Y Iitti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iitti ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja kirkkovenesoutu.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

Atte kirjoitti: Aksu myöhästyy jonkinverran ensi 17.1. torstain harkoista. Sinä iltana on lukiolla 7 luokkien vanhemmille ja kuulma myös oppilaille info valinnaisaineista. Info alkaa vasta virallisesti klo 18.35 kun alussa on yleistä. En tiedä mihin aikaan ehtii harkkoihin. Itse en pääse kuskaamaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
17

scjenga08 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Niklaksella on kantapäässä bursiitti ja näillä näkymin sunnuntain peli myös jää välistä. Ile tuo pitsan kahvioon. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
17

scjenga10 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hiihtolomaviikon maanantain 24.2 harkat Ravilinnassa klo 16.15-18. Saamme lainata Kausalan yrityksen vuoroa, kun eivät itse ole paikalla hiihtolomaviikolla. Pelaillaan sillä porukalla, ketä Kausalassa paikalla. Muille kivaa Hiihtolomaa! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
19

scjenga09 Nimenhuuto.com

Myrsky kirjoitti: KAHVIOASIAA! Ensi viikon sunnuntaina kaipaa kahvio myyjiä ja leipojia. Kahviossa voisi olla taas paria sorttia suolaista ja makeaa. Sämpylät tekivät hyvin kauppansa, olisiko joku halunnut tehdä niitä valmiiksi kotona? Myös pitsa maistui. Päivä on vähän pidempi kuin viimeksi, niin myytävääkin vois... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
18

SC Jenga -95 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Onko kellään likimainkaan faktaa onko halli normisti auki 30.12? (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
28

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos sunnuntaihin klo 12.00 mennessä ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

Timo kirjoitti: Morjens! Talvea mennään ja vuorot pyörii. Samaan syssyyn pukkaa luonnollisesti myös laskuja. Nyt on kuun loppuun erääntymässä 150 euron lasku. Kassa on nollilla. Mites menetellään? Nyt tarvitaan intoa pelivuorolla käyntiin ja siitä maksamiseen. Tämä uusin lasku taitaa tarvita meiltä kaikilta pien... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuokkalan Graniitti
Miehet
39