Y Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jalkapallo, sähly, sähläys, koris ja harrastajateatteri.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JoKiSB0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan salibandyjoukkue 2004 - 2005 syntyneille pojille. Joukkue on perustettu vuonna 2014. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Etsimme uusia harrastuksesta kiinnostuneita pelaajia joukkoomme. Tilaa on ja kaikki ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta! Yhteystiedot: http://www.jokelankisa.net/jk/index.php/sb-p04-05/yhteystiedot

Peetu kirjoitti: Hei! Nyt näyttää siltä, että treenejä ei voida pitää liian vähäisen osallistumisen vuoksi, mikä tosi harmillinen juttu. Peetu jää tässä vaiheessa porukasta pois, koska säännöllistä treenirytmiä ei pääse harrastamaan. Kiitos kaikille! Mikäli porukkaa saadaan lisää innostumaan, mietitään asiaa uude... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jokela
Pojat
22

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
30

Jokelan Derius Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Sähläys
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Virva kirjoitti: Pelit peruttu toistaiseksi! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Lyhyen kevätkauden 2020 laskutus. Lasku koskee kaikkia niitä, jotka ovat ajalla 10.1.-13.3.2020 olleet pelaamassa vähintään kaksi kertaa: Anniina, Eeva, Eeva I, Siru, Kati, Satu, Reetta, Minna, Pepi, Irja-Liisa, Sirpa, Anette, Pirjo ja Johanna. Maksu 6.75 e/pelaaja. Maksun eräpäivä on 5.6. J... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
19