Lentopallo Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Savitaipale

Lentopallo - Savitaipale

StU B-tytöt lentis Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Hei, poistan joukkueen nimenhuudosta (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Savitaipale
Ei asetettu
1

StU D-tytöt lentis Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: TALVITAKKITILAUS OSA 2.: Suuren kysynnän vuoksi, teen toisen talvitakkitilauksen, joten ilmoitelkaa su 13.11. mennessä tilauksenne. Sovituskokoja ei tietenkään enää ole. Takkeja on kuitenkin sen verran paljon jo liikkeellä, joten sovitelkaa kavereiden takkeja. Laittakaa sana kiirimään yli lajiraj... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Lentopallo
Savitaipale
Tytöt
9

Stu C-tytöt lentis Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Hei, teen vaatetilauksen, koska sen verran paljon on tullut kyselyitä. Tuotteet ovat muuten samat, mutta uutena tulee rain jacketista talvitakkiversio (Adidas, sovituskoot tilattu) VAATETILAUS 30.9. mennessä: 1 Rain jacket, Adidas, musta. Hinta n. 35 € 2 Peliasu, Puma, keltainen paita ja mustat s... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Savitaipale
Tytöt
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.