Y Hollola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hollola ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, kaukalopallo, jalkapallo, sulkapallo, koripallo, aerobic ja ryhmäliikunta.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HOSB Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Hollola
Miehet
19

Aerodiggarit Nimenhuuto.com

Aerodiggarit / Kuntokeskus Loisto Oy HOLLOLAN ( Keskuskatu 4) RYHMÄLIIKUNTA-KALENTERI UUSI AIKATAULU / VIIKKO-OHJELMA! Tervetuloa treenaamaan - ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun - monipuolista ryhmäliikuntaa ja myös eri kunto/tehokkuusvaihtoehdot!

Jari kirjoitti: MA 1.6.2020 PIDETÄÄN SPINNING+LIHASKUNTO klo 17.30-18.25. Pump Up peruttu > ei osallistujia ja amutunti peruttu, kun olemme Vääksyn Fysikaalisen hoitolaitoksen avajaistouhuissa :) kakkua ja kahvia ym. olisi tarjolla -tervetuloa kesäajelulle :) Maakaupantie 6 as1, Vääksy. Ollaan paikalla Hollolass... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Aerobic ja Ryhmäliikunta
Hollola
Sekajoukkue
97

Metsänneidon urheilijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Hollola
Miehet
17

SB-35 Nimenhuuto.com

ertsi kirjoitti: kallelta sitten saikkulappu. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Hollola
Sekajoukkue
14