Salibandy Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Ilmajoki

Salibandy - Ilmajoki

ISB D1-Pojat Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Hei. Nyt on vihdoin lauantain vuorot jaettu!! Laitan kuvat ja materiaalit kansioon lopullisen listan. Tulen itse ekaan peliin kirjoittamaan listoja puhtaaksi. Sinikka (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy
Ilmajoki
Pojat
22

Ice Cats Nimenhuuto.com

Iso kirjoitti: Joutuu valitettavasti jättää tänään treenit väliin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Iski sellainen mahatauti että ei viitti tulla ketään muuta tartuttamaan :( (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Ilmajoki
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.