Lentopallo Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Masala

Lentopallo - Masala

MasKi kunto Nimenhuuto.com

Masalan Kisa Lentis -Kuntosarja miehet. www.masalankisa.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Masalan Kisan kuntosarjajoukkueeseen. Yhteystiedot seuran kotisivu...

Mika kirjoitti: Ehdotan että tilaajat JOKO tuovat ennakon 35e tai 20e Masalaan ensi ti TAI sitten mun tilille fi02 3131 1000 1405 29 saaja M. Jantunen viestiin nimesi, ja paita sin tai paita valk tai paita sin JA valk. koko ja lyhyt tai pitkä hiha. Otetaan halvat valk ja vähän paremmat siniset. Tuon listan harkk... (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Masala
Miehet
21

MasKi lentis Nimenhuuto.com

Masalan Kisa pelaa 3- ja 5-sarjaa. www.masalankisa.fi

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet innokas palloilija niin meillä on 3 joukkuetta: yksi 3-sarjassa, toi...

Jarmo kirjoitti: saadanko kuusikko salille, kun ei ole peliä tänään? (16 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Kirkkonummi, Masala
Miehet
26

MasKi kuntolentis Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan kuntolentistä Masala/Kirkkonummi -alueella. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki kunnon ylläpitämisestä kiinnostuneet miehet ja naiset. Kesällä pelit Framnäsin beachkentällä, talvella Kirkkonummen Bobäckin/Luoman koululla. Tällä hetkellä ryhmä on täysi.

Ulla kirjoitti: Moi! Olemme luopuneet torstaivuorosta, tilalle tullut keskiviikko klo 19:30 alkaen. MasKin jäsenrekisteriin on päivitetty kuntolentikseen ilmoittautuminen. En pysty tekemään ilmoittautumista muiden puolesta joten joudutte hoitamaan sen itse. Sivuilla http://www.masalankisa.fi/ oikeassa yläkulmass... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Masala
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.