Y Paimio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paimio ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, suunnistus, harrastekiekko, salibandy, pesäpallo, futsal, kahvakuula ja mindful body.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jaksellaan Nimenhuuto.com

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Jaksellaan Janna Aksela, personal trainer Sähköposti: jaksellaan@gmail.com Puhelin: +358440823823 https://www.facebook.com/jaksellaan Treenit ovat suunnattu kaikille kuntoon, kokoon ja ikään katsomatta. Treenit pidetään ulkona satoi tai paistoi (ainoastaan paha ukkonen/salamointi estää treenaamisen). Treeniterkuin Janna

Jaksellaan kirjoitti: Heippa, juuri laitoin Jaksellaan FB-sivulle mainoksen Ruskarutistuksesta. Tarjolla siis kahdentunnin treeni la 24.10.2015 klo 10-12 Paimion saharannassa (Sahurintie). Hinta 20e/hlö. Ohjelmassa pari-, mäki - ja ryhmäharjoituksia, toiminnallista treeniä jne. Katsotaan mitä kaikkea keksinkään. Paikk... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kahvakuula, Mindful body, Toiminnallinen harjoittelu ja Liikuntatapahtumat
Paimio
Sekajoukkue
38

Paimion Ruoska 2007 Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Tulee, jos sisäpelikengät sopivat jalkaan... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Paimio
Pojat
20

Asema Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Jaahas kaikki pelaamaan! (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Paimio
Miehet
32

Ruoska Nimenhuuto.com

Tämä "Ruoska"-nimenhuuto on tarkoitettu kerran viikossa tapahtuvalle (avoimelle) höntsävuorolle ilmoittautumiseen, jonne mahtuu yleensä kyllä ulkopuolisiakin pelaajia. Tällä hetkellä pelaajat koostuvat pääosin ex Ruoska 4-divarin pelaajista, joten jos uskot suunnilleen pärjääväsi vauhdissa mukana, niin nimi in-boksiin ja tervetuloa vuorolle kokeilemaan!

Sami kirjoitti: Nimiä listaan! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Paimio
Ei asetettu
31