Y Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ringette, lentopallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo ja sähly.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2019-20 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa.

Jockum kirjoitti: Lomalla elokuussa, ja jalkapallotreenit joka tiistai niin epävarma on (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
33

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Sami kirjoitti: Ehdin ehka vasta puoli ysiksi, joten toivottavasti tulee lisää nimiä listaan. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: PELIT PERUTTU TÄNÄÄN PERJANTAINA! Noudatamme ohjeistuksia ja vältämme ryhmäliikuntatapahtumia. Hyvää viikonloppua! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
49

ÅIF Miehet 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: NIKO HOITAA SIVUT (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
22

Kova kondis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Kiitos vastauksista. Tiistai oli ainoa vapaa aika niin että sen sai varattua koko kaudeksi 2020-2021. Jos hakemus hyväksytään niin vuoro alkaa tiistaina 18.8.2020 klo 21 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
22

Kurkkumopo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu Tai Sipoo
Miehet
16

Ojasen pojat ry Nimenhuuto.com

Jonas kirjoitti: Toinen mokke hoidettu! (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jäätyminen
Sipoo
Ei asetettu
45