Y Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, salibandy, seniorikiekkoa, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sälärit Nimenhuuto.com

Sählyporukka Haapajärvellä, jossa yritystä ja meteliä riittää. Harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa pääasiassa pelaamalla. Kerran vuodessa taso mitataan sukuturnauksessa. Kaikki mukaan helmi-maaliskuussa. irtomiehet voi ilmoittautua peli-iltana klo 17.00 jälkeen jos pelaajia vähemmän kuin 22. (sisältää moket.)

Antti kirjoitti: Säläriturnaus 2020 | 10.10.2020 Turnaukseen rekisteröityminen on avattu osoitteessa https://sukuturnaus.com Käy sivujen kautta rekisteröitymässä turnaukseen, niin saadaan listattua innokkaat ja myöhemmin päätettyä mistä ikäluokista joukkueet valitaan. Rekisteröitymiseen riittää lomakkeen täyttö j... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Haapajärvi
Miehet
85

reikäpallo Nimenhuuto.com

Harrastepelaajien vuoro, jossa hiki lentää ja heikkoa hirvittää... Pelit ma iltaisin klo 17.30 -18:30

Risto kirjoitti: Syksyn pelimaksu on vielä maksamatta Ilmari Ollilalla, Jukka Saarelalla, Vesa Savelalla ja Juha Höyhtyällä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Haapajärvi
Miehet
24

Säläri Ladies Nimenhuuto.com

Aikuisten naisten sählyporukka Haapajärvellä.

Hanna-Kais kirjoitti: Onko huomenna pelejä? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Sähly
Haapajärvi
Naiset
36