Jalkapallo Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, nopeus ja sen edellytysten parantaminen ja kuntosaliharjoittelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Savitaipale

Jalkapallo - Savitaipale

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina mahtuu mukaan!

Jari kirjoitti: Moi! Jos jossain vaiheessa loppuu satamasta, niin tarkoitus olisi järjestää taitokilpailut. Eli jos kiinnostaa osallistua taitokilpailuihin, niin minuun yhteys. Sovitaan halukkaiden kanssa ajankohta tarkemmin. Jari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
31

StU2002 jalis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jari kirjoitti: Moi! Jos jossain vaiheessa loppuu satamasta, niin tarkoitus olisi järjestää taitokilpailut halukkaille. Eli jos haluat osallistua taitokilpailuihin, niin minuun yhteys. Sovitaan halukkaiden kanssa ajankohta tarkemmin. Jari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
27

StU Jalisnaiset Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona on kentällä junioriturnaus joten ei päästä pelaamaan. Ensi viikolla sitten. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Ei asetettu
23

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Jani kirjoitti: KIITOS tytöt tästä päivästä. Huikeeta peliä! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
20

StU jalis 2009 ja 2010 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Moi Tilaamme uusia peliasuja jos jollain on tarvetta ottakaa yhteyttä! Sama asu on niin jaliksessa ja säbässä. Tiia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
23

StU C15 Nimenhuuto.com

Sepe kirjoitti: Ensi kesän jalkapalloiluja. Tämä joukkue ei enään jatka sarjassa. Halukkaat pelaajat pääsevät miesten harjoitusrinkiin 6 divari. LauTp :stä oltiin myös yhteydessä sillä olisi tarjolla B juniorit. Jos löytyy kiinnostusta ilmoitelkaa minulle tai suoraan ko joukkueisiin T.sepe (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.