Lentopallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laihia

Lentopallo - Laihia

LaihLuM1 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä ja mukavaa ajanvietettä lentopallon parissa. Tosissaan, mutta leikkimielellä.

J-P kirjoitti: Tuun, jos saadaan vähintään 4 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Miehet
16

Laihian Luja 05 tytöt Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Hei, laitoin Power Cup 2017 -kansioon pari infokirjettä, joita on tullut powertiimiltä. Infoa mm. kuljetuksiin ja majoituskouluun. t. Minna (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Lujalentis P08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Jaostolta tiedote: 1. Power Cup –Vantaa. Alustava bussien lähtöaika Laihan torilta jo klo 0500 (autojen pakkaaminen aloitetaan klo 0430). Matkanjohtajana toimii Mervi Parttimaa ja turnauksesta annetaan vielä sähköinen tiedote (mm majoituskoulu) toukokuun lopussa. 2. Palkitsemis- ja päätöstilaisuu... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
22

Luja N2 varttuneet Nimenhuuto.com

Marissa kirjoitti: N35 poppoo tulee jollakin kokoonpanolla myös! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Naiset
11

Luja2009 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei! Olemme maksaneet kausimaksun,mutta epäselvyyttä olisi lisenssissä. Eli pitääkö se maksaa tämän ikäisiltä? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
11

Laihian Luja LP T08 Nimenhuuto.com

Laihian Luja lentopallo 08 syntyneet tytöt. Harjoitukset ke: 17:00 - 18:00

Kaisa kirjoitti: Muistutus! Vielä tälle kaudelle kaksi turnaustapahtumaa jäljellä. 11.3 lauantaina turnaus Kauhajoella ja sitten viimeinen turnaus 25.3.2017 Laihialla ja paikkana Perälän koulu. Tähän turnaukseen taas järjestetään kanttiini. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
22

Laihian Luja tytöt -07 Nimenhuuto.com

Jossu kirjoitti: Heissulivei. Nimenhuudon tilalle tulee team.jopox.fi/laihianluja. Laitoin kutsuja tulemaan sähköpostilla. Tutustukaa rauhassa ja itseopiskelkaa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
19

Tähtilentistytöt Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Hei, muutama kevään ilmoitusasia : 1. Lähitapiola Lujalentiksen Sponsoriksi – huom joukkueet/valmentajat/joukkueenjohtajat : · LähiTapiola on lupautunut sponsoroimaan LujaLenttistä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuutta tienata 30 € / pelaaja, jos perhe ottaa vakuutustarjouksen. · Eli mikäli perhe ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.