Y Orivesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Orivesi ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kuorolaulu, kahvakuula, venyttely, aerobic, circuit, futsal ja ryhmäliikunta.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

kuntokuume Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntapalvelut - ryhmämuotoisesti ja yksilöllisesti (esim.kahvakuula tekniikka, pump & muut lihaskuntotreenit, aerobic:rasvanpoltto & step-tunnit & perusaskeleet, tanssi

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan iloisille ryhmäliikuntatunneille uuteen Kuntokeskus Kuntokuumeese...

Kuntokesku kirjoitti: Hei! Sain juuri ilmoituksen, että Iriksen VPR-tunti on peruttu tältä illalta. Sorry myöhäinen peruutus! (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Ryhmäliikunta
Orivesi
Ei asetettu
145

SC Läsimäki Nimenhuuto.com

Kesäreenit

Joni kirjoitti: Iso ehkä, päivystys (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Orivesi
Miehet
57

Fitnelle training Nimenhuuto.com

Reipasta liikkumista eri muodoissa iloa ja hauskuutta unohtamatta! Kahvakuula kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa, Kehonhuolto pitää sisällään pitkäkestoista venyttelyä ja lihasjumien avausta mm. eri välinein, sopii palauttavana treeninä sekä liikkuvuutta lisäämään, aerobista mennään rennolla menolla, ei monimutkaisia koreografioita, mutta hiki pintaan, circuitissa käydään kehon päälihasryhmät läpi kiertäen pisteeltä pisteelle.

Anneli kirjoitti: Hei, olen muuttanut Orivedeltä Tampereelle auenneiden yhteistyökuvioiden vuoksi, joten en pidä enää treenejä Kiwilinnassa. Kiwoja treenejä ja hyvää jatkoa kaikille, ilmoittelen mm. Facebookissa ja ehkä täälläkin jatkossa, muutamia treenejä seurakunnassa gospel- aerobicin merkeissä alkaen ensi tor... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Kahvakuula, Venyttely, Aerobic ja Circuit
Orivesi, Kiwilinna
Sekajoukkue
21

Santrat Nimenhuuto.com

Leila kirjoitti: Näinhän tässä nyt sit kävi. 27.12. ajattelin viettää vielä joulua. Mutta 3.1. olisi hyvä jo sulatella kinkkua, jos koronatilanteen ja liikuntahallin puolesta on mahdollista. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Orivesi
Naiset
29