Pesäpallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on toko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, tanssi, pesis, sulkapallo, rally toko, jääkiekko, pesäpall ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kou G-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Pojat
12

Koskenkorvan Urheilijat G14 Nimenhuuto.com

Koskenkorvan Urheilijoiden G-pojat valmiina kauteen 2021!

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Pojat
12

Kou D-tytöt Nimenhuuto.com

TYTTÖ energiaa pursuavat pesistä harrastavat nuoret sankarit

Joukkue etsii pelaajia

Olivia kirjoitti: Pesispalaveri 17.2.2022 - VALMENNUS JA PELAAJAT: Valmennus Sami & Iida Pelaajia 21 kpl D ja E tytöt (2 vajaata joukkuetta, joten joudutaan edelleen pöyrittämään keskenään) HUOM! Kesälle tarvittaisiin apuja! Myös treeihin tarvittaisiin apukäsiä. Avustajalla ei tarvitse olla kokemusta ja tietoa laj... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesis
Ilmajoki
Tytöt
29

Koskenkorvan Urheilijat F13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Pojat
4