Jalkapallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta, partio ja muu hörhöily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kouvola

Jalkapallo - Kouvola

MYPASSION Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaakon Kutosta ja osallistuu ajoittain myös harrasteturnauksiin. Harjoittelemme pääsääntöisesti kerran viikossa. Harjoittelemaan ja pelaamaan ovat tervetulleita eri ikäiset jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet potkijat, aiemmasta kokemuksesta tai taidoista riippumatta. Tule tutustumaan! Ikähaarukka joukkueessa on tällä hetkellä noin 18-vuotiaista yli 40-vuotiaisiin pelaajiin eli mukava sekoitus kokemusta ja nuoruutta, taitoa ja tuuria...

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan harrastamaan jalkapalloa MYPA Harrastemiehiin! Joukkue pelaa Kaak...

Naki kirjoitti: +2 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Myllykoski, Kouvola
Miehet
33

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Janne kirjoitti: Moi tämän päivän harkat peruttu. Vähäisen osanoton vuoksi. Kentälle voi mennä potkomaan mutta ohjattua toimintaa ei ole (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
28

KJP B17 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue B17 pojat kotipaikka Kouvola yhteyshenkilö: valmentaja Toni Huttunen

Toni kirjoitti: Moikka Pelipaidat tulee palauttaa koska ne ovat kjpn omaisuutta...Tuo samalla pelipaidat(musta ja valkoinen)kun tulet Infotilaisuuteen keskiviikkona 17.10. klo 18:00 MYPA-talolle.Kerätään ne tulevien kjp-ryhmien käyttöön.Koskee kaikkia 01 pelureita sekä myös lopettaneita 02 pelureita.jos et pääse... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
56

KJPT04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset.

Veli-Pekka kirjoitti: Tervehdys, Järvenpään hallissa on käytännössä sama lämpötila kuin ulkona. Muistakaa pukeutua lämpimästi! V-P (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
30

KJP03 Nimenhuuto.com

KJP03 on Kouvolan alueen seurojen 2003 syntyneiden yhteisjoukkue. Pelaajamme tulevat viidestä eri emoseurasta. Pelaamme kahdella ryhmällä sekä kilpa- että haastetasolla.

Janne kirjoitti: ottakaa omat pallot. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
35

KumuJT-06 Nimenhuuto.com

Olemme Kuusaalla reenaava 2006 syntyneiden futisjengi. Oytamme kaikki innokkaat futarinalut mukaan toimintaan. Rohkeasti yhteyttä joukkueemme valmentajiin tai joukkueenjohtajaan.

Janne kirjoitti: Moi. Pelurit listattu. IN/OUT!? -Janne (16 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
36

Rumpu T06-07 Nimenhuuto.com

FC Peltirummun 06- ja 07- syntyneistä neitokaisista koostuva energinen ja iloinen futisjengi! #tyttöfutis #jalkapallo #kouvolankovimmat :)

Hannemari kirjoitti: Heipä hei. Tämän päivän treeneissä jaettiin Suomen Palloliiton SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN -lomake. Kurkistakaahan treenikassiin, mikäli Rumpulillikkä ei muista sitä näyttää. On tärkeää, että lomake palautuu täytettynä minulle seuraavissa treeneissä. Kiitos! Lomake täytetään, koska EU:n... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
79

KJP Harraste Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan KJP/3 B-poikien joukkueeseen!

Merja kirjoitti: Hei! Harjoittelutauko on alkanut, kauden päätöstapahtuma la 10.10.2015. Mikäli harjoittelu kuitenkin vielä innostaa, voit tulla ilman mitään jatkositoumuksia pelailemaan Susien reservijoukkueen kanssa maanantaisin klo 20 ja perjantaisin klo 19.45 Lehtomäen kentälle. Terkuin Merja (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

KJP-04 Nimenhuuto.com

Make kirjoitti: Hei. Susien pelaajat pukevat lauantain päättäjäisiin KJP-treenicollarin. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
42

KJP TC14 Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Jennalla polvivamma syksyn osalta on kokonaan pois ja paluu keväällä toukokuussa jos polvessa operoitavaa, torstaina magneettikuvaus ja sitten selviää jatko mut syksyn osalta varma on poissaolo. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
22

FC Peltirumpu Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Mäksä tulee apuihin (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
29

KJP 02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Moi, Pystytkö välittämään tämän s-postin B17 joukkueen 02-poikien vanhemmille? Talkoita tarjolla: Fröbelin palikat konsertoi Lyseon liikuntahallilla lauantaina 25.11. klo15. Junnolan Pete järkkäsi B17 joukkueelle kahvion pidon sinne, jonka tuotto menee koko joukkueelle. Nyt tarvitaan leipojia (mo... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
49

Rumpu FC Nimenhuuto.com

Jammu kirjoitti: In jos ei takapakkia toipumisessa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Ei asetettu
16

Sudet JP P08 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Loppukauden ohjelma on seuraava. Huomenna lauantaina 17.9. Maire-liigan lopputurnaus Sarkolassa Sunnuntaina 18.9. ei treenejä Tiistaina 20.9. ei treenejä Torstaina 22.9. treenit 18-19:15 Sunnuntaina 25.9. joukkueen päättäjäiset Sarkolassa klo 16-18:30 (aika saattaa vielä vähän elää) Lauantaina 22... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
24

KJP T-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Materiaaliosiosta löytyy taitokouluohjelma toukokuu - elokuu 2016. Mikko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Tytöt
22

Sudet Ressu Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Hei! Treeniohjelmat siirtyneet Sudet MyClub järjestelmään. Ilmoittaudu treeneihin sielllä omilla tunnuksillasi! Mikäli et pääse kirjautumaan, olethan yhteydessä minuun. Merja (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Miehet
27

Purha P0304 Harraste Nimenhuuto.com

Yhteystiedot; Tommi Sihvola, sp. j-t.sihvola@luukku.com puh. 0407347114.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
30

Kajo-Sudet yj 05 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Otto tarttee kyydin (17 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola
Pojat
40

Pusu Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: saatan vähän myöhästyy.. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kouvola
Naiset
21

Valtran palloilijat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kouvola
Sekajoukkue
3