Y Valkeakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeakoski ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on ringette. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jalkapallo, jalkapallo ja futsal, ringett, cross training, brasilian jiu jitsu, kickboxing ja lasten brasilian jiu jitsu.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Valkeakosken Vesiveikot Nimenhuuto.com

Valkeakosken Vesiveikot ry (VVV) on vuonna 1951 perustettu olympialuokkien soutuun keskittyvä soutuseura. Vesiveikoilla on paljon eri veneluokkien kalustoa ja harrastustoiminnan lisäksi seurassa harjoitetaan myös kansallista ja kansainvälistä kilpailutoimintaa. Mukana toiminnassa on kaiken ikäisiä miehiä ja naisia aina junioreista senioreihin ja kynnys soudun aloittamiseen halutaan pitää mahdollisimman pienenä. Tule siis mukaan vaikka osallistumalla joka kesäiseen soutukouluun!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Olympialuokkien soutu
Valkeakoski
Sekajoukkue
3

SC Weikot Haukat -03 Nimenhuuto.com

Pirkanmaan Paras Poppoo! Urheilullinen, lujalla itsetunnolla ja joukkuehengellä eteenpäin kehittyvä joukkue.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Valkeakoski
Pojat
18

WFT Leijonat -12 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Valkeakoski
Pojat
34

Heracles Valkeakoski Nimenhuuto.com

Cross training, Brasilian jiu jitsu, Kickboxing, Lasten brasilian jiu jitsu, Defendo ja Pystykamppailu
Valkeakoski
Sekajoukkue
80