Pesäpallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ilmajoki

Pesäpallo - Ilmajoki

IK-Pesis-E-tytöt-06-2017 Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Hei, Olin tiistaina jaoston kokouksessa ja muistuttelen lauantaina 3.12. järjestettävistä myyjäisistä työväentalolla (klo 10-16?). Jokaisen pelaajan tulisi tuoda jotain myyntiin (käsitöitä, havutöitä, leivonnaisia yms). Myytäviä tuotteita voi viedä suoraan työväentalolle perjantaina (aika selvite... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
15

IK-Pesis F-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tämä tuleva tapahtuma on vain valmentajille ja tytöille vai kuinka? Hienoa, että tytöt saavat mitallijuhlansa. Rehellisyyden nimissä oletin, että tytöt ois saaneet jotain erityismainintaa saavutuksestaan. Hopee ei oo häpeä hopee sopii meille IK: n mestareille, vai kuin se meni! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
3

IK NSS 2016 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Ei asetettu
16

IK G-Tytöt Nimenhuuto.com

TYTTÖ energiaa pursuavat pesistä harrastavat nuoret sankarit

Joukkue etsii pelaajia

Jarmo kirjoitti: Heippa Eilisen palaverin satoa. Seuraavat harjoitukset 11.1.2017 ke 17:00-19:00.Mukaan tulee jatkossa Teijon osuus juoksusuoralla.Toinen vuoro 15.1.2017 klo 14:45-17:00.Katin painisali+laji ylä-aste. Nämä ovat vakiovuorot koko kevään F-Ja G-tytöillä.To vuoro on annettu pois. Ke 17:00-19:00 ja su ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesis
Ilmajoki
Tytöt
25

E-TYTÖT 2005 kilpasarja Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Juu... Tarttis saada vaihdettua myös 5.8 oleva kirjurivuoro. Olen lupautunut olemaan pojan jokaisessa pelissä kirjurina (muita ei ole) ja tämän päivän peli menee päällekkäin. :( Pääsisin esim. 1.7 ja 27.7. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
17

IK PESIS F-TYTÖT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: "DVD - Videotarjous Ilmajoen F-tytöille pesäpallon NAPEROLEIRILTÄ 21. - 24.07.2015 RUOVESI DVD-levyn sisältö: - avajaiset - ILMAJOKI - HAAPAJÄRVI 8 -19 - discoilua ja päättäjäiset Ottelu on kuvattu AMMATTIMAISESTI KOKONAAN. Minimoidakseni tekemieni DVD-levyjen luvattoman kopioinnin, joka loukkaa ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.