Y Pyhtää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pyhtää ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, padel, sulkapallo, futsal, wattbike ja lentopallo.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PyY äijäsäbä Nimenhuuto.com

Pelaamme salibandyä sunnuntaisin Pyhtäällä Huutjärven koululla klo 20.00 - 21.00. Tarvitsemme lisää pelaajia jotta pystytään sunnuntaisin pelailemaan. Yhteydenotot jani.ahola@hotmail.fi, niin kerron lisää. T.Jani

Jani kirjoitti: Aloitamme keskiviikkona 16.6 klo 19.00 aikuisten jalkapallopelit Huutjärven urheilukentän nurmella. Pelailemme aina keskiviikkoisin klo 19.00 – 20.00 n. elokuuhun asti tai miten kelit meitä nyt sitten suosivat. Kesän pelien osallistumismaksu on 20€ ( joka sisältää Pyhtään Yrityksen jäsenmaksun, 1... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Pyhtää
Miehet
46

Pyroll Areena Nimenhuuto.com

Pyroll Areenan tapahtumien ilmoittautuminen.

Päivitetty 20 päivää sitten

Padel, Sulkapallo, Salibandy, Futsal ja Wattbike
Pyhtää
Ei asetettu
106

PyY Tyttösäbä 05-06 Nimenhuuto.com

Iloinen Tyttöjengi, joka hakee liikunnan ja onnistumisen riemuja kolme kertaa viikossa Huutjärven koululla ja Pyroll Areenalla. Harjoitukset: Tiistai Klo 18:30-20:00 Pyroll Areena Torstai klo 19:00-20:30 Koululla Sunnuntai klo 17:30-19:00 koululla

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pyhtää, Siltakylä
Tytöt
15

Club Bakkanaali Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Niinkun kaikki varmaan on kuullut uusista rajoituksista niin ei tälle vaan loppua näy. Nyt minä ainakin henkilökohtasesti olen sitä mieltä että ei päästä enää "tällä" kaudella pelaamaan niin poistan nuo kaikki tapahtumat tuolta ja katsotaan sitten ensi kaudella saadaanko porukka kasaan ja alkaako... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Pyhtää
Ei asetettu
26

Leidisäbä Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: BEN-LINED PANTS118115 (Ulkohousut) M-koko RIGEL-TASSEL BEANIE219201 (Tupsupipo) one size Ei tarvetta painatukselle. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sähly
Pyhtää
Naiset
21

PyY Poikasäbä 08-09 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pyhtää
Pojat
29

Pyhtään Yritys perhesähly Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pyhtää
Sekajoukkue
20