Lentopallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laihia

Lentopallo - Laihia

Laihian Luja 05 tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hyvää itsenäisyyspäivää! Ensi vuoden tapahtumista vähän infoa. Eli keväällä on D-sarjassa 4 turnausta: 13.-14.1 3.-4.2 17.-18.3 14.-15.4 Pyritään osallistumaan myös C-sarjan kevään peleihin. Lähetän tästä whatsup-kyselyn. Mutta mitä vanhempainillassa ymmärsin niin ei ainakaan vastaankaan laitettu... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
14

Laihian Luja LP T08 Nimenhuuto.com

Laihian Luja lentopallo 08 syntyneet tytöt. Harjoitukset ke: 17:00 - 18:00

Kaisa kirjoitti: Muistutus! Vielä tälle kaudelle kaksi turnaustapahtumaa jäljellä. 11.3 lauantaina turnaus Kauhajoella ja sitten viimeinen turnaus 25.3.2017 Laihialla ja paikkana Perälän koulu. Tähän turnaukseen taas järjestetään kanttiini. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
19

Tähtilentistytöt Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Hei, muutama kevään ilmoitusasia : 1. Lähitapiola Lujalentiksen Sponsoriksi – huom joukkueet/valmentajat/joukkueenjohtajat : · LähiTapiola on lupautunut sponsoroimaan LujaLenttistä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuutta tienata 30 € / pelaaja, jos perhe ottaa vakuutustarjouksen. · Eli mikäli perhe ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
15