Y Iitti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iitti ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo ja kirkkovenesoutu.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

Atte kirjoitti: Aksu myöhästyy jonkinverran ensi 17.1. torstain harkoista. Sinä iltana on lukiolla 7 luokkien vanhemmille ja kuulma myös oppilaille info valinnaisaineista. Info alkaa vasta virallisesti klo 18.35 kun alussa on yleistä. En tiedä mihin aikaan ehtii harkkoihin. Itse en pääse kuskaamaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
19

scjenga08 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Loma viikon treenit peruttu. vähäisen osallistuja määrän takia (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
17

scjenga09 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Ensi viikon treenit peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mukavaa syyslomaa kaikille! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
18

scjenga10 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Harkoissa havaittu lieveilmiö Joukkuelaisten kavereita pörrää fillareiden kanssa ulkoreenien aikana kentällä ja juttelemassa pelaajille. Tämä häiritsee pelaajien keskittymistä ja reenien vetämistä. Ohjeistakaa lapsianne kertomaan kavereilleen, että harkkoja voi tulla katsomaan ainoataan Ravilinna... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
20

SC Jenga -95 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Onko kellään likimainkaan faktaa onko halli normisti auki 30.12? (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
28

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos sunnuntaihin klo 12.00 mennessä ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuokkalan Graniitti
Miehet
36