Pesäpallo Rauma

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rauma ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, salibandy, sähly, koripallo, futsal, paini, pyöräily ja ringette.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rauma

Pesäpallo - Rauma

Fera 06-07 Nimenhuuto.com

Feran E2 pesäpallojoukkue

Henrik kirjoitti: Moi, myllytyssarjan kokoonpanot lisätty ottelupäivien kohdalle. Ilmoittautumiset kuten ennenkin. Satakunnan sarjan pronssipelin ajankohdasta/vastustajasta ei ole vielä tietoa, ilmoitellaan kun selviää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Rauma
Tytöt
22

Fera G1 Nimenhuuto.com

Uusi joukkue, Fera G1-tytöt

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Rauma
Tytöt
16

Fera tehoryhmä+super Nimenhuuto.com

Tervetuloa Feran tehoryhmän+superin uuteen nimenhuutoon. Täällä jatkossa ilmoittautumiset treeneihin ja tapahtumiin.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rauma
Naiset
52

KaaRo Pesis -05 Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: Terve kaikille! Miian kanssa sovittiin ensimmäiseen peliin 12 pelaajaa. Lyöntijärjestys tehdään paikanpäällä. Toisessa pelissä pelaavat sitten ne ketkä ovat huilivuorossa ensimmäisestä pelistä. Ensimmäisen pelin leidit ovat: Piritta, Pia, Miia, Marika ja Heidi. Ensimmäisen pelin äijät ovat: Rami,... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Rauma
Pojat
18

Fera D2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Rauma
Tytöt
18

FERA C3 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Rauma
Tytöt
17

Fera04 Nimenhuuto.com

Kristell kirjoitti: Tulen tänään 15 vaille 6 hakemaan gutz kaavakkeita, jos ei jollekin sovi, voitteko laittaa viestiä 041-4344514. Monelta olen jo saanutkin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rauma
Ei asetettu
33

Äijäpesis Fera Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Terve kaikki. Töissä menee marraskuun alulle. Toivottavasti pelit jatkuu silloin! Terv, onnellinen uuden räpylän omistaja. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Rauma
Miehet
17

FeraD1 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Maanantaina 24.7. treenit peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Rauma
Tytöt
25

Fera F1-tytöt Nimenhuuto.com

Salli kirjoitti: To 18.12 on viimeiset treenit ennen vuodenvaihdetta.Silloin pidetään tonttutreenit.Tonttulakki mukaan :) Vuodenvaihteen jälkeen treenit jatkuvat joka to Uotilassa klo 16.45-17.45.Noin joka toinen viikko on treenit myös talviurheiluhallissa.Niistä erillinen ilmoitus täällä ja nettisivuilla. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Rauma
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.