Pesäpallo Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis, sulkapallo ja aamuryhmä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ilmajoki

Pesäpallo - Ilmajoki

IK-Pesis-E-tytöt-06-2017 Nimenhuuto.com

Oona kirjoitti: Hei, Oona harkkaa ja pelaa D-joukkueessa, joten joku muu voisi tulla edustamaan E-tyttöjä IK pesäpallojaostoon. Jatkan itsekin jaostossa, mutta paremmin tieto kulkee, jos siellä olisi joka joukkueesta edustus. Seuraava kokous on IK kokoustilassa ke 25.10. klo 18. Muistattehan lauantaina 14.10. pe... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
18

IK-Pesis F-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Jyrki-Pekk kirjoitti: Tuomaripalkkioiden maksu kotipeleihimme tapahtuu joukkueemme kassasta eikä suinkaan IK-kioskilta. Sitten tarvitsemme aputuomarit sekä toimitsijat eli 2-pesä, takaraja sekä 2-tuomarin ja kirjurin . Lisäksi pitää miettiä olisiko kahvinmyyntiä yms. peleissämme.? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
3

IK-pesis G-ja F-Tytöt Nimenhuuto.com

TYTTÖ energiaa pursuavat pesistä harrastavat nuoret sankarit

Joukkue etsii pelaajia

Olivia kirjoitti: Moikka, Tässä lyhyt yhteenveto eilisestä vanhempainpalaverista teille jotka ette päässeet paikalle :) - Tällä hetkellä pelaaja ringissä on yhteensä hienosti 26 tyttöä! G-ikäsiä (2010 ja myöhemmin syntyneet) 5 tyttöä + 2? ja F-ikäisiä (2008 ja myöhemmin syntyneet) 21 tyttöä. - Harjoitukset Ilmajok... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesis
Ilmajoki
Tytöt
33

E-TYTÖT 2005 kilpasarja Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Juu... Tarttis saada vaihdettua myös 5.8 oleva kirjurivuoro. Olen lupautunut olemaan pojan jokaisessa pelissä kirjurina (muita ei ole) ja tämän päivän peli menee päällekkäin. :( Pääsisin esim. 1.7 ja 27.7. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Ilmajoki
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.