Y Orivesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Orivesi ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kuorolaulu, kahvakuula, venyttely, aerobic, circuit, futsal ja ryhmäliikunta.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

kuntokuume Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntapalvelut - ryhmämuotoisesti ja yksilöllisesti (esim.kahvakuula tekniikka, pump & muut lihaskuntotreenit, aerobic:rasvanpoltto & step-tunnit & perusaskeleet, tanssi

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan iloisille ryhmäliikuntatunneille uuteen Kuntokeskus Kuntokuumeese...

Kuntokesku kirjoitti: Hei! Nyt, kun osa ryhmäliikuntatunneista on jouduttu perumaan, eikä jäljellä olevillekaan tunneille kaikki rohkene osallistua, tein Sanna H:n kanssa jumppavideon, jonka avulla voit jumpata vaikka kotona. Linkin videoon löydät www.kuntokuume.fi -sivuston välilehden "Lukujärjestys" lopusta. Pidetää... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ryhmäliikunta
Orivesi
Ei asetettu
134

SC Läsimäki Nimenhuuto.com

Kesäreenit

Jonne kirjoitti: Ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Orivesi
Miehet
54

Fitnelle training Nimenhuuto.com

Reipasta liikkumista eri muodoissa iloa ja hauskuutta unohtamatta! Kahvakuula kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa, Kehonhuolto pitää sisällään pitkäkestoista venyttelyä ja lihasjumien avausta mm. eri välinein, sopii palauttavana treeninä sekä liikkuvuutta lisäämään, aerobista mennään rennolla menolla, ei monimutkaisia koreografioita, mutta hiki pintaan, circuitissa käydään kehon päälihasryhmät läpi kiertäen pisteeltä pisteelle.

Anneli kirjoitti: Hei, olen muuttanut Orivedeltä Tampereelle auenneiden yhteistyökuvioiden vuoksi, joten en pidä enää treenejä Kiwilinnassa. Kiwoja treenejä ja hyvää jatkoa kaikille, ilmoittelen mm. Facebookissa ja ehkä täälläkin jatkossa, muutamia treenejä seurakunnassa gospel- aerobicin merkeissä alkaen ensi tor... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Kahvakuula, Venyttely, Aerobic ja Circuit
Orivesi, Kiwilinna
Sekajoukkue
21

Santrat Nimenhuuto.com

Sami-Pette kirjoitti: Nyt tuli varmistus että liikuntahallin iltakäyttö pois toistaiseksi ainoastaan puntille pääsee koodilla :) Eli reenit jää toistaiseksi pelaamatta koronan ehkäisemiseksi... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Orivesi
Naiset
28