Lentopallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo pesis, lentopallo, koripallo, futsal, pesäpallo, pesis, kuntopesis ja jääkiekko.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ReRa lentopallo Nimenhuuto.com

Pääasiassa Pohjois Vantaalla pelaava lentopalloseura. Miesten treeneissä lähinnä pelaamista ja naisissa valmentaja mukana. Joukkueet : Miehissä Korson sisäisessä sarjassa. Naisissa: Eteläisen alueen paikallissarjassa

Joukkue etsii pelaajia: Rekolan Raikas etsii aina uusia enemmän ja vähemmän tosissaan pelaavia pelaaj...

Riia kirjoitti: Moi, olisko tänään sunnuntaina ollut halukkaita biitsipelaajia? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Vantaa Rekola / Koivukylä
Sekajoukkue
38

Niitti Nimenhuuto.com

Lentopalloa Malminkartanossa puulaakitasolla niin ESLA:n paikallissarjassa kuin erilaisissa turnauksissa enimmäkseen sekajoukkueella.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme lentopalloa miesten paikallissarjassa ja muutamissa turnauksissa eni...

Piia kirjoitti: Lisäsin perinteisen Keimola lentis -tapahtuman listoille. Laitelkaahan olisitteko lähdössä pelaamaan. Keimola Lentis järjestetään jo 30:ttä kertaa. Olemme yleensä olleet miesten c-sarjassa. Kaikki sarjat pelataan lauantaina 4.1.2020. Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaks... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Vantaa / Helsinki
Sekajoukkue
20