Y Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jalkapallo, jääkiekko, sähly, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
12

Vihdin Salisudet M40 Nimenhuuto.com

Treenailemme Vihdin Pappilanpellon koulun liikuntasalissa nykyisin M35/40 joukkueena. Treeniajat kaudelle 2017-2018 on torstaisin 19.30-21.00.

Kosonen kirjoitti: Last change (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
30

VSS G Junnut Nimenhuuto.com

Vihdin Salisusien G-juniorijoukkue.

Elias kirjoitti: Hei! Onko mitään tietoa ensi kaudesta harkkojen suhteen? Lähinnä paikka, viikonpäivä ja kellonaika.. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
47

VSS 04-pojat Nimenhuuto.com

Vihdin salisusien D2-pojat. Osallistumme kaudella 2016-17 SSBL:n haastajasarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Webropolin kautta on tulossa Metsänojan Jannen nimellä varustettuna kysely kaikille vähintään 15 vuotiaille jäsenillemme ja tätä nuorempien vanhemmille. Kyse on seuramme vision päivityksestä johon haluamme mahdollisimman laajasti vastauksia jäsenistöltämme. Toivotaan vastaamaan parin viikon sisäl... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Ei asetettu
21

Uudenmaan Pyöräilijät Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Aloitan urakan Lohjalta. Kirkkokentällä n. 07:50. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pyöräily
Vihti
Ei asetettu
35

HuHa ikä Nimenhuuto.com

Pietari kirjoitti: Tuun tänään suoraan (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Vihti
Miehet
26

VSS Sudenpennut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Nyt on syksy alkanut ja treenit alkaa pyörimään. Valitettavasti lyhyellä varoitusajalla tulee infoa. entisille kerholaisille, jotka ovat halukkaita siitymään G-junnuihin. Tässä infoa. Harjoitukset olisivat SU 12.30-14.00 ja KE 17.00-18.30. Ensimmäinen tapaaminen olisi jo nyt sunnuntaina 19.8... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
30

VSS-10 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moi! Villellä vaihtui maila harkoissa. Mailassa ei ollut nimeä kun poika tunnistaa mailan lavan käyryydestä. Maila on fat pipe venom musta vihreä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Vihti
Sekajoukkue
48

VSS E ja F-tytöt Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Ohjelmarunko on seuraava: 10:00 avaus, kauden yhteenveto 10:30 pelaajien palkitseminen 11:00 kausi 2018-2019 / tavoitteet 2022 valmennuspäällikkön puheenvuoro, uusien nettisivujen esittely, vaate- ja varustetoimittajien esittely/puheenvuoro n.klo 12 kahvi/mehutarjoilu Mahdollisuus tutustua uusiin... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Vihti
Tytöt
32

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Pappilanpelto su kello 20.30 - 22.00 syys-toukokuussa Kauden 2019-2020 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

Jakke kirjoitti: Multa repesi pohje viime maanantaina joten lekuriin mukaan tulee parin kuukauden huili peleistä. Katsotaan jos keväällä pääsisi vielä treeneihin. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
36

Ojakkala Oilers Nimenhuuto.com

Biitsin peluuta harrastavat miehet.

Petri kirjoitti: Mulla keikka hesaan iltapäivällä. En oo varma ehdinkö tulemaan (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Beach volley
Vihti Ja Lähiympäristö
Miehet
24

Ojakkalan Leimahdus Nimenhuuto.com

Ojakkan coolein sählyporukka, joka ei esittelyjä kaipaa! Tarkoitus on pitää hauskaa, nähdä kavereita ja saada hiukan hikeäkin pintaan!!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi kaikki. Näyttää olevan hieman hiipuvaa tämä ke sählyyn osallistuminen. Myös Härkälän Hakan vuoro ti 19.30-21.00 on kokenut osallistujakadon ja kysynkin nyt, olisiko teistä joku halukas tulemaan sille vuorolle pelaamaan? Ilmoittautua voi minulle (mahdollisimman pian), niin laitan tietoa eteenp... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähly
Vihti
Naiset
19

PSV Pikkususien vanhemmat Nimenhuuto.com

Pelivuoro koko perheelle!

Mikko kirjoitti: Onks tänään PSV? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Sähly
Vihti
Sekajoukkue
14

Biitsikuntoon Ryhmä Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Morjens porukat. Me lähdemme hiihtolomalle perjantaina 31.1. Eli 1.2 ja 8.2 olemme Jaanan kanssa poissa. Jos haluatte mennä koululle kuntoilemaan niin pyydä avain minulta ennen perjantaita. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kuntopiiri ja Beach volley
Vihti
Sekajoukkue
11

LC-100 Vihti Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Työvuoro loppuu vasta klo 18, eli myöhästyn. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Hyvinvointi
Vihti
Naiset
13