Y Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, uinti, kaukalopallo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja futsal.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lautex-proSalibandy Nimenhuuto.com

Vihdin pitkäaikainen hyvähenkinen työpaikka salibandy harrastelija porukka. Vuodesta 1994 saakka pyörinyt vuoro.

Ville kirjoitti: Kentälle, olkapää ei oo vielä kunnossa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela
Ei asetettu
17

Pappasähly - NML kuoppis SU Nimenhuuto.com

Ikämiesten TO/SU sählyt kuoppiksella klo 21-22 / 20-21. Osallistumiset ja peruutukset tämän sivuston kautta, sikälimikäli mahdollista päivää ennen pelejä.

Kari kirjoitti: Alla on osakopio Vihdin kunnan nettisivulla olevasta tiedotteesta (https://www.vihti.fi/koronavirus): Vihdin kunta hidastaa koronavirusepidemian leviämistä Suomessa ja varautuu tilanteeseen monin tavoin Sivu on päivitetty 13.3.2020 klo 14:26 Koronavirustilanne Suomessa kehittyy nyt nopeaa vauhtia... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela, Kuoppis
Miehet
19

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Pappilanpelto su kello 20.30 - 22.00 syys-toukokuussa Kauden 2019-2020 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

Pekka kirjoitti: Moi Rolf! Kiva kun olit mukana pelaamassa viime sunnuntaina, katsotaan miten homma jatkuu covid-19 -tuiskeessa. Meillä on ollut tapana että ensimmäinen käynti, ns. tutustumiskäynti, on maksuton mutta jatko on maksullista. Ohessa Tarvosen Jounin muistutus kevään maksuista meille peruspelaajille. J... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
38

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Tiina koska haluut aloittaa säbätreenit? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
46