Y Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 34 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Vehkojan koululla (Männikkötie 6) keskiviikkoisin klo 20.30-22.00 ja torstaisin klo.20.30-22.00 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Lampipolku) sunnuntaisin klo 20.00-21.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia: Hakalan Urheiluseura (HakU) on Hyvinkääläinen urheiluseura. HakU pelaa saliba...

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
22

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Vehkojan koululla (Männikkötie 6) keskiviikkoisin klo 20.30-22.00 ja torstaisin klo.20.30-22.00 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Lampipolku) sunnuntaisin klo 20.00-21.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia: Hakalan Urheiluseura (HakU) on Hyvinkääläinen urheiluseura. HakU pelaa saliba...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
34

Rockottajat Nimenhuuto.com

Rockottajat Treenaa Vehkacenterissä Keskiviikkoisin 20:00 - 21:30. Treeneihin kuuluu aina alkulämmöt ja tekninen osuus. Pelaamme 5. divaria salibandyliigassa ja joukkueeseen mahtuu niin treenaajia kuin divaripelaajiakin. Joukkue on jo vuosia taistellut 5. divarin kahinoissa nousukiilto silmissä ja suunnitelmissa. Tästä ollaan kuitenkin jääty vielä melkoisen matkan päähän, joka tulevina vuosina tulee varmasti muuttumaan ehkä.

Joukkue etsii pelaajia: Rockottajat Treenaa Vehkacenterissä Keskiviikkoisin 20:00 - 21:30. Pelaamme e...

Jesse kirjoitti: Töissä 20-08 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2019-2020 Etelä-Suomen 4. divisioonassa. Kauteen Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski raivasi tiensä aina 3. divariin asti. Paluuta isommille pelikentille haetaan kaudesta 2017-2018 alkaen hyvin maltillisesti uusilla (joskin hieman hidastuneilla) vauhdeilla 4. divarista.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
44

SB-Pro + SCH B-pojat Nimenhuuto.com

Onneksi olkoon valinnasta Meidän Joukkueeseen ja tervetuloa mukaan. Nyt se työ vasta sitten alkaa! Muista päivittää nimenhuutoon yhteystietosi ja ainakin toisen vanhemman yhteystiedot. Harjoittelu joukkueena alkaa toukokuun lopulla / kesäkuun alussa. Muista siihen asti pitää kunnostasi huolta omatoimisesti tai voit jopa parantaa sitä. Jos vielä mietit tuletko mukaan tähän joukkueeseen, ilmoittaisitko siitä mahdollisimman pian valmentajille. Toivattavat: Tuomas, Heikki, Mika ja Jouni

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Intersport Suomenoja on mukana valokuvaus päivänä ja heiltä saa ostettua oheisia tuotteita illan aikana. Tuotteet ovat siis myytävissä ilman painatuksia mutta mikäli painatuksia halutaan niin sitten toimitamme tuotteet myöhemmin painettuina. Tuona iltana tilattuihin mainoksen tuotteisiin saa ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi Hyvinkää
Pojat
25

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Janne kirjoitti: Moi! Tänään on hyvä sulatella pääsiäisen mämmejä VehkaCenterissä sählyn parissa. Tulkaa pelailemaan klo.16. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

Martin Sudet 06 Nimenhuuto.com

Hyvinkääläisille lapsille ja nuorille suunnattu harrastetason salibandy- ja jalkapalloseura. Harjoituksia 2-3 kertaa viikossa, omat varusteet vaaditaan. Tervetuloa kokeilemaan! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Pete kirjoitti: TOIMINTA TAUOLLA. OMATOIMISTA HARJOITTELUA JA KUNNON YLLÄPITÄMISTÄ SUOSITELLAAN (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
27

HUT Nimenhuuto.com

Hyvinkään Urheilutoverit (HUT) on vuonna 1903 perustettu hyvinkääläinen voimistelu- ja urheiluseura, joka nykyään toimii ainoastaan pöytätennisseurana. HUT on vanhin hyvinkääläinen edelleen toimiva urheiluseura.

Jarno kirjoitti: Ensi kauden sarjavuorot syötetty Nimenhuutoon! Samat vuorot muutoin kuin viime kaudella, paitsi tunti ekstraa! 10.8. maanantaina kauden ensimmäinen vuoro. Uutuutena maanantaina on nyt paloiteltu kahtia, "aamuvuoro" (17.30-19) ja "iltavuoro" (19-20.30). Molempiin saa toki osallistua, mutta ideana ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pöytätennis
Hyvinkää
Ei asetettu
46

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Lasse kirjoitti: Moro! Eli yheksän nopeinta vois mennä sinne lätkimään palloa, olis hyväkin ihan vaan vetää rennolla moodilla pikku harjotus... Laittakaas heti inet/outit niin tiedetään tilanne!!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
31

Hyvinkään Miekkailijat Nimenhuuto.com

Hyvinkäällä toimiva miekkailuseura.

Silja kirjoitti: ilmoitan, että Otso flunssassa ja ei tule tänään. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Miekkailu ja Nykyaikainen 5 ottelu
Hyvinkää
Ei asetettu
28

CMS-OldBoys Nimenhuuto.com

Cardigan Mountain School - Finland Alumni Cardigan Old Boys Hyvinkää ry

Hannu kirjoitti: Ehdin paikalle n. 19:30 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ice hockey ja Basketball
Hyvinkää
Miehet
36

SCH-04 Nimenhuuto.com

Salibandya kovalla sykkeellä :)

Pekka kirjoitti: Moi, Laitan vielä tänne nimenhuudonkin puolelle tiedoksi Jopox ilmoittautumisen jos lähettämäni sähköposti ei ole tavoittanut kaikkia. Siirrymme siis käyttämään Jopox järjestelmään nimenhuudon sijasta. Jopox tunnukset saa täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen osoitteessa: http://team.jopox.fi/sch/... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
37

SCH Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Miesten salibandyn II-divisioonaa. Motivoituneita kenttäpelaajia otetaan mukaan.

Marko kirjoitti: Tsemppiä Aleksi! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
32

SB-90 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
24

martinsudet Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Kaveri Mika tulee pelamaan messiin. Saadaan vähän vaihtoäijiä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
26

HyPy Juniorit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Nimenhuuto: Maastopyörälenkki Tapis klo 17.45 alkaen! Ajellaan pyöräteitä ja maastokohtia, jotka ovat sulat! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pyöräily
Hyvinkää
Sekajoukkue
55

SCH P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro, Äitienpäivänä se sitten tapahtuu! Kauden päätösturnaus Esport Arenalla Espoossa. Pelimme ovat seuraavasti: SALAMAT: - klo 09.40 Tiikerit Maalitykit - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 11.40 Steelers - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 13.40 Tiikerit Tykittäjät - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 15.00 SCH Sa... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
37

HC Toosa Nimenhuuto.com

Perinteikäs HC Toosa jyrää taas!

Heikki kirjoitti: Pelaan vain ekan pelin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

HyPy yhteislenkit Nimenhuuto.com

Hyvinkään pyöräily harrastajien yhteinen lenkkikalenteri, ilmoita oletko lenkillä IN tai OUT.

Joukkue etsii pelaajia: Tule ajamaan yhteislenkeille. Olemme laji harrastajia Hyvinkään alueelta. Len...

Ismo kirjoitti: Harrastajien Perinteinen Aulangon käynti sunnuntaina 29.7. Fillaricenteristä lähtö 9.00 29.7.2018, Matkavauhti pidetään maltillisena (n. 25 km/h keskarilla). Ajomatka on. n. 135 km, aulangolla kioskista kahvi ja evästarjoilu harrastejaoksen kustantamana jäsenille. Loiskis toimii kapteenina;) T Si... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pyöräily
Hyvinkää
Sekajoukkue
81

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34