Jalkapallo Vähäkyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vähäkyrö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vähäkyrö

Jalkapallo - Vähäkyrö

VäVi-T04-05 Nimenhuuto.com

Vähänkyrön jalkapallojoukkue 04/05 syntyneille tytöille. Joukkue ottaa vastaan uusia lajista kiinnostuneita pelaajia Kyrönmaan alueelta.

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Sunnuntaina 04.06 pelaamme tutun tytöt vastaan vanhemmat ottelun ja Kyrölän kentällä klo 18. Toivotaan hyvää keliä ja mieltä päivälle Vanhempia sitten mukaan riittävästi että on vaihtopelaajiakin tarjolla. Eikä tekosyynä ole ettei osaa pelata Käyn Eveliinalta kysymässä jotain juotavaa ja syötävää... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Vähäkyrö
Tytöt
26

Vä-Vi Pallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Sanna kirjoitti: Huomenna 28.5 Harkat kyrölän kentällä. Sama aika kuin aina ennenkin, 13.30-15.00. Lenkkarit ja sopiva varustus sään mukaan. Tervetuloa :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vähäkyrö
Sekajoukkue
22

VäVi P-00 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vähäkyrö
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.