Y Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, musiikki, muu ja salibandy.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Heiluhännät Nimenhuuto.com

Koirakerho Heiluhännät ry:n toko-koulutusohjaajien kalenteri www.koirakerhoheiluhannat.fi www.facebook.com/heiluhannat

(poistettu pelaaja) kirjoitti: voin tehdä tuon 19.6 vuoron . T: Kirsi (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koirien tottelevaisuuskoulutus ja Agilitykoulutus
Tuusula, Kellokoski
Ei asetettu
8

Heilu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Viikonloppuna oli kisoissa puhe koiran mittauksesta. Jaun 19.-20.10. kisassa hallillamme on mittausmahdollisuus! Tuo lomake vaan pitää täyttää etukäteen (14.10. mennessä) ja todistukset sitten mukaan. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_UPGFgeS9FvpfWe7UyCf9qZUeCEF7aEPz2HXSIIpT5_wDxw/... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Agility
Kellokoski (Tuusula)
Ei asetettu
70

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Teemu kirjoitti: Kausi sitten päättyi äkisti, mutta sarjapaikka pysyi ja Tuusulan valtikka vietiin. Ensi kaudelle ilmoittautuminen kolmoseen on hoidettu kuntoon. Nyt pyydän arvon herroja vastaamaan nimenhuutoon tulevan kauden tilanteensa eli onko joukkueen mukana IN vai ulkona OUT. On erittäin tärkeää, että kaikk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
26

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Jussi kirjoitti: Hei, Säbäilyt päättyivät tältä keväältä koronaan, mutta syksyllä jatketaan taas. Sain vuorojen jaossa saman koko salin tiistaivuoron samaan klo 20:30-21:30 aikaan. Laitan tämän kauden maksuista viestiä sitten kun kunnasta lasku tulee. t. Jussi N. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
23