Jalkapallo Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Veli kirjoitti: Toivoisin tietoa siitä, mikäli olette kiinnostuneet jalkapallon jatkamisesta StU:ssa kesällä 2020. IN / Out riittää... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
27

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Emma kirjoitti: Osalla tytöistä lentisturnaus ko päivänä ruokolahdella mutta tämän hetken tiedon mukaan ehtinevät illaksi savitaipaleelle. T. Janne (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
16

StU P12 piirisarja Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Nyt on mun aika laittaa nappikkset naulaan Kiitos valmentajille ja pelaajille ja kiitos vielä näistä vuosista. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
29

StU jalis 2010 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Leevin osallistuminen ensi kaudella vielä epävarmaa.. Minä seurailen sitten Leeviä joko osallistuen tai en... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
16

StU futis edustus Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Oma osallistuminen on ehdollista. Jos 20 sitoutunutta on mukana niin harkitsen sitä että valmennan ensi kesän. Ja sekin vain reunaehdolla että Eino on mukana ja tosiaan tuo 20 pelaajaa mukana joista suurin osa käy sitten harkoissakin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Miehet
22