Pesäpallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, pesis, sulkapallo ja aamuryhmä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ilmajoki

Pesäpallo - Ilmajoki

IK-Pesis-E-tytöt-06-2017 Nimenhuuto.com

Jyrki-Pekk kirjoitti: Tekonurmelle mennään. Vaatetta kunnolla päälle🧐 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
17

IK-Pesis F-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Jyrki-Pekk kirjoitti: Tuomaripalkkioiden maksu kotipeleihimme tapahtuu joukkueemme kassasta eikä suinkaan IK-kioskilta. Sitten tarvitsemme aputuomarit sekä toimitsijat eli 2-pesä, takaraja sekä 2-tuomarin ja kirjurin . Lisäksi pitää miettiä olisiko kahvinmyyntiä yms. peleissämme.? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
3

IK-pesis G-ja F-Tytöt Nimenhuuto.com

TYTTÖ energiaa pursuavat pesistä harrastavat nuoret sankarit

Joukkue etsii pelaajia

Olivia kirjoitti: Vanhempainpalaveri 10.4.18 Verkkarit/Tuuliasut - Hienosti myyty 9 mainospaikkaa verkkareihin! Suuri kiitos kaikille! - Katsotaan myöhemmin jonkinmoinen omavastuu kun saadaan tietoon mitä asut tulee maksamaan yhteensä. Etenee-leiri - Vanhempien passin hinta vielä auki. - 20.5. pitää maksaa loput p... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Pesis
Ilmajoki
Tytöt
25

E-TYTÖT 2005 kilpasarja Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Juu... Tarttis saada vaihdettua myös 5.8 oleva kirjurivuoro. Olen lupautunut olemaan pojan jokaisessa pelissä kirjurina (muita ei ole) ja tämän päivän peli menee päällekkäin. :( Pääsisin esim. 1.7 ja 27.7. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
16