Pesäpallo Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal, sähly, jääkiekko, hyvinvointi, juoksu ja haku.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Vihti

Pesäpallo - Vihti

ViPa F-tytöt Nimenhuuto.com

Vihdin Pallon E ja F tyttöjen pesäpallojoukkue

Anne kirjoitti: TIEDOKSI: Kaikille pelaajille ostetaan 1.4. lisenssi (38€/69€), joka sisältää kilpailuluvan + sporttiturvan. Tämä maksu on kerätty osana kausimaksua ja tästä ei vanhemmille tule siis mitään erillistä lisämaksua. Latasin juuri tänne nimenhuutoon myös tuon lisenssin tuoteselosteen. Tutustukaa siihe... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Vihti
Tytöt
32

ViPa Naiset 2 2016 Nimenhuuto.com

ViPan coolein pesisjoukkue "ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta". Harjoitukset ovat pelaamista, mutta joskus saattaa valmentajalle iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia treenit. Kaarella on tilaa, tervetuloa mukaan!

Sirpa kirjoitti: http://pesisvalmennus.fi/ (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Naiset
32

Vihdin pallo D pojat Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Hei Hankin pelaajalisenssit huhtikuun aikana pelaajille. Lisenssin tuoteselosteen voi lukea pesäpalloliiton sivuilta . Lisenssi sisältää kilpailuluvan ja vakuutuksen. Jos jollain pelaajalla on joku toinen vakuutus esimerkiksi jääkiekon kautta, ilmoittakaa vakuutusnumero minulle sähköpostilla paiv... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
15

VIPACDtytöt Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: http://www.pesis.fi/@Bin/25435713/Seuratiedote+5-16.pdf Lukekaa Seuratiedote 5/16 ja käykää äänestämässä.... -sirpa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Nummela, Vihti
Tytöt
17

Vihdin pallo junioripelit 2016 Nimenhuuto.com

Sirpa kirjoitti: Kirnun päätykentän käyttäjät? Tarkoitus oli, että Naperot olisivat harjoitelleet Kirnussa ma-iltaisin, ennen F/E-tyttöjä. Mutta nyt sinne on sovittu pelejä maanantaille. Vappupäivänä en voi pitää harkkoja, olen töissä. Aloittava joukkue tarvitsee ehdottomasti pelikentän missä on viivat. Minun pit... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Vihti
Sekajoukkue
9

Vipa C ja B-Pojat + M2 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Tahko C2 peli ke 7.6. siirtyi Tahkon toimesta -> pe 9.6. 18.00 Martin kenttä (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Vihti
Pojat
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.