Salibandy Iitti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iitti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, säbä ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

Atte kirjoitti: Aksu myöhästyy jonkinverran ensi 17.1. torstain harkoista. Sinä iltana on lukiolla 7 luokkien vanhemmille ja kuulma myös oppilaille info valinnaisaineista. Info alkaa vasta virallisesti klo 18.35 kun alussa on yleistä. En tiedä mihin aikaan ehtii harkkoihin. Itse en pääse kuskaamaan. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
21

scjenga09 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Moro! Kausi on paketissa mutta uutta pitäisi jo alkaa suunnittelemaan. Ilmoittautukaa nimenhuutoon 2.6 mennessa onko lapsenne mukana ensi kaudella vai ei, Jotta pystytään hahmottelemaan minkä ikäryhmän porukoita saadaan. Tämä sama kysely menee viime kauden f1,f2 ja e2 joukkueille. Palaveri pidetä... (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
20

scjenga10 Nimenhuuto.com

kimmo kirjoitti: Moro! Kausi on paketissa mutta uutta pitäisi jo alkaa suunnittelemaan. Ilmoittautukaa nimenhuutoon 2.6 mennessa onko lapsenne mukana ensi kaudella vai ei, Jotta pystytään hahmottelemaan minkä ikäryhmän porukoita saadaan. Tämä sama kysely menee viime kauden f1,f2 ja e2 joukkueille. Palaveri pidetä... (30 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
17

scjenga08 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Moi Tänään ei ole harjoituksia. Vietetään Hauskaa Vappua (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
20

SC Jenga -95 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Onko kellään likimainkaan faktaa onko halli normisti auki 30.12? (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
28

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos sunnuntaihin klo 12.00 mennessä ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

Timo kirjoitti: Hoi hoi! Vieläkö varaillaan vuoroa ensisyksylle? Onko porukalla intoa liikkua sunnuntaisäbän merkeissä? Rinki alkaa olla aika pieni jotta saataisiin pelit pystyyn saatika vuoromaksut kuitattua. Mitä mieltä immeiset on? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly
Kuokkalan Graniitti
Miehet
35

Floorball-Club Veltot Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Viimeinen kerta kevätkautta koitetaan saada pelit (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Säbä
Graniitti
Miehet
19