Jalkapallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, enduro, cross country ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kouvola

Jalkapallo - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Kauden 2017 joukkueeseen mahtuu vielä viime hetken tulijoitakin mukaan ja huhtikuusta lokakuuhun harjoittelemme oletuksena tiistaisin 19.30-21.00 Kymenlaakson Sähkö Stadionilla Myllykoskella. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
31

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee talvella Hyypiä Areenalla 2krt viikossa ja pelaa piirisarjaa kesällä Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Janne kirjoitti: KAJON valokuvauksen kuvat on julkaistu. Hyvä junioriurheilijan huoltaja, Seuranne kuvat on julkaistu, ja kuvat ovat nähtävissä Oma Designin verkkopalvelussa henkilökohtaisilla tunnuksilla. Olemme lähettäneet perheille viestin kuvien valmistumisesta. Jos et ole saanut linkkiä kuviin, tai sinulla e... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
25

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia ja valmentajia ym. taustahenkilöitä kaivataan. Kiinnostuneet o...

Ville kirjoitti: Vilho tarvii kyydin.... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
26

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Elli kirjoitti: Meillä olisi myynnissä Umbron shortsit koko 140 (5€) ja Adidas Predator ag nappulakengät koko 36 (10€). Vastaa tähän, jos olet kiinnostunut. T. Isa (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
48

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Julio kirjoitti: Kipeä (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
50

KJP B Valkoinen Nimenhuuto.com

Kouvolan Jalkapallon B-junioreiden yhteisjoukkue. Pelit näkyvissä sivulla http://kouvolanjalkapallo.fi/b17/otteluohjelmakjpyj2valkoinen/

Joni kirjoitti: Tuun vähä myöhäs (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue C15 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Tuomas kirjoitti: Hei! Olin valokuvaamassa su 20.4. Futura-KJP peliä. Jos haluatte laittaa linkkiä myös pelaajillenne eteenpäin niin saavat katsoa kuvia ja niitä saa myös käyttää esim. joukkueen sivuilla :) Käytön yhteydessä voi laittaa maininnan kuvaajasta! https://www.dropbox.com/sh/vpc7krax9esetb8/AACw7TD4jA6JQ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
36

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

Kouvola Indians ladies Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Amerikkalaista jalkapalloa ja lippupalloa naisille. Kaikki mukaan. 0400 924316

Jaana kirjoitti: Minä tulen paikalle, mutta myöhässä... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Amerikkalainen jalkapallo, Lippupallo, Football, Flag football, Jenkkifudis ja Jalkapallo
Kouvola
Naiset
12

KJP TC14 Nimenhuuto.com

Pihla kirjoitti: Jäikö joltakulta kaksi leipäveistä sunnuntaina Saviniemeen? Veitset ovat nyt minulla ja voin tuoda ne lauantain peliin. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
36

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: kokeilemaan (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
29

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
17

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Leipomis ja myynti-ilmoittautumiset tähän perään. Arpojen kerääjääkään ei ole vielä löytynyt. NYT TARVITAAN AKTIIVISUUTTA VANHEMMILTA ETTÄ SAADAAN HOMMA TOIMIMAAN!!!!!!!!!!!! (24 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
36

KJP 02 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi, Kouvolan jalkapallo järjestää kesän aikana 7-9 vuotiaille tytöille ja pojille Maire-liigan 5 vs 5 pelejä Kouvolan alueella. Peleihin tarvitaan pelinohjaajia joten tässä infoa tulevasta kurssista mikä tulee olla suoritettuna jotta pääsee hoitamaan ko tehtäviä. Pelinohjaajan tehtävistä makseta... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
57

MypaPurhaT04-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: harjoitteli T08-09 kanssa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
10

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KouvolanjalkapalloBT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi KJP:n kauniit B-tytöt ja tosi komeat valmentajat :) Nimenhuuto alkaa nyt toimimaan. Tilasin myös käyttööni pro-verison, sillä tähän ilmaisversioon ei kuin muutama hassu ominaisuus eli esim. en pysty edes treeniaikojen pituutta säätelemään. Pro-versiossa pystyn varmaan myös ajamaan partanikin :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
25

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
24

Sudet Ressu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Treeniohjelmat siirtyneet Sudet MyClub järjestelmään. Ilmoittaudu treeneihin sielllä omilla tunnuksillasi! Mikäli et pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä minuun. Merja (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
27

LIIGA Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Tume tulee kans (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.