Y Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jalkapallo, palokunta, sähly, sähläys, koris ja harrastajateatteri.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JoKiSB0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan salibandyjoukkue 2004 - 2005 syntyneille pojille. Joukkue on perustettu vuonna 2014. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Etsimme uusia harrastuksesta kiinnostuneita pelaajia joukkoomme. Tilaa on ja kaikki ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta! Yhteystiedot: http://www.jokelankisa.net/jk/index.php/sb-p04-05/yhteystiedot

Peetu kirjoitti: Hei! Nyt näyttää siltä, että treenejä ei voida pitää liian vähäisen osallistumisen vuoksi, mikä tosi harmillinen juttu. Peetu jää tässä vaiheessa porukasta pois, koska säännöllistä treenirytmiä ei pääse harrastamaan. Kiitos kaikille! Mikäli porukkaa saadaan lisää innostumaan, mietitään asiaa uude... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Jokela
Pojat
22

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
30

Jokelan Derius Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Sähläys
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: PERUTTU! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Mun tulo vielä epävarma. Oon yön töissä ja jatkan päivävuoroon, joten jos voimia riittää, tulen. Mikäli en, voin ainakin tulla avaamaan oven. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
15

Jokelan Vpk Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hellou! Tahkon matkan omavastuu osuus 85€ maksettava 15.3.2016 mennessä Jokelan vpk FI5550621740000338 tilille. Te kelle on kertynyt/jäänyt harrastuspisteitä ja haluat käyttää tämän reissun maksuun, käy merkkaamassa uudenpuolen osallistumislistaan nimesi perään ruksi niin Antti M laskee ja ilmoit... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Palokunta ja Salibandy
Jokelan Paloasema
Sekajoukkue
33