Y Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, tennis, futsal, sähly, amerikkalainen jalkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen Lohjalainen säbäporukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä! Tärkeintä hyvä meininki ja että maila pysyy jollakin tavalla käsissä! Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Myös facebook: https://www.facebook.com/groups/teampuolapuut/ Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Sami kirjoitti: Otan molemmat kamat mukaan, jos porukka riittää kentälle - > olen maalissa (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy, Sähly ja Säbä
Lohja
Miehet
26

ViTa Naiset Nimenhuuto.com

Vitan naisten salibandyjoukkue perustettiin vuonna 2008 kaveriporukan ympärille, ja joukkueen tarkoituksena oli pitää hauskaa ja kuntoilla. Vähitellen myös muut kiinnostuivat tästä pirteästä ja iloisesta joukkueesta, ja pelaajia tuli lisää kaveriporukan ulkopuolelta. Naisten joukkueen tarkoituksena on edelleen pitää hauskaa, mutta myös kehittyä joukkueena sekä yksilöinä. Kaudella 2019-2020 pelaamme sekä IV että III - divisioonassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita läpi vuoden. Otamme mielellämme mukaan myös vain harjoittelusta kiinnostuneita naisia.

Joukkue etsii pelaajia

Sofia kirjoitti: Yritän päästä (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Naiset
50

Pallokeisarit miehet Nimenhuuto.com

Pallokeisarit Bonersin sivu pelien ilmoittautumista ja joukkueen sisäistä tiedottamista varten.

Anu kirjoitti: DEADLINE MENNYT, laittakaahan tulemaan. Muistakaa myös kuva :) ---- Heippa! Päivitetään nettisivujen pelaajakortit ajankohtaisiksi juhlavuoden kunniaksi. Eli lähettäkää mulle sähköpostiin (anu.makinen@gmail.com) vastaukset alla oleviin kysymyksiin, sekä kuva, jonka haluatte pelaajakorttiin (vapaa... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja, Pk Seutu
Miehet
20

Woodyt Nimenhuuto.com

Lenttis ja woody -lenttis.

Sirkku kirjoitti: Nopeat ilmoittautumiset, saatiin peruutuspaikka!! (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Lentopallo ja Beach volley
Lohjan Muijala
Naiset
21

HoTa Miehet Nimenhuuto.com

Nelossarjassa pelataan sarjaa, mutta treenaamaan mahtuu myös. Kaksi kertaa viikossa pelaillaan ke ja pe iltaisin Perttilän koululla Lohjalla. Kesäisin beachvolleyta pari kertaa viikossa Aurlahden rannassa.

Janne kirjoitti: Onko tähän jotain koordinaatteja? Paikkatieto illan aloitukselle mielellään kaupungin, mutta vähintään läänin tarkkuudella. Onhan kaikkien tarkoitus mennä samaan keilahalliin :-) (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo ja Beachvolley
Lohja
Miehet
34

Seniorisähly Nimenhuuto.com

"Taas selvittiin ilman loukkaantumisia"

Matti kirjoitti: Onko tänään tulossa enempi ku 4? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
22

LoSB C-tytöt Timantit Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandy C-tytöt (ikäluokat 2002->) Kausi 2016-2017

Elina kirjoitti: Moikka. Olisiko kesätreenien aikataulusta mahdollista saada tietoa vaikka tänne nimenhuutoon tai sähköpostiin, jotta tieto kulkee sekä tytöille että vanhemmillekin? Meillä Elinan puhelin oli viikon huollossa eikä WhatsApp viestejä nähnyt. Jos viime viikolla oli treenejä, niin väliin jäivät ihan s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Tytöt
14

Perspa-Pro Nimenhuuto.com

Lohjalta Pro asenteella vuodesta 2015!

Ville kirjoitti: Vähän flunssaa pukkaa. Joten pieni epävarmuus huomisen peleihin. ☹️ (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
17

AC HABA Nimenhuuto.com

Säbää 2006 pojille. Suljettu ryhmä, emme etsi uusia pelaajia. Olemme myös facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1580734632206682/

Tipi kirjoitti: Moi! Suurin osa on varmasti huomannut, että toiminta on ollut alkuvuoden hiukan tyhjäkäyntiä. Treeneissä on ollut porukka 5-10 ja useimmin lähempänä viittä. Pakko sanoa, että motivaatio ajaa Nummelasta Lohjalle vetämään treenejä kuudelle pelaajalle on aika vähissä. Eilisissä treeneissä sedät oliv... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
14

Iltahöntsät Nimenhuuto.com

Höntsät Lohjalla... lähtökohtaisesti oletuksena on että maila pysyy kädessä ja erotat rystyn kämmenestä. Lisäksi iän on syytä lähestyä kengännumeroa tai vaikka ylittää sen. Eikä haittaa vaikka olisit rapakunnossa, niin ovat muutkin joten se on jopa suositeltavaa.

Jari kirjoitti: Minä ja mikke (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
12

LoSB-B Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandyn B-poikien joukkue

Veeti kirjoitti: Vetelemään (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
38

Lohjan Salibandy 2010 Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Mahatauti (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
29

LoSB M1 Nimenhuuto.com

Jerry kirjoitti: Töihin klo 20 mut todnäk in (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
32

LOSB 08-09 Nimenhuuto.com

Petrus kirjoitti: Moikka kaikille ja huomioitavaksi kotijoukoille, Me koutsit pyydämme kiinnittämään huomiota treeniaktiivisuuteen ja nimenhuudon käyttöön. Viimeaikoina on valitettavasti ollut jonkin verran haamuilmoittautumisia treeneihin (tai tyystin kantaa ottamattomia), joka hankaloittaa harjoitusten suunnitte... (19 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
23

Losb 06-07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Aikuiselta majoitus + laivamatkat n. 130 €, jos majoittuu 2hh jaetussa huoneessa kuten pojatkin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
22

Hanko dynastia Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Moottoripyöräil
Lohja
Miehet
10

Hohi -07 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Ehdin olemaan alun treeneistä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Sekajoukkue
26

LSA Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Moi. Onk torstain pelii? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly
Lohja
Ei asetettu
19

LoSB 05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO! Tämän viikon perjantaina 26.4. mulla on 06 poikien vuorolla opintoihin liittyvä näyttötunti. Harjoitukset ovat klo 19-20 palloilusalissa ja paikalla tulisi olla siten, että on valmiina aloittamaan klo 19. Tarvisin 3-5 kenttäpelaajaa täydennykseksi harjoituksiin teiltä. Maalivahti voisi tu... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
37

LoSB 04 pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mulle tuli tämmönen viesti tiikereiltä! "Meillä on pojille minileiri tulevalle sunnuntaille 25.9.2016 Tiger Sport Areenalle (http://tigersport.fi/). Harjoituspelivastustajamme luistivat Tupla Cupiin... Tarvitsisimme vielä kilpajoukkueellemme harjoitusvastustajaa klo 17:30 - 19:00. " Mä en itse pä... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
23