Pesäpallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ilmajoki

Pesäpallo - Ilmajoki

IK-Pesis-E-tytöt-06-2017 Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Lisäsin tiedostoihin lisenssin osto 2017 -ohjeen. Jokainen pelaaja hakee lisenssin itse ohjeen mukaan ja maksaa sen samalla. E-tytöt valitsevat juniorilisenssin. Lisenssin osto oli helppoa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
17

IK-Pesis F-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Jyrki-Pekk kirjoitti: Tuomaripalkkioiden maksu kotipeleihimme tapahtuu joukkueemme kassasta eikä suinkaan IK-kioskilta. Sitten tarvitsemme aputuomarit sekä toimitsijat eli 2-pesä, takaraja sekä 2-tuomarin ja kirjurin . Lisäksi pitää miettiä olisiko kahvinmyyntiä yms. peleissämme.? (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
3

IK NSS 2016 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Ei asetettu
16

IK G-Tytöt Nimenhuuto.com

TYTTÖ energiaa pursuavat pesistä harrastavat nuoret sankarit

Joukkue etsii pelaajia

Olivia kirjoitti: HUOMIO F-tyttöjen vanhemmat!! Me olemme tämän kauden F-tyttöjen kioski vastaavat Sannin äidin Anun kanssa. Tässä pieni info pläjäys uusille jotka eivät viime kautena olleet mukana ja muistutuksena jo viime vuonna olleille :) Meillä on nyt neljä kotipeliä sovittuna tähän mennessä ja jokaiseen peli... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesis
Ilmajoki
Tytöt
26

E-TYTÖT 2005 kilpasarja Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Juu... Tarttis saada vaihdettua myös 5.8 oleva kirjurivuoro. Olen lupautunut olemaan pojan jokaisessa pelissä kirjurina (muita ei ole) ja tämän päivän peli menee päällekkäin. :( Pääsisin esim. 1.7 ja 27.7. (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.