Y Tampere

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tampere ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 113 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, padel, pesäpallo, ringette, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sekahöntsyt Nimenhuuto.com

Kaikille avoimet rennot salibandyhöntsyt Kaukajärven Spiral-Hallilla tiistaisin klo 19-20. Kertamaksu 5 euroa, maksu Mobilepaylla numeroon 050 531 6439. Tiedotusta vuoroista myös Whatsapp-ryhmässä, johon voit liittyä seuraavalla linkillä: https://chat.whatsapp.com/LtZfVyiEP7E7r5S7m0Zq0l https://linkpop.com/sbskaky

Tero kirjoitti: Perustamme kaudelle 2024 - 2025 toisen miesten joukkueen. Joukkue pelaa ensimmäisellä kaudellaan 6. divaria. Muutama kenttäpelaaja vielä puuttuu iloisesta joukostamme. Joukkueen maalivahtiosasto on jo täynnä. Toivomme, että sinulla on kokemusta liiton sarjoissa pelaamisesta. Alustavan suunnitelma... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Tampere
Sekajoukkue
124

tampere-ptkoris Nimenhuuto.com

Pyörätuolikoripalloa harrastetaan Tampereella kaksi kertaa viikossa. TSI ry:n vuorot ovat ma klo 18:30-20:00 (Höntsää ja pelailua) ja 17.11.2022 alkaen torstaina 18:30-20:00 nuoret/aloittelijat/kaikki innokkaat (kuntoa, tekniikkaa ja peliä). Harjoitukset ovat Hervannan vapaa-aikatalolla. Tule sinäkin mukaan kokeilemaan hienoa lajia! Vuorolla voi käydä kokeilemassa 1-2 kertaa ilman maksua ja sen jälkeen TSI ry:n jäseniltä peritään 25€ kausimaksu (syksy ja kevät erikseen). Jos et ole TSI ry:n jäsen, niin kausimaksu on 45€/kausi. Nuoret (alle 18v.) maksu on vapaaehtoinen. Huom! TSI:n jäsenet voivat osallistua samalla kausimaksulla myös muihin lajeihin esim. istumalentopallo ja sulkapallo.

Joukkue etsii pelaajia: Pyörätuolikoripallo sopii yleensä henkilöille, joilla on toimivat yläraajat j...

Päivitetty vuosi sitten

Pyörätuolikoripallo ja Wheelchair basketball
Tampere
Sekajoukkue
13

Cocks Nimenhuuto.com

𝑴𝒆 𝒐𝒍𝒆𝒎𝒎𝒆 𝑪𝒐𝒄𝒌𝒔 | #𝑻𝒉𝒊𝒔𝑰𝒔𝑪𝒐𝒄𝒌𝒔 🐔 Olemme maaliskuussa 2023 perustettu salibandyn erikoisseura. Haluamme olla ilmiö - se erottuja, joka tekee asiat aladivarijoukkueista näkyvimmin, sävähdyttävimmin ja ammattimaisimmin. Viiden vuoden tavoitteenamme on olla alueellisesti tunnettu laji- ja liikuntavaikuttaja. Värimme ovat: 🔴⚫️⚪️ Seuramme tärkeimpiä arvoja ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus ja tavoitteellisuus. Jäsentemme yhteisinä tahtotiloina ovat hyvällä mielellä ja pilke silmäkulmassa yhdessä tekeminen - lapsuuden ilon tuominen aikuisten harrasteurheiluun. Kaudella 2023-2024 seuramme joukkue pelaa salibandyliiton alaisissa sarjoissa.

Vertti kirjoitti: Työreissu ei pääsekkään… (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tampere
Miehet
25

Birckalan Kaarti Nimenhuuto.com

Viikinkimiekkailu on joukkuepohjainen kamppailulaji, jossa aikakauden mukaisiin vaatteisiin ja varusteisiin sonnustautuneet soturit ottavat mittaa toisistaan taistelukentällä, pääsääntöisesti muinaisaikaan erikoistuneissa yleisötapahtumissa. Käytetyt aseet ovat turvallisuuden vuoksi reunoistaan tylppiä, mutta vastaavat muutoin malliltaan ja rakenteeltaan alkuperäisiä. Otamme mielellämme mukaan uusia taistelijoita! Ota yhteyttä sähköpostitse.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Viikinkiaikainen elävöitystaistelu
Pirkkala/Tampere
Sekajoukkue
33

TP YU - 2012 Nimenhuuto.com

Tampereen Pyrinnön 2012 syntyneiden juniorivalmennusryhmä. Ryhmä kokoontuu 3-4 x viikossa. Valmentajina toimivat Nelli Talvitie, Markus Vallinoja ja Meeri Rantanen. Joukkueenjohtajana Pauliina Hämäläinen. Kummiurheilijamme ovat Vilma Itälinna, Daniel Kosonen, Konsta Uuttera ja Aleksi Savolainen.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Tampere
Sekajoukkue
26

TKT Tornadot Nimenhuuto.com

Lasten monilajitoiminta TKT:n Monilajitoiminta -joukkueen tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Joukkueessa pääsee yhdellä kuukausimaksulla harrastamaan montaa lajia, ilman huolta tapahtumien päällekkäisyyksistä. Joukkueemme pelaa jalkapalloa, futsalia ja salibandya. Talvikaudella joukkue pelaa futsalia, jalkapalloa ja salibandya Tampereella tai lähialueilla järjestettävissä turnauksissa. Kesäkaudella osallistutaan jalkapallon kaupunginosatoimintaa tarjoavien seurojen sarjoihin, eli pelitapahtumat sijoittuvat Tampereen alueelle. Tapahtumia noin 2-3 krt viikossa. Harjoitukset ja toiminta sijoittuu Länsi-Tampereen alueelle.

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Salibandy
Tampere
Pojat
13

LegendTrick Gym Nimenhuuto.com

LegendTrick Gymin ohjatuilla tunneilla opit taitotasosta riippumatta uusia temppuja, kehonhuoltoa ja viihdyt mukavassa seurassa! Tunneilla on eri teemoja, kuten trikkaus, käsilläseisonta ja venyttely, joista on helppo valita mieluisin. Ohjaajamme ovat trikkaus- ja sirkusammattilaisia, joita yhdistää intohimo jakaa taitojaan niistä kiinnostuneille.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Trikkaus, Käsilläseisonta, Venyttely ja Voima ja liikkuvuus
Tampere
Sekajoukkue
128

SBS KäKy ja höntsyjä Nimenhuuto.com

Käkyn avoimet höntsyvuorot Porukan Whatsapp https://chat.whatsapp.com/B6R1Jciyy7RB1oVPfyyuSg https://linkpop.com/sbskaky

Joukkue etsii pelaajia: Miesten salibandypelit Kauppi sports centterillä tiistaisin klo 21:00 - 22:00...

Tero kirjoitti: Laitan tätä kautta viestin kaikille, jotka ovat merkinneet itsensä osallistujaksi tälle päivälle. Liian vähän pelaajia liikkeellä, joten vuoro peruttu tältä päivältä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tampere
Miehet
201

Pynsän Pimut Nimenhuuto.com

Joukko aktiivisia naisia, jotka höntsäilevät entisten aikojen viitoittamina :D

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko ja Höntsy
Tampere Tesoma
Naiset
32

PKK Nimenhuuto.com

Pyöräilyseura Kaupin Kanuunoiden toiminnan päätavoite on aktivoida ympärivuotista pyöräilyä, lisätä pyöräilijöiden positiivista näkyvyyttä liikenteessä sekä järjestää yhteisiä ajotilaisuuksia maastoon ja maan- ja sorateille.

Sirpa kirjoitti: Liityn Lempäälästä mukaan (Mukana jos keli sellainen, että pysyy kuivana) (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pyöräily
Tampere
Ei asetettu
548

SC Dingo Nimenhuuto.com

SC Dingo Tampere

Tommi kirjoitti: ehkä out, nuhassa (28 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Tampere
Miehet
20

Ilves Salibandy P10 Nimenhuuto.com

Ilmottautuminen treeneihin ja peleihin. Tältä pohjalta suunnitellaan treenit ja pelien kokoonpanot. Viime hetken poissaolot ilmoitetaan suoraan valmentajalle. Kipeänä ei treenata. Muu viestintä joukkueen wa-ryhmässä.

Patrik kirjoitti: Ehtii kahteen viimeseen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tampere
Pojat
26

BVT Nimenhuuto.com

Beach Volley Tampere ry:n virallinen Nimenhuuto-tunnus.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Beach volley, Beachvolley ja Rantalentopallo
Tampere
Sekajoukkue
202

Saloboys Nimenhuuto.com

Salobandyn aateliset

Jarkko kirjoitti: Huomenna on veskarit kehissä. Hyvähyvä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tampere
Miehet
35

Vehmaisten Table Hockey League Nimenhuuto.com

Itäisen Tampereen kovinta pöytälätkää

Lasse kirjoitti: Koskas pelatan eka turnaus? (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pöytäjääkiekko
Tampere
Sekajoukkue
8

Liikuttava Kaveri - Soveltava Nimenhuuto.com

Respect Boxing ry:n Liikuttava Kaveri Soveltava-hankkeen vapaaehtoisten sivusto

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuntonyrkkeily
Tampere
Sekajoukkue
17

Spiral höntsy Nimenhuuto.com

Tampereen himotuin höntsyporukka, johon pääsee, jos osaa oikein lahjoa vetäjän ja muun porukan.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Tampere
Miehet
25

TP YU - 2010 Nimenhuuto.com

Tampereen Pyrinnön 2010 syntyneiden Valmennusryhmä. Ryhmä kokoontuu 3x/vko Valmentajina Antti Tulasalo, Olivia Ben Khalifa, Heini Mäenpää ja Sari Heinänen Kummiurheilijoina Lotta Harala, Konsta Kankainen ja Antti Sainio.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Tampere
Sekajoukkue
25

Pirkkela Nimenhuuto.com

Reilun pelin sekasähläämistä taitureiden kesken.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sähly
Tampere
Sekajoukkue
26

SC Lahjotut Nimenhuuto.com

SC Lahjotut - miesten alasarja salibandyä 20 vuoden kokemuksella...

Mikko kirjoitti: Lohkojako: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/403!sb2023ss/tables Ottelut: https://tulospalvelu.salibandy.fi/team/4403/fixture (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Tampere
Miehet
21