Y Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Aku kirjoitti: Millos alkaa kevään pelit? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
46

LaPa 2012 Nimenhuuto.com

https://lauttasaarenpallo.sporttisaitti.com/

Jonas kirjoitti: Moikka! Koronatilanteen takia myös LaPa -12 poikien treeneihin tulee tauko. Seurataan tilannetta ja jatketaan kun treenit on taas turvallista järjestää. Pysykää terveenä! Jonas & Tane (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Lauttasaari
Pojat
33

LaPa Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Pallo, Miesten 3. Divari

Ilmari kirjoitti: Saunaillan päviä-äänestys: https://doodle.com/poll/me45atyx5tsxxc3n Mahdollisimman nopeasti vastauksia kiitos! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lauttasaari
Miehet
28

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12