Pesäpallo Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, koiraurheilu, jääkiekko, sähly, suunnistus, pelastuskoiratoiminta, futsal, salibandy ja pesis.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Lapua

Pesäpallo - Lapua

Lapuan Virkiä ladypesis Nimenhuuto.com

Meitä on lähes 40 aikuista naista, jotka tykätään kesällä pelata pesäpalloa ja talvella sählyä. Pääsyvaatimuksena meidän joukkueeseen on aikuisen naisen (tai ainakin melkein) ikä eli olemme 20- 55 vuotiaita ja yläikärajaa ei ole, Meidän porukassa huumorintaju on hyväksi ja ellei ole, niin varmasti meidän seurassa kehittyy. Pesäpallon tai sählyn osaamisvaatimuksia ei ole eikä pelaajahistoriaa tarvita, Meillä riittää innostus eikä me puristeta mailaa, vaan aina on sopivasti leikkimieltä mukana. Rohkeasti vaan mukaan, jos ylläoleva meininki vähänkaan kiinnostaa,

Riitta kirjoitti: Jokeriksi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Lapua
Naiset
51

Lapuan Virkiä F-tytöt 2019 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesis
Lapua
Tytöt
6

Tinttaliisat Nimenhuuto.com

Olemme harrastepesisjoukkue Lapualta. Joukkueeseen kuuluu n.20 aikuista naista, jotka ovat halunneet lähteä yhdessä harrastamaan pesäpalloa.

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Lapua
Naiset
18