Y Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jalkapallo, sähly, sähläys, koris ja harrastajateatteri.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
30

Jokelan Derius Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Sähläys
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Virva kirjoitti: Pelit peruttu toistaiseksi! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Sählykausi starttaa pitkän tauon jälkeen (jos ei koululta tule koronaan liittyen ohjeistusta) perjantaina 14.8.2020 ja vuoro on edelleen sama kuin ennenkin eli klo 18-19.30 Pertun koululla. Muistakaa käydä ajoissa (viimeistään To klo 22 mennessä ilmoittautumassa, jotta tiedetään toteutuuko t... (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
19