Lentopallo Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, nopeus ja sen edellytysten parantaminen ja kuntosaliharjoittelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Savitaipale

Lentopallo - Savitaipale

StU D-tytöt lentis Nimenhuuto.com

Siiri kirjoitti: Hei. Onko ensi lauantaina lentopallopelit? Jos on niin missäpäin ja mihin aikaan? T:Katri (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Savitaipale
Tytöt
9

Stu C-tytöt lentis Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Hei, teen vaatetilauksen, koska sen verran paljon on tullut kyselyitä. Tuotteet ovat muuten samat, mutta uutena tulee rain jacketista talvitakkiversio (Adidas, sovituskoot tilattu) VAATETILAUS 30.9. mennessä: 1 Rain jacket, Adidas, musta. Hinta n. 35 € 2 Peliasu, Puma, keltainen paita ja mustat s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Savitaipale
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.