Jalkapallo Rauma

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rauma ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, salibandy, sähly, koripallo, paini, pyöräily, ringette ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Rauma

Jalkapallo - Rauma

FC Rauma 2007 pojat Nimenhuuto.com

FC Rauma F9 ------ Huom! Syksyn saliharjoitukset 3.10. alkaen lauantaisin klo 11.00-12.00 Kourujärven koulun sali. Halliharjoitukset 8.10. alkaen torstaisin klo 17.00-18.00 ja maanantaisin klo 18.00-19.00 talviharjoitteluhalli. ------ Tarkista aina peli ja harkka-ajat nimenhuudon kalenterista ja ilmoita in tai out. Harjoitukset: Monnan kentällä Maanantaisin klo18.00 Keskiviikkoisin klo 18.00 Pelit: Lisätietoja sivun alaosassa.

Marika kirjoitti: Hei. E10 (pojat 2007) pitää taukoa Monnan yhteisharkoista viikot 27 ja 28. Eli heinäkuun kaksi ekaa viikkoa. (30 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Rauma
Pojat
26

Raumam Boja Nimenhuuto.com

Höntsät on tarkoitettu Raumam Bojille ja tutuille. Talvella säbää ja lätkää, kesällä fudista. Lauantaisin painia. Valkoinen + musta pelipaita messiin. Kolikoita kolehtikippaan!

Joukkue etsii pelaajia: Raumam Bojille sekä kaikille tutuille. Fudista, lätkää, sählyä ja painia.

hannu kirjoitti: toukokuussa ei enää vuoroja!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Jalkapallo, Jääkiekko ja Paini
Rauma
Miehet
55

FC Rauma pojat 2006 Nimenhuuto.com

Fc Rauma 2006 pojat

Tony-Krist kirjoitti: Hei, Torstain(18.5) Leikkimaailmakierros Uotilassa on peruttu, koska nurmikentille ei ole vielä lupa mennä, emmekä saa mistään korvaavaa kenttää. Pelit pelataan todennäköisesti kesäkuussa, jos saadaan se vain kaikille joukkueille sopimaan. t.Valmennus (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
38

p-iirot04 Nimenhuuto.com

Pallo-Iirojen E04 juniorijoukkue Kotisivu: http://www.palloiirot.fi/joukkueet/f04/

Otto kirjoitti: Hei. Otton tummansiniset verkkahousut ovat joutuneet tänään jonkun kassiin/jalkoihin. Verkkahousujen taskussa pyöränavain. Avaimella kiire. Housuilla ei niinkään. p.0443200666 /Sampsa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
48

Pallo-Iirot P08 Nimenhuuto.com

Innokas 08-ikäluokan futisjoukkue.

Andreasen kirjoitti: Oliver ja Kaapo menossa 12 maissa Otaan potkimaan. Saa liittyä seuraan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Rauma
Ei asetettu
39

Pallo-Iirot 09-pojat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi! Pori cup lähestyy ja ilmoittautuminen siihen on jo päättynyt! Kuitenkin vielä paljon kysymysmerkkejä(la 11 poikaa ja su 15 poikaa), joten laittakaa mahd. pian ilmoittautumiset kuntoon(molemmat päivät). Su 16.7 asti aikaa sen jälkeen päätämme joukkueitten kokoonpanot. Kude (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
55

FC Rauma Taito Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Lauantai 6.5 peli Fc Rauma - vg62 joukkue: Roope Rasmus Aaro Otto Kassu Juho T Joona R Eelis Aki Hugo Sepi Miika Alexi Sulo? T: valmennus (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
22

P-Iirot BT Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Terve. Nimenhuudossa (Kuvat ja materiaalit - valikossa ) on huomisen 6.5.2017 Pallo-Iirot - Ilves-Kissat - N2-pelin seurantaohje B-tytöille. Ei koske niitä pelaajia, jotka ovat pelaamassa ko. pelissä :-) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Rauma
Tytöt
33

Pallo Iirot Pojat 2010 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Heissan! Jesse sunnuntaina loukkasi polvensa tramppiksella joten tänään jää harkat 11.7 väliin. Onneksi ei pahasti kuitenkaan mutta juostessa kuulemma sattuu... (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
55

Fc Rauma-10 Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: 30.5 leikkimaailman turnaus siirtynyt pelattavaksi 13.6! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
25

Pallo-Iirot 02 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Uusi Pallopiiri-lehti on ilmestynyt. Lehdessä mm. piirimestarien kuvat sekä juttu SM-mitalisteista :) Löytyy verkosta sähköisenä: http://www.expressmagnet.eu/pub/68/pallopiiri-n1-2017/ (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Rauma
Ei asetettu
24

Pallo-Iirot- E-Tytöt Nimenhuuto.com

Fanny kirjoitti: Vain yhden kuvan ehdin ottaa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Rauma
Tytöt
24

FcRauma F-tytöt Nimenhuuto.com

Netta kirjoitti: Moi, lähden Netan kanssa Huittisiin ja meidän kyydissä pääsee kolme pelaajaa jos tarvetta. T: Kirsi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Rauma
Tytöt
18

FC Rauma E-Tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Rauma
Ei asetettu
23

Pallo Iirot 05 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Antin repusta löytyi eilisten harkkojen jälkeen Niken lenkkarit koko 39. Kukahan laittanut omansa väärään reppuun? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Rauma
Ei asetettu
46

Pallo-Iirot DT Nimenhuuto.com

Martta kirjoitti: Martta kipeänä, joten pe ja la jää harkat ja pelit väliin. ;( (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rauma
Tytöt
28

FC Nepit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rauma
Sekajoukkue
15

FC Rauma P11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
20

Pallo-Iirot03 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Kauden päättäjäiset olivat torstaina. Uudesta kaudesta EI ole tietoa. Soitin junioripäällikkö Pasi Lehtoselle ja ensi kausi on AUKI. Varmaa on että yksi -03 joukkue on , joka pelaa alueliigaa ja piirisarjaa. Pasin mielestä treeneissä voi käydä, mutta peliaika on sitten eri juttu. Kaikkeen voi vai... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
32

Pallo-Iirot 06 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Hei! Voisiko joku vaihtaa huomisen pallopoikavuoron Emilin kanssa? Emil on kipeä eikä pääse huomenna. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rauma
Pojat
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.