Jalkapallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta, koripallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kouvola

Jalkapallo - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Harjoittelemme pääsääntöisesti kerran viikossa. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Tule tutustumaan! Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
35

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Marcus kirjoitti: Tuon pullia😊 (5 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
32

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Tomi kirjoitti: Tomin lisäksi meiltä mukana Jukka ja Nina (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
25

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue B17 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Toni kirjoitti: Maajoukkuevalmentajien tapahtuma tiistaina 24.4 eikä sunnuntaina.asia korjattu nimenhuutoon.laittakaa nimenhuutoon in/out Toni (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
64

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Olemme Kuusaalla reenaava 2006 syntyneiden futisjengi. Oytamme kaikki innokkaat futarinalut mukaan toimintaan. Rohkeasti yhteyttä joukkueemme valmentajiin tai joukkueenjohtajaan.

Janne kirjoitti: Moi Pelurit lisätty tapahtumaan. IN/OUT!? -Janne (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
39

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Sari kirjoitti: Moro kaikki,Osuuspankin järjestelmä lähetti kahteen kertaan Huhtikuun kausimaksut. Soittakaa jos epäselvää 0401846882 Sari (20 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
38

KJPT04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

Veli-Pekka kirjoitti: Tervehdys, Järvenpään hallissa on käytännössä sama lämpötila kuin ulkona. Muistakaa pukeutua lämpimästi! V-P (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
27

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Hannemari kirjoitti: Heipä hei. Tämän päivän treeneissä jaettiin Suomen Palloliiton SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN -lomake. Kurkistakaahan treenikassiin, mikäli Rumpulillikkä ei muista sitä näyttää. On tärkeää, että lomake palautuu täytettynä minulle seuraavissa treeneissä. Kiitos! Lomake täytetään, koska EU:n... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
79

KJP B Valkoinen Nimenhuuto.com

Kouvolan Jalkapallon B-junioreiden yhteisjoukkue. Pelit näkyvissä sivulla http://kouvolanjalkapallo.fi/b17/otteluohjelmakjpyj2valkoinen/

Saku kirjoitti: jos töistä kerkiän (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
28

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

KJP-04 Nimenhuuto.com

Make kirjoitti: Muistutan vanhempainillasta eli nyt loputkin ilmoittautumaan hop hop. Jokaisella pelaajalla tulee olla edustaja. Minimivaatimus on ilmoittaminen esteestä tänne merkinnällä Out ja syy. Deadline tänään klo 21.00. Mikäli ette tähän pyyntööni reagoi, otan yhteyttä. Yt. Make (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
47

KJP TC14 Nimenhuuto.com

Hilla kirjoitti: B- tytöt on peruneet treenit tänään..... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
33

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Mäksä tulee apuihin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
29

KJP 02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Moi, Pystytkö välittämään tämän s-postin B17 joukkueen 02-poikien vanhemmille? Talkoita tarjolla: Fröbelin palikat konsertoi Lyseon liikuntahallilla lauantaina 25.11. klo15. Junnolan Pete järkkäsi B17 joukkueelle kahvion pidon sinne, jonka tuotto menee koko joukkueelle. Nyt tarvitaan leipojia (mo... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
49

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
16

MypaPurhaT04-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: harjoitteli T08-09 kanssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
9

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
22

Sudet Ressu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Treeniohjelmat siirtyneet Sudet MyClub järjestelmään. Ilmoittaudu treeneihin sielllä omilla tunnuksillasi! Mikäli et pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä minuun. Merja (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
27

Purha P0304 Harraste Nimenhuuto.com

Yhteystiedot; Tommi Sihvola, sp. j-t.sihvola@luukku.com puh. 0407347114.

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
27