Salibandy Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis, sulkapallo ja aamuryhmä.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Ilmajoki

Salibandy - Ilmajoki

ISB C pojat Nimenhuuto.com

Johannes kirjoitti: Johannes ei kyytiongelmien vuoksi pääse harjoituksiin ti 19.9 eikä pe 22.9. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Ilmajoki
Pojat
25

Ice Cats Nimenhuuto.com

Prutku kirjoitti: Mulla työreissu Tampereelle. Joupilta kyselin kiinnostusta, mutta ei ainakaan tällä viikolla ehdi-työreissulla Kuopiossa. Oli kyllä kiinnostunut tulemaan. Luurilta voisin kysellä, olisko kiinnostusta. Lopettaa varmaan pitää tämä vuoro, jos ei porukkaa saada kasaan... (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Ilmajoki
Miehet
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.