Y Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
46

LaPa 2012 Nimenhuuto.com

https://lauttasaarenpallo.sporttisaitti.com/

Jonas kirjoitti: Hei kaikki, on kausimaksun 2020-2021 aika. Vuosi on koronan takia ollut hieman haasteellinen, mutta treenejä on kuitenkin saatu pidettyä melko hyvin. Tämä kauden kausimaksu, 50€/pelaaja, koostuu pelkästään valmentajamme Eetun valmennuskustannuksista, koska itse hallivuoroista emme maksa mitään. E... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Lauttasaari
Pojat
33

LaPa Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Pallo, Miesten 3. Divari

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Lauttasaari
Miehet
28

deltanuoret Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12