Y Hollola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hollola ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, kaukalopallo, jalkapallo, sulkapallo, koripallo, aerobic ja ryhmäliikunta.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HOSB Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Hollola
Miehet
19

Aerodiggarit Nimenhuuto.com

Aerodiggarit / Kuntokeskus Loisto Oy HOLLOLAN ( Keskuskatu 4) RYHMÄLIIKUNTA-KALENTERI UUSI AIKATAULU / VIIKKO-OHJELMA! Tervetuloa treenaamaan - ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun - monipuolista ryhmäliikuntaa ja myös eri kunto/tehokkuusvaihtoehdot!

Jari kirjoitti: HEI !!! TSEKKAA KEVÄÄN UUSI RYHMÄLIIKUNTA-AIKATAULU! TULOSSA MYÖS DANCE-MIX (ke) & JOOGA (ti)!!! TÄSSÄ: http://tmijarik.simplesite.com/417106982 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Aerobic ja Ryhmäliikunta
Hollola
Sekajoukkue
37

Metsänneidon urheilijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Hollola
Miehet
16

SB-35 Nimenhuuto.com

ertsi kirjoitti: kallelta sitten saikkulappu. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hollola
Sekajoukkue
14