Jalkapallo Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Savitaipale

Jalkapallo - Savitaipale

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Veli kirjoitti: Kenttä sulaa kohisten, joten ensimmäinen harkka maanantai-iltana klo 18.30. Oma pallo mielellään mukaan treeneihin. Molempien harkkojen kesto on 1,5 tuntia. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
27

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Jani kirjoitti: Moi kaikille Kevätkauden pelitapahtumia on vain 4kpl ja ne on merkattu nimenhuutoon. Muutamilta seuroilta on tullut yhteydenottoja että järjestettäisiin harjoitus/pelitapahtumia tai erillisiä turnauksia yhteistyössä. Kun saadaan ne aikataulutettua ja sovittua, niin merkkaan niitäkin tänne. Harjoi... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
17

StU P12 piirisarja Nimenhuuto.com

Arvi kirjoitti: Moi! Jos joku kiinnostunut verkkareista,lämppäpaidasta tai on peliasua vaille niin keskiviikkona sovituskoot tekonurmella klo.17.00- 18.30 tilaus lähtee ensiviikon lopulla! (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
25

StU jalis 2010 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Terveisiä tekonurmelta, käytiin roudaamassa jalkapallotavarat kesäisille paikoilleen. Kentän sulaminen on edistynyt hyvin ja huomenna tapaamme harjoitusten merkeissä. Palloliiton sivuille on ilmestynyt Etelä-Karjalan korttelijalkapallon turnaus aikataulut. Toukokuun tapahtumat jo seinälle laitoin... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
13

StU futis edustus Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Treenit lisätty nimenhuutoon, aloitetaan heti kun tekonurmelle pääsee ettei olla ensimmäisessä pelissä yhtä pelti kiinni kuin viime vuonna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Miehet
23