Jalkapallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta, partio ja muu hörhöily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kouvola

Jalkapallo - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Harjoittelemme pääsääntöisesti kerran viikossa. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Tule tutustumaan! Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria...

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
33

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Olemme Kuusaalla reenaava 2006 syntyneiden futisjengi. Oytamme kaikki innokkaat futarinalut mukaan toimintaan. Rohkeasti yhteyttä joukkueemme valmentajiin tai joukkueenjohtajaan.

Mika kirjoitti: Huom. Henkalta tiedotus. Tänään Lehtomäen kopit menevät kiinni jo klo 18. Älkää jättäkö tavaroita kuppeihin treenien ajaksi. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
39

KJPT0405 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

Veli-Pekka kirjoitti: Tervehdys, Järvenpään hallissa on käytännössä sama lämpötila kuin ulkona. Muistakaa pukeutua lämpimästi! V-P (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
48

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue B17 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Tuomas kirjoitti: SUDET KYSELYLOMAKE JA EDUSTUSJOUKKUEEN TOIMINTA Kaikille 01 syntyneille pojille tiedoksi. Jos sinua kiinnostaa laadukas valmennus Sudet miesten edustusjoukkueessa ja olet valmis sitoutumaan tavoitteelliseen toimintaan, käy täyttämässä oheinen kyselylomake. Samalla voit myös tutustua edustusjoukku... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
53

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Oliver kirjoitti: Nivusvammasta toipumassa, ei voi treenata täysillä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
49

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Hannemari kirjoitti: Heipä hei. Tämän päivän treeneissä jaettiin Suomen Palloliiton SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN -lomake. Kurkistakaahan treenikassiin, mikäli Rumpulillikkä ei muista sitä näyttää. On tärkeää, että lomake palautuu täytettynä minulle seuraavissa treeneissä. Kiitos! Lomake täytetään, koska EU:n... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
79

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

KJP-04 Nimenhuuto.com

Make kirjoitti: Jaamme tänään Simon kanssa tilattuja vaatteita treenin jälkeen jonka vuoksi kotiinlähtö viivästyy. Pojat myös merkkaavat vaattensa heti. Muutama vaate tulee jälkitoimituksessa joten jollekin jää puutteita. Pelipaitatoimitukset pyritään aloittamaan ensiviikolla kun saadaan viimeiset sponssit selvi... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
40

KJP TC14 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jennalla polvivamma syksyn osalta on kokonaan pois ja paluu keväällä toukokuussa jos polvessa operoitavaa, torstaina magneettikuvaus ja sitten selviää jatko mut syksyn osalta varma on poissaolo. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
2

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Mäksä tulee apuihin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
29

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
16

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
22

Purha P0304 Harraste Nimenhuuto.com

Yhteystiedot; Tommi Sihvola, sp. j-t.sihvola@luukku.com puh. 0407347114.

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

Pusu Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: saatan vähän myöhästyy.. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
21

Kajo-Sudet yj 05 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Otto tarttee kyydin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
40

Valtran palloilijat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Sekajoukkue
3

Mypa-Purha 02-03 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Huomenna tiistaina harkkapeli pikahälyytyksellä 03 tyttöjen leiriryhmää vastaan stadionilla. Kokoontuminen stadikalla klo 12.30! Illalla ei harkkoja Ilmottaudu pian pääsetkö pelaamaan, peli 11v11 että saadaan tarpeeksi porukkaa paikalle! -Tommi- (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Pojat
19

Korian Ponsi Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moro! Hei yrittäkääs päivittää tiedot tänne piakkoin, koska tämän vuoden aikana tämä todennäköisesti poistuu ja tilanne tulee aivan toinen ohjelma. Eli s-posti osoitteet on tärkeät näin alkuun. Tulevasta kaudesta tulee s-postiin virallinen lasku, jos vaikka sillä saataisiin maksupuoli kuntoon. Jo... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
38

KJPBT Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
40