Pesäpallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ilmajoki

Pesäpallo - Ilmajoki

IK-Pesis-E-tytöt-06-2017 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Kokeilenpa osasinko tehdä semmoisen muokattavan asiakirjan, jos ilmoittaisitte pelipukujen koot tuolla, niin ei tarvitsee rullailla erikseen palautuksen yhteydessä. Kiitos :) https://docs.google.com/document/d/18ZmNwPOX1peWtUEJA9ebkY1YF3r0e02DPz9DsC0aYmg/edit?usp=sharing (14 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
18

IK-Pesis F-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Jyrki-Pekk kirjoitti: Tuomaripalkkioiden maksu kotipeleihimme tapahtuu joukkueemme kassasta eikä suinkaan IK-kioskilta. Sitten tarvitsemme aputuomarit sekä toimitsijat eli 2-pesä, takaraja sekä 2-tuomarin ja kirjurin . Lisäksi pitää miettiä olisiko kahvinmyyntiä yms. peleissämme.? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
3

IK NSS 2016 Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Ei asetettu
16

IK G-Tytöt Nimenhuuto.com

TYTTÖ energiaa pursuavat pesistä harrastavat nuoret sankarit

Joukkue etsii pelaajia

Sanna kirjoitti: Päättäjäiset 9.9.2017 Aloitamme klo.14.15 joukkueiden arvonnalla KESKUSKENTÄLLÄ. Ottelu vanhemmat vs tytöt alkaa klo.14.30. Jos sää on huono pelit siirtyy Ilmajoki-halliin. Vaatetus: Etenee-paita ja tuulipuku. Pelipuku pestynä mukaan, ei päälle. Pelailun jälkeen n. klo.16.30 menemme uimaan Virkis... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesis
Ilmajoki
Tytöt
25

E-TYTÖT 2005 kilpasarja Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Juu... Tarttis saada vaihdettua myös 5.8 oleva kirjurivuoro. Olen lupautunut olemaan pojan jokaisessa pelissä kirjurina (muita ei ole) ja tämän päivän peli menee päällekkäin. :( Pääsisin esim. 1.7 ja 27.7. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.