Jalkapallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta, koripallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kouvola

Jalkapallo - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Tällä hetkellä harjoittelemme viikoittain Myllykosken jalkapallohallissa, keskiviikkoisin klo 21-22. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Tule tutustumaan! Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria... Kysy lisää joukkueenjohtajalta! antti.lamppu@luukku.com 0456335558

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
35

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Jonatan kirjoitti: Pilkkoset tuotteet tänään Niinistön koululla minulla mukana, lauantaina en ole tulossa Hyypiälle. Ne ketkä eivät tänään pääse hakemaan voisivat ottaa suoraan minuun yhteyttä 0401801504 esa.summanen@gmail.com niin sovitaan mistä ja milloin tuotteet on noudettavissa. Esa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
31

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Tomi kirjoitti: Tomin lisäksi meiltä mukana Jukka ja Nina (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
25

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue B17 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Tuomas kirjoitti: Pelaajat ja vanhemmat. Tarkastajaa ja lisätkää huoltajienne tiedot, tarvitsemme ne mm. turvallisuuden takia. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
66

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Sami kirjoitti: Tere! Seuramme on ottamassa käyttöön MyClub -sähköisen jäsenpalvelun ja Nimenhuudosta tullaan luopumaan vielä tammikuun aikana. Osa pelaajista on jo saanut aktivointilinkin myClub:iin ja loput saavat sen lähiaikoina. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
79

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Minna kirjoitti: Varusteasiaa : iso osa varusteista on saapunut Interiin ja lähtenyt painettavaksi. Toivottavasti saan niitä jo ensi viikolla ja jaan ne harjoitusten yhteydessä. Jälkitoimitukseen on jäänyt lyhyet toppatakit, pitkähih. harkkapaita koko 164 cm ja XS, 1 collegepaita ja 1 huppari (nämä viimeiset oliv... (19 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
47

KJPT04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

Veli-Pekka kirjoitti: Tervehdys, Järvenpään hallissa on käytännössä sama lämpötila kuin ulkona. Muistakaa pukeutua lämpimästi! V-P (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
26

KJP B Valkoinen Nimenhuuto.com

Kouvolan Jalkapallon B-junioreiden yhteisjoukkue. Pelit näkyvissä sivulla http://kouvolanjalkapallo.fi/b17/otteluohjelmakjpyj2valkoinen/

Saku kirjoitti: jos töistä kerkiän (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
28

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

KJP-04 Nimenhuuto.com

Make kirjoitti: Moi. Voitteko katsoa onko kenellekään tarttunut mukaan Urhon mustat KJP verkkarihousut. Ne on merkitty pesulappuun. Jos löytyy niin soitto mulle. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
49

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Myöhässä, töissä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
29

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tervehdys KJP-06 kykykoulut 2018 jatkuvat 23.1.2018. Vahvistaisitteko 23.1 tapahtuman kommentteihin nimenhuutoon, onko peluri innokas jatkamaan kykykoulussa kevätjakson. Mukaan ehdottomasti jos intoa ja asenne että jokaiseen KJP treeniin mennään jos ei pakonomaista estettä synny. Vahvistukset vii... (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
38

KJP 02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Moi, Pystytkö välittämään tämän s-postin B17 joukkueen 02-poikien vanhemmille? Talkoita tarjolla: Fröbelin palikat konsertoi Lyseon liikuntahallilla lauantaina 25.11. klo15. Junnolan Pete järkkäsi B17 joukkueelle kahvion pidon sinne, jonka tuotto menee koko joukkueelle. Nyt tarvitaan leipojia (mo... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
51

KJP TC14 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Noora Toivakka lopettaa jalkapallon ja siirtyy uusiin haasteisiin yleisurheilun parissa. Kiitos kaikille Nooran puolesta. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
32

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
16

MypaPurhaT04-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: harjoitteli T08-09 kanssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
9

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
22

Sudet Ressu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Treeniohjelmat siirtyneet Sudet MyClub järjestelmään. Ilmoittaudu treeneihin sielllä omilla tunnuksillasi! Mikäli et pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä minuun. Merja (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
27

Kajo-Sudet yj 05 Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Miro vielä puolikuntoinen ja väsynyt flunssan jäljiltä, joten lepäilee kotona vielä! (24 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.