Y Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, futsal, sähly, lentopallo, sulkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rockottajat Nimenhuuto.com

Rockottajat treenaa Vehkacenterissä keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. Treeneihin kuuluu aina alkulämmöt ja tekninen osuus. Pelaamme 5. divaria salibandyliigassa ja joukkue on tällä hetkellä täynnä. Meidän joukkueemme on jo vuosia taistellut 5. divarin kahinoissa nousukiilto silmissä. Tavoitteemme ei ole vielä toteutunut, mutta pyrimme laittamaan mahdollisimman ahtaalle minkä tahansa vastaan asettuvan joukkueen.

Joukkue etsii pelaajia: Rockottajat Treenaa Vehkacenterissä Keskiviikkoisin 20:00 - 21:30. Pelaamme e...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
27

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Vehkojan koululla (Männikkötie 6) keskiviikkoisin klo 20.30-22.00 ja torstaisin klo.20.30-22.00 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Lammenkuja) sunnuntaisin klo 20.00-21.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
23

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Vehkojan koululla (Männikkötie 6) keskiviikkoisin klo 20.30-22.00 ja torstaisin klo.20.30-22.00 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Lammenkuja) sunnuntaisin klo 20.00-21.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
37

Vision Kesäkortti Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Koirakoulu Vision asiakkaille Kesäkorttitunneille ilmoittautumista varten. Kullekin tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon peruutuksien varalta. Saat joka sunnuntai sähköpostiisi viestin, jossa on listattuna tulevan viikon Kesäkorttitunnit muistutuksena. Arkitaidot -tunnit ovat pentukoulua tai arkitottelevaisuutta koirakon tarpeiden mukaisesti. Nosework-tunneilla harjoitellaan nosework-hajujen etsintää kunkin koirakon tason mukaisesti. Agilitytunneilla tehdään agilityä koirakon tason mukaisesti.

Saana kirjoitti: Aloitetaan tämä treeni noin 19.10, jotta ehdin edellisestä koulutuksesta paikalle. :) Nähdään siinä parkkipaikan reunassa, alkuun ilman koiria. Treenataan vuorotellen. (14 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koiraurheilu, Nosework, Arkitottis, Pentukoulu, Hajutunnistus, Toko ja Agility
Hyvinkää
Sekajoukkue
28

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2019-2020 Etelä-Suomen 4. divisioonassa. Kauteen Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski raivasi tiensä aina 3. divariin asti. Paluuta isommille pelikentille haetaan kaudesta 2017-2018 alkaen hyvin maltillisesti uusilla (joskin hieman hidastuneilla) vauhdeilla 4. divarista.

Niko kirjoitti: LISENSSIN HANKKIMINEN KAUDELLE 2020-2021 www.suomisport.fi Lisenssin voimassaolo todistetaan jatkossakin pelipaikalla kysyttäessä puhelimella (Suomisportista tuskin tulee puhelimeen mitään mobiililisenssiä, kuten pitäisi, mutta Suomisportin sivuilta sen pystyy näyttämään). Käytännössähän lisensse... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
48

SB-Pro + SCH B-pojat Nimenhuuto.com

Onneksi olkoon valinnasta Meidän Joukkueeseen ja tervetuloa mukaan. Nyt se työ vasta sitten alkaa! Muista päivittää nimenhuutoon yhteystietosi ja ainakin toisen vanhemman yhteystiedot. Harjoittelu joukkueena alkaa toukokuun lopulla / kesäkuun alussa. Muista siihen asti pitää kunnostasi huolta omatoimisesti tai voit jopa parantaa sitä. Jos vielä mietit tuletko mukaan tähän joukkueeseen, ilmoittaisitko siitä mahdollisimman pian valmentajille. Toivattavat: Tuomas, Heikki, Mika ja Jouni

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi Hyvinkää
Pojat
25

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Kari kirjoitti: Leikkuripäivä on 20.8.2021. Maksan kaikkien ilmoittautuneiden kilpailumaksut 2.9. Kommenttikenttään kunkin osalta maksettava summa. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
55

Martin Sudet 06 Nimenhuuto.com

Hyvinkääläisille lapsille ja nuorille suunnattu harrastetason salibandy- ja jalkapalloseura. Harjoituksia 2-3 kertaa viikossa, omat varusteet vaaditaan. Tervetuloa kokeilemaan! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Pete kirjoitti: Korona sulku . Yli 12 v junnuille ei saa järjestää harkkoja. Tsemppiä kouluun ja arkeen. Omatoimista treeniä kannatta vetää (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
16

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Pasi kirjoitti: HALLIN AUKEAMINEN 29.4.2021 Hyvät asiakkaat, saamme jälleen avata ovet torstaina 29.4.2021!! Noudatetaan edelleen hygieniohjeita ja pidetään turvavälit. VÄLTÄ pukuhuoneissa oleskelua. Saunat ja suihkutilat on poissa käytöstä toistaiseksi. Aukioloajat 31.5.2021 asti: ma - to 14-22 pe ja su 14-21 l... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
25

Team Pihka Nimenhuuto.com

Hyvinkään paras ikämies sählyjoukkue, tosin ainoakin. Go Pihka!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää/Helsinki
Miehet
15

Hyvinkään Miekkailijat Nimenhuuto.com

Hyvinkäällä toimiva miekkailuseura.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Miekkailu ja Nykyaikainen 5 ottelu
Hyvinkää
Ei asetettu
22

CMS-OldBoys Nimenhuuto.com

Cardigan Mountain School - Finland Alumni Cardigan Old Boys Hyvinkää ry

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Ice hockey ja Basketball
Hyvinkää
Miehet
37

SB-90 Nimenhuuto.com

Karlstedt kirjoitti: Jos joudun jäämää ylitöihi nii voi olla etten kerkiä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
26

martinsudet Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
26

HyPy Juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pyöräily
Hyvinkää
Sekajoukkue
55

SCH P07 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
36

HyPy yhteislenkit Nimenhuuto.com

Hyvinkään pyöräily harrastajien yhteinen lenkkikalenteri, ilmoita oletko lenkillä IN tai OUT.

Joukkue etsii pelaajia: Tule ajamaan yhteislenkeille. Olemme laji harrastajia Hyvinkään alueelta. Len...

Marko kirjoitti: Olen lenkkiseuraa vailla 1.8.2020 klo 09-12, löytyisikö opasta savolaiselle kuskille? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pyöräily
Hyvinkää
Sekajoukkue
82

HC Toosa Nimenhuuto.com

Perinteikäs HC Toosa jyrää taas!

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34