Y Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääpallo, jääkiekko, lentopallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pasa-Veiterä P15 YJ Nimenhuuto.com

Pasa Bandy ja Veiterä ovat perustaneet yhteisjoukkueen (YJ) P15-ikäluokkaan kaudelle 2015-16. Pasa Bandy ja Veiterä ovat eteläkarjalaisia jääpallon erikoisseuroja, jotka tekevät pitkäjänteisesti nuorisotyötä jääpallon hyväksi. Pasa-Veiterän P15-joukkue kaudella 2015-16 muodostuu pääosin vuosina 2001 ja 2002 syntyneistä pojista. Mukaan otetaan myös lahjakkaimpia 2003 syntyneitä pelureita. Pasa-Veiterä P15:n toiminta on urheilullisesti tavoitteellista, taloudellisesti kestävää ja sosiaalisesti ja eettisesti kasvattavaa.

Joukkue etsii pelaajia: Yhteyshenkilö: Topiantti Äikäs, topiantti.aikas@imatra.fi, 040 716 4188 Pasa-...

Eetu kirjoitti: https://www.youtube.com/user/bandyvm2015/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0 Täältä löytyy kevään MM-kisojen kaikki ottelut kokonaisuudessaan! Suosittelen kattomaan, varsinkin Venäjän ja Ruotsin pelejä, ehkä heikompia maita (Latvia, USA, Norja) vastaan missä tulee paljon maaleja ja helppoja hyökkäyk... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääpallo ja Bandy
Lappeenranta Ja Imatra
Pojat
17

Imatran Voima edustus Nimenhuuto.com

Imatran Voiman miesten edustusjoukkue. Joukkue pelaa Kaakkois-Suomen 2.divisioonassa.

Mika kirjoitti: Ei pysty tietää iha saletist viel (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Imatra
Miehet
28

Butchers IBK Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Meen omalla ennakkoon (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Imatra
Miehet
47

SBS Cowboys Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Tein MAHTAVAN Power-point esityksen Firman tilinpäätöksestä. Käykää ihastelemassa laiteosaamistani :) Nimenhuudosta löytyy (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Imatra
Miehet
21

Imatran Voima E2-pojat Nimenhuuto.com

Kuka on kingi? Seudun siistein jengi E2.

Jussi kirjoitti: Vinkkejä, joilla pääset helposti alkuun: - Kutsu joukkueen jäsenet - Lisää joukkueelle tapahtuma - Tarkista joukkueen tiedot managerin omalla sivulla Terkuin, Jussi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Imatra
Pojat
3

Imatranvoima0708 Nimenhuuto.com

Imatran Voiman E2-junioreiden (07/08 syntyneet) kotisivu

Jani kirjoitti: Käykää myclubissa ilmottautumassa ketkä pääsee/ei pääse perjantaina edarin pelin järjestelyvuoroon. Vähintää 10 aikuista tarvitaan. Järjestetäänkö arpajaiset? Tarvittas 3 kuivakakkua palkinnoksi. Kommentit myclubiin!!! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Imatra
Pojat
30

SB Troopers Nimenhuuto.com

Ropsu kirjoitti: Töissä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Imatra
Miehet
34

IU Yleisurheilu Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Tänään maanantaina 5.12. yhteislenkki 9-11-v. ja 12-v. -> ryhmillä. Lähtö klo 18 Urheilutalon edestä. Tulkaahan mukaan sankoin joukoin! Myös vanhemmat ovat tervetulleita lenkille. Muistakaa kelin mukainen varustus (myös pipot päähän ja nilkat piiloon). Huomenna ei ole harkkoja itsenäisyyspäivän v... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Imatra
Ei asetettu
111