Jalkapallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kouvola

Jalkapallo - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Kauden 2017 joukkueeseen mahtuu vielä viime hetken tulijoitakin mukaan ja huhtikuusta lokakuuhun harjoittelemme oletuksena tiistaisin 19.30-21.00 Kymenlaakson Sähkö Stadionilla Myllykoskella. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
32

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Jonatan kirjoitti: Pilkkoset Kampanja aikaa on jäljellä 13 päivää. Tällä hetkellä omille sivuilleen on käynyt kirjautumassa 14/22 myyjästä. Tilauksia = tuottoa joukkueelle on kirjannut 6/22 myyjästä ja tuottoa on tullut 412€, kuinka paljon myynneistä on kirjaamatta ei minulla näy. Jos jokainen onnistuisi myymään no... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
31

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Tomi kirjoitti: Tomin lisäksi meiltä mukana Jukka ja Nina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
25

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Minna kirjoitti: Moikka, nimilista pelaajista on lähetetty Interiin, joten varusteet ovat sovitettavissa. Pyritään tekemään tämä 30.11. mennessä, jotta saadaan tilaus lähtemään. Viime vuonna Intersportin toive oli, että sovitukset painottuisivat arkipäiville, joten pyritään siihen jos vain mahdollista. Uusista tu... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
49

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue B17 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Tuomas kirjoitti: Hei pojat! Muistuttakaa vanhempianne kuukausimaksuista. Tämä siksi, että vanhempien sähköpostiosoitteistossa on edelleen puutteita. Ensimmäinen kuukausimaksu tulee maksettavaksi. Kulut painottuvat talvikauteen, joten ensimmäinen marraskuun kuukausimaksu on 150€ poika ja tulee maksettavaksi 20.11.... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
71

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Jarkko kirjoitti: Muutama päivä aikaa tämän viikon Ullmax tilaukseen! Nyt otetaan loppukiri - myyntiä jo liki parilla tonnilla, mutta eiköhän saada se vielä tuplattua tämän viikon aikana!!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
73

KJPT04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
28

KJP B Valkoinen Nimenhuuto.com

Kouvolan Jalkapallon B-junioreiden yhteisjoukkue. Pelit näkyvissä sivulla http://kouvolanjalkapallo.fi/b17/otteluohjelmakjpyj2valkoinen/

Saku kirjoitti: jos töistä kerkiän (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
28

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi PELEJÄ TARJOLLA!! Pikainen ilmoittautuminen jos pääset pelaamaan!! La-Su 18-19.11 Lappeenrannassa Visma areenalla harrastetason turnaus. Osallistutaan SudetKumu yhdistelmäjoukkueella. Sudet tuo tapahtumaan harmaat pelipaidat. Kumun sotrsit ja sukat. Kumusta 5 pelaajaa. Omilla kyydeillä. Ei mu... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
40

KJP-04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
48

KJP TC14 Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Noora Toivakka lopettaa jalkapallon ja siirtyy uusiin haasteisiin yleisurheilun parissa. Kiitos kaikille Nooran puolesta. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
36

KJP 02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Älkää vielä poistako itseänne tästä KJP 02 nimenhuudosta. Voipi olla vielä ilmoitettavaa menneestä kaudesta. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
51

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: huolto-ukko? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
28

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
16

MypaPurhaT04-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: harjoitteli T08-09 kanssa (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
9

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KouvolanjalkapalloBT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi KJP:n kauniit B-tytöt ja tosi komeat valmentajat :) Nimenhuuto alkaa nyt toimimaan. Tilasin myös käyttööni pro-verison, sillä tähän ilmaisversioon ei kuin muutama hassu ominaisuus eli esim. en pysty edes treeniaikojen pituutta säätelemään. Pro-versiossa pystyn varmaan myös ajamaan partanikin :) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
25

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
23

Sudet Ressu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Treeniohjelmat siirtyneet Sudet MyClub järjestelmään. Ilmoittaudu treeneihin sielllä omilla tunnuksillasi! Mikäli et pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä minuun. Merja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.