Lentopallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, kansantanssi ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Laihia

Lentopallo - Laihia

LaihLuM1 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelyä ja mukavaa ajanvietettä lentopallon parissa. Tosissaan, mutta leikkimielellä.

Kari kirjoitti: http://team.jopox.fi/laihianluja/lentopallo/joukkueet/2234/pukukoppi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Laihia
Miehet
16

Laihian Luja 05 tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hyvää itsenäisyyspäivää! Ensi vuoden tapahtumista vähän infoa. Eli keväällä on D-sarjassa 4 turnausta: 13.-14.1 3.-4.2 17.-18.3 14.-15.4 Pyritään osallistumaan myös C-sarjan kevään peleihin. Lähetän tästä whatsup-kyselyn. Mutta mitä vanhempainillassa ymmärsin niin ei ainakaan vastaankaan laitettu... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
14

Lujalentis P08 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Heippa vain kaikille, tämä kausi alkaa olla kauden päätöstilaisuutta ja Power Cupia vaille paketissa. Syksyllä 2016 kauteen lähti mukaan 20 F1 poikaa ja kauden lopussa poikia on ollut mukana 18. Hieno joukko! Lenttistaitojen ohella olemme kauden aikana toteuttaneet Terve urheilija projektia eli t... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
22

Luja2009 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Hei! Olemme maksaneet kausimaksun,mutta epäselvyyttä olisi lisenssissä. Eli pitääkö se maksaa tämän ikäisiltä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Laihia
Pojat
11

Laihian Luja LP T08 Nimenhuuto.com

Laihian Luja lentopallo 08 syntyneet tytöt. Harjoitukset ke: 17:00 - 18:00

Kaisa kirjoitti: Muistutus! Vielä tälle kaudelle kaksi turnaustapahtumaa jäljellä. 11.3 lauantaina turnaus Kauhajoella ja sitten viimeinen turnaus 25.3.2017 Laihialla ja paikkana Perälän koulu. Tähän turnaukseen taas järjestetään kanttiini. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
19

Tähtilentistytöt Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Hei, muutama kevään ilmoitusasia : 1. Lähitapiola Lujalentiksen Sponsoriksi – huom joukkueet/valmentajat/joukkueenjohtajat : · LähiTapiola on lupautunut sponsoroimaan LujaLenttistä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuutta tienata 30 € / pelaaja, jos perhe ottaa vakuutustarjouksen. · Eli mikäli perhe ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Laihia
Tytöt
15