Y Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, purjehdus, sähly, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Aku kirjoitti: Millos alkaa kevään pelit? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
47

LaPa Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Pallo, Miesten 3. Divari

Tatu kirjoitti: Voin jättää tarvittaessa väliin (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Lauttasaari
Miehet
28

LaPa 2012 Nimenhuuto.com

https://lauttasaarenpallo.sporttisaitti.com/

Jonas kirjoitti: Hei kaikki, Myllykallion koulun remontti alkaa tammikuussa, ja kevään treenivuoroista ei ole vielä tietoa. Kaupungilta on lokakuun lopussa tullut viesti että pyrkivät siirtämään Myllykallion koulun vuorot uuteen (Vattuniemen?) kouluun. Mitään lisätietoja ei ole sen jälkeen kovasta kuumotuksesta h... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Lauttasaari
Pojat
34

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12