Pesäpallo Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, koiraurheilu, sähly, futsal, salibandy ja pesis.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lapuan Virkiä ladypesis Nimenhuuto.com

Meitä on lähes 40 aikuista naista, jotka tykätään kesällä pelata pesäpalloa ja talvella sählyä. Pääsyvaatimuksena meidän joukkueeseen on aikuisen naisen (tai ainakin melkein) ikä eli olemme 20- 55 vuotiaita ja yläikärajaa ei ole, Meidän porukassa huumorintaju on hyväksi ja ellei ole, niin varmasti meidän seurassa kehittyy. Pesäpallon tai sählyn osaamisvaatimuksia ei ole eikä pelaajahistoriaa tarvita, Meillä riittää innostus eikä me puristeta mailaa, vaan aina on sopivasti leikkimieltä mukana. Rohkeasti vaan mukaan, jos ylläoleva meininki vähänkaan kiinnostaa,

Riitta kirjoitti: Jokeriksi (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Lapua
Naiset
38

Lapuan Virkiä F-tytöt 2019 Nimenhuuto.com

Anniina kirjoitti: Huom! Muuttunut ajankohta keskiviikosta perjantaihin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesis
Lapua
Tytöt
36

Tinttaliisat Nimenhuuto.com

Olemme harrastepesisjoukkue Lapualta. Joukkueeseen kuuluu n.20 aikuista naista, jotka ovat halunneet lähteä yhdessä harrastamaan pesäpalloa.

Tarja kirjoitti: En varman ihan alkuun pääse jos kahdelta alkaa, mut illaksi kyllä. Ehkä neljän aikaan vapaudun toisesta touhuusta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lapua
Naiset
27

Virkiä F-tytöt -10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vinkkejä, joilla pääset helposti alkuun: - Kutsu joukkueen jäsenet - Lisää joukkueelle tapahtuma - Tarkista joukkueen tiedot managerin omalla sivulla Terkuin, Jussi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Lapua
Tytöt
11