Salibandy Iitti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iitti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, harrastekiekko, säbä, sähly ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Iitti

Salibandy - Iitti

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

Rander kirjoitti: Hei. Rander on lääkärin todistuksella pois treeneista kuukauden, sen jälkeen katsotaan miten jatko. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
25

scjenga09 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Kiitokset kaikille lauantain talkoolaisille myös minulta ja pelaajille tietenkin isoin kiitos, hienosti jaksoivat ja tsemppasivat vaikka nämä kotiturnauspäivät rankkoja ovatkin. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
20

SC Jenga C1 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Moro! 4.2 lauantaina kello 17.00 Lasb-spv! Nyt mahdollisuus lähtä katsomaan liiga salibandyä hämeenlinnaan. Jenga tarjoaa bussi kyydin ja Lipun matsiin. ilmoittautumiset tekstiviestillä numeroon 050 3250118 tämänkuun loppuun mennessä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
27

scjenga08 Nimenhuuto.com

Ritva kirjoitti: Tänään Klo 18 Jengan Edustusjoukkuella peli Ravilinnassa. Tervetuloa kannustamaan!!! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
18

SC Jenga 2 Nimenhuuto.com

erik kirjoitti: Joo tosiaan mun osalta hyvät höntsät ja edustuksen treenit menee ohi varmaan lokakuun alkuun asti töiden takia mut sen jälkeen in? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
52

SC Jenga c-junnut Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Moro! Ehdotuksia kauden päättäjäisistä! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Iitti, Kausala
Ei asetettu
17

SC Jenga -95 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Onko kellään likimainkaan faktaa onko halli normisti auki 30.12? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
28

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos sunnuntaihin klo 12.00 mennessä ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

KALLE kirjoitti: Moikka!!! Vuorohan kärsii hiukka pelaajapulasta. Niitä "sopivia" ukkoja voisi itse kukin houkutella remmiin mukaan. Mielellään myös niitä veskareita. Antti kyllä lupaili, että alkaisi käydä, mutta taitaa olla yhtä häilyvää kun Arvolan tulot (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly
Kuokkalan Graniitti
Miehet
34

Floorball-Club Veltot Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Viimeinen kerta kevätkautta koitetaan saada pelit (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Säbä
Graniitti
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.