten viimeinen turnaus 25.3.2017 Laihialla ja paikkana Perälän koulu. Tähän turnaukseen taas järjestetään kanttiini. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
22

Laihian Luja tytöt -07 Nimenhuuto.com

Jossu kirjoitti: Tervehdys kaikki. Sunnuntaina 2.4 tarvittais monnarille klo 14-16 vielä yks kanttiinivastaava. Sattuneista syistä oon itte estyny silloon. Alina tai Maija ei oo vielä ilmoittautunu, että jos mahdollisesti jompikumpi pystyys vuoron hoitaa tai jo ilmoittautuneista vetäisis pitkän hukin? Ilmoittakaa... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
20

Tähtilentistytöt Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Hei, muutama kevään ilmoitusasia : 1. Lähitapiola Lujalentiksen Sponsoriksi – huom joukkueet/valmentajat/joukkueenjohtajat : · LähiTapiola on lupautunut sponsoroimaan LujaLenttistä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuutta tienata 30 € / pelaaja, jos perhe ottaa vakuutustarjouksen. · Eli mikäli perhe ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.