Y Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, soutu ja sulkien huiskiminen.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IBK Stadibandy Nimenhuuto.com

Stadilaista säbää!

Riku kirjoitti: 50/50 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Stadi
Miehet
39

Malminkartanon Weivarit Nimenhuuto.com

Laatu korvaa määrän XD

Archie kirjoitti: Laittakaapas nimiä listaan, jos on kiinnostusta tulla pelailemaan parina seuraavana lauantaina. Vuoro ei maksa ulkopuolisille mitään, koska meillä on alkuperäisessä KKI-ryhmässä sen verran vähän porukkaa, että ei saada oikein kunnon pelejä omalla porukalla aikaiseksi. Jos täältä ei tule vahvistuk... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
22

LIV SÄHLY Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: 15.00-15.45 (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sähly
Stadi
Sekajoukkue
21

HSS Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Nyt olen saanut mukaan 4 varapelaajaa , kolme pelimiestä ja yks peruspelaaja eli saadaan 2 täyttä kenttää. Näistä 2 on hyviä sentteripelaajia ja ainakin 1 on pakki. Katellaan ennen peliä vielä muut paikat. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
23

Pitskun Sportti Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Myöhemmin nordikselta mahollisesti (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
28

Jormat Nimenhuuto.com

Krisse kirjoitti: Taitaa pelit olla ohitse ennen kuin pfizer piikki tarjolla. Onko koko areena auki ? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jormasähly
Stadi
Ei asetettu
20

SS-Stadin Säbä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Bonusliiga! Jos on intoa lähteä bonusliigaan hupisarjaan pelaamaan toimi seuraavasti: 1- Tutustu ohjeisiin: http://www.play-liiga.fi/talvisarjat/71 2- ilmoittaudu kesäliigan nimenhuuto tapahtumaan täällä. 3- maksa 120 euroa tilille: FI64 1690 3500 0140 94 siten että ne on tilillä viimeistään 7.8.... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Stadi
Sekajoukkue
31

Rusan sekavat Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Hei, taidetaan laittaa tämä kausi pakettiin. Arena Center näyttää sinnikkäästi pitävän hallia auki, joten irtisanon vuoron. Tsekkailen sitten maksut, kun tiedän, tuleeko vielä maksettavaa vai palautettavaa. Kiitos tästä kaudesta! Toivotaan, että syksyllä tilanne on normalisoitunut ja pääsemme taa... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähly ja Pikkujoulut
Stadi
Ei asetettu
12