Pesäpallo Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, sähly, kaukalopallo, jääkiekko, hyvinvointi ja juoksu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Vihti

Pesäpallo - Vihti

ViPa F-tytöt Nimenhuuto.com

Vihdin Pallon E ja F tyttöjen pesäpallojoukkue

Anne kirjoitti: VARUSTEKIRPPIS viestiketju: Laitetaanpa tähän viestiketjuun pesiskamat kiertämään, eli ilmoita tässä ketjussa jos on jotain varusteita myynnissä. Muutamalla olisi mielestäni esim. isommalle räpylälle tarvetta J-pesiksen 50 räpsä alkaa olla liian pieni F/E-ikäisille. Samoin jos löytyy mailoja, pii... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 minuuttia sitten

Pesäpallo
Vihti
Tytöt
33

ViPa Naiset 2 2016 Nimenhuuto.com

ViPan coolein pesisjoukkue "ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta". Harjoitukset ovat pelaamista, mutta joskus saattaa valmentajalle iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia treenit. Kaarella on tilaa, tervetuloa mukaan!

Sirpa kirjoitti: PELIASUT Jätin katsomon alla olevaan koppiin peliasuja, pusseissa nimet. Ottakaa omanne ja sovittakaa tiistaina harkoissa. Jos tarvii vaihtaa suurempaan tai pienempään, vaihtakaa ensin keskenänne ja sen jälkeen ilmoitatte minulle tekstarina, (TIISTAI ILTANA) mitä keneltäkin puutuu. Muistakaa ilmo... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Naiset
31

Vihdin pallo D pojat Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Kioskivuorolaiset: muistattehan merkitä kioskilla olevaan siniseen ruutuvihkoon myytyjen limujen ja jäätelöiden määrät. Sirpa laskuttaa joukkuetta näistä tuotteista. Lisäksi joukkueelle kuuluu tarkistaa wessojen kunto.Siivoustarvikkeet wessassa. Lisätään wessapaperia ja käsipyyhkeitä tarpeen mukaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
17

VIPACDtytöt Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: http://www.pesis.fi/@Bin/25435713/Seuratiedote+5-16.pdf Lukekaa Seuratiedote 5/16 ja käykää äänestämässä.... -sirpa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Nummela, Vihti
Tytöt
17

Vipa C ja B-Pojat + M2 Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Kioskivuorolaiset: muistattehan merkitä kioskilla olevaan siniseen ruutuvihkoon myytyjen limujen ja jäätelöiden määrät. Sirpa laskuttaa joukkuetta näistä tuotteista. Lisäksi joukkueelle kuuluu tarkistaa wessojen kunto.Siivoustarvikkeet wessassa. Lisätään wessapaperia ja käsipyyhkeitä tarpeen mukaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
38

Vihdin pallo junioripelit 2016 Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: http://www.etelanpesis.fi/dokumentit/kil_Tulospalveluohje.pdf (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Sekajoukkue
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.