Y Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 96 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, padel ja sähly.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Jyväskylän Biitsihalli Nimenhuuto.com

Reeniseuraa, viikkobiitsiä, turnauksia, kursseja ja biitsibileitä kaikenikäisille ja -kokoisille. Jyväskylässä on beach volley halli Seppälänkankaalla osoitteessa Yritystie 5. Tarkemmat tiedot jumppark.fi . Hallille pääsee kätevästi myös keskustan bussikadulta lähtevillä busseilla, linja 41 ja Laukaaseen menevät bussit. Pysäkiltä 300 metriä hallille.

Joukkue etsii pelaajia: Liity Jyväskylän beach volley porukkaan. Tässä Nimenhuudossa ympäri vuoden Jy...

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Beach volley
Jyväskylä
Sekajoukkue
51

JYPS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Pyöräilyseura ry on Jyväskylää kotipaikkanaan pitävä pyöräily-yhdistys, jonka toimialueena on koko Keski-Suomi. JYPS järjestää pyörälenkkejä ja -retkiä sekä pyöräilyyn liittyviä tapahtumia, kilpailuja, koulutuksia ja muuta toimintaa. JYPS toimii myös pyöräilyn ainoana keskisuomalaisena edunvalvontayhdistyksenä sekä pyrkii edistämään pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä liikennemuotona.

Oskari kirjoitti: Unton Aada serkku tulee huomenna mukaan kokeilemaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pyöräily
Jyväskylä
Ei asetettu
842

Suomen Fillari Trial koulu Nimenhuuto.com

Järjestämme kesän aikana viikoittain ohjattuja polkupyörätrial harjoituksia. Ryhmä vaihtoehtoja on useampia taitotason ja asuinpaikan mukaan. Treenit ovat suunnattu erityisesti ala- ja yläkouluikäisille nuorille. Lajin aloittaminen on helppoa meiltä löytyvillä kokeilupyörillä. Saat tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia ensimmäisen kerran ilmaiseksi. Voit ilmoittautua helposti mukaan nimenhuudon kautta tai whatsapilla numeroon 0458015074. Tervetuloa! Huom. Täytä lisäksi virallinen ilmoittautumislomake osoitteessa: https://www.fillaritrial.com/ilmoittautumislomake-2023/

Päivitetty 21 päivää sitten

Trial pyöräily
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 550 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Arttu kirjoitti: Puoli viiteen asti töitä, joten mahd. muutama min myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet (keltainen), mutta joka vuorolle mahtuu lähes poikkeuksetta muita pelaajia (punainen). SK-kävijöiltä aina 5 € / kerta maksut n. puolen vuoden välein kootusti. Säännöt ilmoittautumiseen kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia (keltainen) niin sitä mukaan voi muut (punainen) ilmoittautua mukaan ja myös tiistaina klo 12.00 alkaen vapaasti kunnes pelaajamäärä 20+2

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
91

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 15.Pelipaikka Buugilla ns."AMPPARIPESÄ" Kertamaksu max.6€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha tai Mobilepay. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli/Fair play. Vuorolle mahtuu 20 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
179

Buugin Salibandy O2 Nimenhuuto.com

Buugin Salibandy O2 Salibandy & Lounas 14€ Maksu Buugin kassalle (ilman lounasta maksu Ampparipesässä) Lounassalibandy Ti, To ja Pe Klo 11.00 - 12.00 Hinta 14€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Sunnuntaisalibandy Huom! ajat vaihtelee la/su Sunnuntaina klo. 18-19,19-20 ja 20-21. Hinta: 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Maalivahdit ei maksua. Ikä 14+ Vuorolle mahtuu 2 maalivahtia + 20 pelaajaa Vakuutus 12€! https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/ Vuorot löytyvät myClubista, johon pääsee liittymään osoitteessa https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/6725067. Lisätietoa: marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Krista kirjoitti: Hei, Tämän ryhmän hallinnointi on siirtynyt myClubiin, jotta vuorolle jonottaminen helpottuisi. Ryhmään pääsee liittymään myClubin osoitteessa https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/6725067. myClubissa on tapahtumissa käytössä automaattinen jonotus eli jos vuoro on tullut täyteen, niin tapahtuma ja... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
519

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita. Maksimipelaajamäärä per vuoro 16 + 2. Solteq:n työntekijöillä etuoikeus vuoroon. Minimissään pelit yleensä toteutuu jos on 8hlo IN, kannattaa seurata tapahtuman keskustelua.

Marko kirjoitti: Moro, Huomenna vuoro olemassa myös toisella ryhmällä Buugilla klo.11.30-12.30. Pelaajia ja yksi mokke mahtuu.Olisiko tulijoita tästä ryhmästä:) Laittakaas viestiä tulaa mulle 041- 7571393. Sekavuoro kyseessä ja höntsää ikä +14 vuotiaasta ylöspäin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
46

Sopulit Nimenhuuto.com

Sopuli (lat.lemmini) on pienikokoisten jyrsijöiden sukuryhmä, jonka jäseniä esiintyy pääasiassa pohjoisilla alueilla. Suomessa tavataan kahta sopulilajia, tunturisopulia ja metsäsopulia, mutta Keski-Suomen alueella on tänä päivänä havaittu myös Riemun Sopuleita. Wikisanakirjan mukaan sana sopuli kuvaa myös yleistä mielipidettä myötäilevää laumasieluista ihmistä. Tervetuloa mukaan Sopulien laumaan <3 Ps. Yleistä mielipidettä ei tarvitse myötäillä.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Elämysliikunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
82

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joonas kirjoitti: Valkoinen: Friman-Panu-Friman Kolhonen-Olli Maukonen-Heidi-Ossi Kumara-Kulin Musta: Jere-Hyrrä-Sössö Katainen-Kukko Jaakko-Aarne-Perttu Lindberg-Jarno (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
194

Palokan Säbä Nimenhuuto.com

Palokan Säbä sählää positiivisessa hengessä,iloisella mielellä. Mukana "ringissä" yli 40 henkilöä Pelaajamäärä on rajoitettu 20+ 2 maalivahtia tarkoitettu vain aikuisille miehille ja naisille.

Joukkue etsii pelaajia: http://palokka.fi/?action=juttu&ID=855 Jyväskylä / Palokka Porukassa on mukan...

Petri kirjoitti: On kesämaksun aika. Koko kesä 30e tai yksi kuukausi/ yksi kerta 10e Maksa tilille 30.6 mennessä FI91 3939 0063 7082 83 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jyväskylä / Palokka
Ei asetettu
40

jrcrugby Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Clubin tapahtumailmoittautumispalvelu. Täyttä kontaktia vuodesta 2000!!!

Joukkue etsii pelaajia: Meillä toimii sekä miesten että naisten joukkueet. Kaiken kokoiset ja näköise...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Rugby
Jyväskylä
Miehet
51

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Toni kirjoitti: Vähä epävarma mut laitetaan in (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Kokoelma JKL Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen salibandypuulaaki. Osallistumme miesten 5. divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2023-24.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
17

JRC STARS Nimenhuuto.com

Jyväskylä Rugby Club Stars, on JRC:n juniori joukkue. Hyvän urheiluhengen opettelua ystävien ja hauskojen harjoitteiden ohella.

Joukkue etsii pelaajia: Tule kokeilemaan kanssamme Rugbyä! Vauhdikkaan pallopelin parissa tutustutaan...

Päivitetty yli vuosi sitten

Rugby
Jyväskylä
Sekajoukkue
20

JRCLRUGBY Nimenhuuto.com

JRCL on Suomen vahvin urheilujoukkue, jota vastaan on hyvä pelata ja jota kunnioitetaan. Olemme enemmän kuin yksilöidemme summa. Kaikella tekemällämme on yhteinen päämäärä ja nautimme matkasta sinne. Kehitämme jatkuvasti omaa parastamme. Haluamme onnistua.

Joukkue etsii pelaajia: JRCL on joukko reippaita nuoria (ja ei niin nuoria!) naisia ja vaikka urheile...

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Rugby
Jyväskylä
Naiset
41

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Anette kirjoitti: Mahdollisesti ehdin, saatan myöhästyä. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
229

JHS Nimenhuuto.com

Jyväskylän hiihtoseuran mäkijaosto

Nella kirjoitti: Myöhässä paikalla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yhdistetty ja Mäkihyppy
Jyväskylä
Sekajoukkue
54