Jalkapallo Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Savitaipale

Jalkapallo - Savitaipale

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Veli kirjoitti: Tässä tulevan kesän jaliksen vastustajat ja pelejä kevätpuolella siis kahdeksan: Pojat 15 Kakkonen FC LaPa/TaiKi/YJ KJP/YJ 2 Kultsu/Musta KuP/STPS/YJ StU - Molemmissa tasolohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja. - Ykkösen voittaja selviää kaksiosaiseen aluekarsintaan, joka pelataan viikolla 26 -... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
26

StU Jalisnaiset Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona on kentällä junioriturnaus joten ei päästä pelaamaan. Ensi viikolla sitten. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Ei asetettu
23

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Jani kirjoitti: Hei. Joukkueemme on tänään ilmoitettu 2019 kaudelle T13 sarjaan. Olemme saaneet lisävahvistuksia LuPo:sta (Aino Huuhko) sekä Taikista (Tilda Hyvärinen). Kaksoisedustuksen turvin he pystyvät pelaamaan omissa seuroissaan sekä meidän mukana. Maalivahtivalmentajaa etsitään parasta aikaa ja kuviot kes... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
18

StU jalis 2009 ja 2010 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei! StU:n tavoitteena olisi ilmoittaa tulevalle kevätkaudelle P13, P11 ja P10 joukkueet piirisarjaan 8vs8. P9 pelaa korttelisarjaa 5vs5 (2010 syntyneet). P13 joukkueessa pelaisivat -06 ja -07 syntyneet pojat, valmentajat Sami ja Ville, Jojo Mari P11 joukkueessa pelaisivat -08 syntyneet pojat ja ... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
25

StU futis edustus Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Kysytään Laarin Matias mukaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Miehet
25