Lentopallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laihia

Lentopallo - Laihia

LaihLuM1 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä ja mukavaa ajanvietettä lentopallon parissa. Tosissaan, mutta leikkimielellä.

Kari kirjoitti: http://team.jopox.fi/laihianluja/lentopallo/joukkueet/2234/pukukoppi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Miehet
16

Laihian Luja 05 tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hyvää itsenäisyyspäivää! Ensi vuoden tapahtumista vähän infoa. Eli keväällä on D-sarjassa 4 turnausta: 13.-14.1 3.-4.2 17.-18.3 14.-15.4 Pyritään osallistumaan myös C-sarjan kevään peleihin. Lähetän tästä whatsup-kyselyn. Mutta mitä vanhempainillassa ymmärsin niin ei ainakaan vastaankaan laitettu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
16

Lujalentis P08 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Heippa vain kaikille, tämä kausi alkaa olla kauden päätöstilaisuutta ja Power Cupia vaille paketissa. Syksyllä 2016 kauteen lähti mukaan 20 F1 poikaa ja kauden lopussa poikia on ollut mukana 18. Hieno joukko! Lenttistaitojen ohella olemme kauden aikana toteuttaneet Terve urheilija projektia eli t... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
22

Luja2009 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei! Olemme maksaneet kausimaksun,mutta epäselvyyttä olisi lisenssissä. Eli pitääkö se maksaa tämän ikäisiltä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
11

Laihian Luja LP T08 Nimenhuuto.com

Laihian Luja lentopallo 08 syntyneet tytöt. Harjoitukset ke: 17:00 - 18:00

Kaisa kirjoitti: Muistutus! Vielä tälle kaudelle kaksi turnaustapahtumaa jäljellä. 11.3 lauantaina turnaus Kauhajoella ja sitten viimeinen turnaus 25.3.2017 Laihialla ja paikkana Perälän koulu. Tähän turnaukseen taas järjestetään kanttiini. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
19

Laihian Luja tytöt -07 Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Täällä siis enää vain elokuun tapahtumat. Muut siirretty Jopoxiin ja samalla päivitin sinne ilmoittautumistiedot siltä osin, kuin tänne oli jo kuitattu OUT tai IN. Jatkossa kaikki tapahtumat Jopoxissa! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
18

Tähtilentistytöt Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Hei, muutama kevään ilmoitusasia : 1. Lähitapiola Lujalentiksen Sponsoriksi – huom joukkueet/valmentajat/joukkueenjohtajat : · LähiTapiola on lupautunut sponsoroimaan LujaLenttistä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuutta tienata 30 € / pelaaja, jos perhe ottaa vakuutustarjouksen. · Eli mikäli perhe ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.