Y Paimio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paimio ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, suunnistus, harrastekiekko, futsal, kahvakuula, mindful body ja toiminnallinen harjoittelu.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jaksellaan Nimenhuuto.com

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Jaksellaan Janna Aksela, personal trainer Sähköposti: jaksellaan@gmail.com Puhelin: +358440823823 https://www.facebook.com/jaksellaan Treenit ovat suunnattu kaikille kuntoon, kokoon ja ikään katsomatta. Treenit pidetään ulkona satoi tai paistoi (ainoastaan paha ukkonen/salamointi estää treenaamisen). Treeniterkuin Janna

Jaksellaan kirjoitti: Heippa, juuri laitoin Jaksellaan FB-sivulle mainoksen Ruskarutistuksesta. Tarjolla siis kahdentunnin treeni la 24.10.2015 klo 10-12 Paimion saharannassa (Sahurintie). Hinta 20e/hlö. Ohjelmassa pari-, mäki - ja ryhmäharjoituksia, toiminnallista treeniä jne. Katsotaan mitä kaikkea keksinkään. Paikk... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kahvakuula, Mindful body, Toiminnallinen harjoittelu ja Liikuntatapahtumat
Paimio
Sekajoukkue
38

Paimion Ruoska 2007 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Meiltä auto tarvittaessa (27 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Paimio
Pojat
21

Asema Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Jaahas kaikki pelaamaan! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Paimio
Miehet
32

Ruoska Nimenhuuto.com

Tämä "Ruoska"-nimenhuuto on tarkoitettu kerran viikossa tapahtuvalle (avoimelle) höntsävuorolle ilmoittautumiseen, jonne mahtuu yleensä kyllä ulkopuolisiakin pelaajia. Tällä hetkellä pelaajat koostuvat pääosin ex Ruoska 4-divarin pelaajista, joten jos uskot suunnilleen pärjääväsi vauhdissa mukana, niin nimi in-boksiin ja tervetuloa vuorolle kokeilemaan!

Jorma kirjoitti: Tuun tuomaan pelikassin 19:30 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Paimio
Ei asetettu
31

RUOSKA VST Nimenhuuto.com

RUOSKA VST Tapahtumat ja ilmoittautumiset!

Veijola kirjoitti: Alaraajavamma. Pelikunto varmistuu tiistaina (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Paimio
Miehet
23