Y Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 161 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sähly, joukkuevoimistelu, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kolme miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2018-2019 miesten edustusjoukkueella 4. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
28

Oulu-Raatti Nimenhuuto.com

Lions Club Oulu / Raatti perustettiin reilut 57 vuotta sitten, 24.3.1965. Tänä päivänä toimimme aktiivisena yhtenäisklubina, jossa jäseninä on mies- ja naisjäseniä eripuolilta Oulun talousaluetta. Palvelutoiminta alueemme ihmisten hyväksi jatkuu voimakkaana ja tämä palvelu on tarkoitettu parantamaan klubin sisäistä tiedonkulkua tapahtumiin ja aktiviteetteihin liittyen. TERVETULOA MUKAAN SoME-palveluiden käyttäjäksi ! (JI)

Veijo kirjoitti: Hei, kävisittekö ilmoittamassa Nimenhuudossa KYLLÄ TAI EI keskiviikon keilaukseen ja klubikokoukseen. Pitää ilmoittaa vahvuus tarjoiluja varten. Voi lisätä myös kommentin aikooko keilata. 5 rataa/20 henkilöä on varattu nyt ja 19 on ilmoittautunut. Kiitos! Terveisin Veijo (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Vapaaehtoistyö
Oulu
Sekajoukkue
26

Majavan Pamputtajat Nimenhuuto.com

Majavan Pamputtajat on vuonna 1998 Oulussa perustettu urheilujoukkue. Pääasialliset lajimme ovat salibandy ja jalkapallo, mutta "pelimiehinä" meiltä onnistuu laji kuin laji. Atleettinen joukkueemme koostuu pääasiassa Oulun yliopistossa sähkötekniikkaa opiskelleista nuorukaisista, mutta pari mustaa lammasta toki joukkoon mahtuu.

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
35

Kiekko Pojat juniorit Nimenhuuto.com

Harrastetason junioriporukka jossa tärkeintä on yhdessäolo, uuden oppiminen ja hauskan pito! Matalankynnyksen toimintaa, jonka tarkoituksena on että kaikki lapset saa harrastaa ja kipinä liikuntaan pysyisi läpi elämän. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota yhteyttä jaakko.maatta@kastellinkiekkopojat.fi 0445644223 HOX! Lauantain salibandyvuorojen avaimet voi hakea seuraavista paikoista: Vesa Nissilä, Peuratie 10 A5 (hintan koulun vieressä) Vara avain löytyy tarvittaessa: Jaakko Määttä, Tietolinja 1 A 39 (linnanmaa)

Werner kirjoitti: + kaveri Ossi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
366

Sählärit FBT Nimenhuuto.com

Alkujaan 2000-luvun alkuvuosina Oulun kaupungin keskushallinnon työpaikkasählynä alkanut vuoro, aina ollut perjantaisin työviikon päätteeksi. Nykyisin entisen pohjalta jatkanut ja kokoonpanoaan ajan saatossa jonkin verran muuttanut pelaajaryhmä. Vuoteen 2021 saakka Oulun kaupunki maksoi vuoron käyttökustannukset. Syksyllä 2021 vuoro muuttui käyttäjilleen maksulliseksi kaupungin kiristettyä maksuttomien liikuntavuorojen politiikkaansa.

Jari kirjoitti: Lähetä Pete sinä se joukkuekuva kaikille, sulla oli parempi kuva kuin mun puhelimessa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
16

FC Kickballs Nimenhuuto.com

Palloilujoukkue, jossa ei olla turhan tarkkoja pelitaktiikasta tai -taidoista. Tarkoituksena pitää hauskaa ja kohottaa kuntoa! -------------------Säännöt-------------------- - Itseänsä ja muita ei saa teloa - Sivurajat yms. ovat häilyvä käsite -----Ilmoittautuminen Nimenhuutoon----- - Sitova ilmoittautuminen viimeistään TUNTI ennen tapahtuman alkua

Petri kirjoitti: Hei taas! Meillä on työpaikan pipolätkävuoro Pateniemen tekojäällä torstai-iltaisin 20.45 - 21.30, ja tänään on pelaajat varmasti taas vähissä, tällä kertaa pääsiäisestä johtuen. Ilmoitelkaahan jos täältä olisi halukkaita pelaajia tälle iltaa, pelailu on hyvin vastaavaa kuin meidän sunnuntain vuo... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Jääkiekko ja Lajikokeilut
Oulu
Sekajoukkue
77

UniMoven maalivahdit Nimenhuuto.com

UniMoven (ent. Oulun korkeakoululiikunta) salibandy- ja jääkiekkovuorojen maalivahtien ilmoittautumiseen tarkoitettu Nimenhuuto. Korkeakouluopiskelijoille suunnatut salibandyvuoromme ovat 3 kertaa viikossa Nallisportissa ja jääkiekkovuoro kerran viikossa Linnanmaan jäähallissa. Vuoroille tarvitaan maalivahteja, joten ilmoittaudu mukaan!

Arto kirjoitti: Onko Nallisportissa vuokrattavia maalivahdinvarusteita? Ja onko ihan käyttökuntoisia? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
39

Sarajevon sorsat Nimenhuuto.com

INFO -Max18 pelaajaa (sis. maalivahdit) -Kaikki kenttäpelaajat ottavat mustan ja valkean paidan mukaan. -vakiopelaajien ilmottautuminen pelipäivänä VIIMEISTÄÄN klo13:30 menessä, jonka jälkeen kuka tahansa voi ilmoittaa jonkun halukkaan varapelaajan. Heti kun tiedät ettet pääse pelaamaan tulevaan tapahtumaan kirjaudu tapahtumasta ulos! -Uloskirjautuneen tilalle varapelaaja voi välittömästi ilmoittaa itsensä. Kukatahansa jolla on profiili voi ilmoittaa ulkopuolisen pelaajan Kts.alhaalata ''Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja''

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
20

Humppaveikot Nimenhuuto.com

Humppaveikot ry Urheilutoiminnan ohessa pidämme myös tärkeänä suomalaista sauna- ja seurustelukulttuuria. Jäsenenä voitkin osallistua aika-ajoin järjestettäviin kokouksiin, vuosijuhliin ja kesäpäiviin. Näissä illanistujaisissa luommekin mitä älykkäimmät taktiikkakuviomme hyvän ruoan ja virvokkeiden merkeissä. Humppaveikon tunnistatkin pinkistä pelipaidasta, jonka rintamuksessa komeilee Humppa-Sonni. Tällaisen henkilön nähdessäsi tule vapaasti repimään hihasta ja jutustelemaan mitä mieleesi juolahtaakaan! http://humppaveikot.dy.fi/

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
61

KEryn hirviporukka Nimenhuuto.com

Kylän eränkävijöiden hirviporukan jahtisysteemi. Voit ilmoittautua jahtiin ja näet keitä muita on tulossa

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Retkeily
Oulu
Ei asetettu
13

HM Athlets Nimenhuuto.com

Lauantai-illan huumasta sähläillen kohti seuraavaa viikkoa! Pelataan jos vähintään 6 pelaajaa ilmoittautuu.

Joukkue etsii pelaajia: Lauantai-illan huumasta sähläillen kohti seuraavaa viikkoa! Pelataan jos vähi...

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
24

Oulun Dynamo Nimenhuuto.com

#dynamolife www.facebook.com/dynamooulu www.instagram.com/oulundynamo https://twitter.com/dynamooulu

Joukkue etsii pelaajia: Yhteydenotot: toimisto@oulundynamo.fi ”Dynamo Oulu pitää arvossa etenkin harr...

Päivitetty melkein 7 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
27

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Noel kirjoitti: Jono 1 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo, Kaukalopallo ja Ballhockey
Oulu
Pojat
579

Pohjan Kamppailijat Nimenhuuto.com

Oulun aktiivisin thainyrkkeilyseura. Tenkiikka- ja välinetreeniä sparria unohtamatta.

Suvi kirjoitti: Tuun jos kerkeen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Thainyrkkeily
Oulu
Sekajoukkue
79

SC Betoni Nimenhuuto.com

Sementtisintä salibandyä Oulun seudulta vuodesta 2024.

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
20

Joutsensillan Pallo Nimenhuuto.com

Budget Sport Joutsensillan henkilökunnasta ja sen harjoittelijoista alkunsa saanut höntsävuoro. Pienten salien kautta suurille areenoille. Reilu peli ja hauskanpito on pääasia.

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
23

KulmaFC Nimenhuuto.com

Jätkienkaa vähä potkupalloa

Hugo kirjoitti: In futis (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo, Goonaus ja Edgetys
Oulu
Sekajoukkue
9

Kammin Samaanit Nimenhuuto.com

Kammin Samaanit-joukkue. Pelataan tällä hetkellä ikämiesturnauksissa 50-vuotiaiden sarjassa. Lisäksi pelataan Oulun seudulla harrastesarja lentopalloa.

Pekka kirjoitti: Hei Samaanit Koska ennakkokausikortteja kotipeleihin on lunastettu entiseen tapaan, pystymme pitämään harjoittelumaksut todella edullisina. Lisäksi kuten jo mediasta olette huomanneetkin niin myöskin päävalmentajan sopimus on uusittu tulevalle kaudelle joten harjoitusten laadusta ei tulla tinkimä... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Oulu
Miehet
21

Tuira Fight Club Nimenhuuto.com

Tervetuloa kaikentasoiset nyrkkeilystä kiinnostuneet. Luvassa hikeä ja hyvää meininkiä 🥊

Ice kirjoitti: kiireinen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Nyrkkeily
Oulu
Sekajoukkue
36

SysteemiSählarit Nimenhuuto.com

NSN Ruskon salibandykerho

Hiitola kirjoitti: Tänään kello 18 mahdollisuus pelata säbää Nallisportissa... halukkaat ilmoittautuminen vastaamalla tähän viestiin ennen klo 12 PHi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
45