Salibandy Iitti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iitti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, harrastekiekko, säbä, yleisurheilu, keilailu, pilkkiminen, sähläys ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Iitti

Salibandy - Iitti

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka tänäänkään ei harjoituksia ole kun en saanut vuoroa koska ne oli jo varattu. Seuraavat harjoitukset torstaina klo 17.00 poikkeuksellisesti. Ja ne ilmeisesti viimeiset sisätreenit. Toivottavasti saadaan sitten jo selvyyttä kesätreeneihin ja tietoa jatkosta kuka ohjaa yms, koska minun osalta... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
25

SC Jenga C1 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Moro! 4.2 lauantaina kello 17.00 Lasb-spv! Nyt mahdollisuus lähtä katsomaan liiga salibandyä hämeenlinnaan. Jenga tarjoaa bussi kyydin ja Lipun matsiin. ilmoittautumiset tekstiviestillä numeroon 050 3250118 tämänkuun loppuun mennessä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
26

SC Jenga 2 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Keskiviikolle vuoro varattu... nyt vielä pelaajia ja etenkin maalivahteja listoille (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
52

scjenga08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
20

SC Jenga c-junnut Nimenhuuto.com

kimmo kirjoitti: Moro! Ehdotuksia kauden päättäjäisistä! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Iitti, Kausala
Ei asetettu
17

SC Jenga -95 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Onko kellään likimainkaan faktaa onko halli normisti auki 30.12? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Iitti
Ei asetettu
28

scjenga09 Nimenhuuto.com

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
5

AKT ja Teatteri Nimenhuuto.com

AKT 045:n Ja Teatterin teknisten yhteinen salibandyvuoro. Jos sunnuntaihin klo 12.00 mennessä ei ole tarpeeksi hemmoja ilmoittautunut, niin sitten kännykät laulamaan ja haalitaan kavereita mukaan. Vuorolla höntsäillään oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Jos nyt ei ihan joka palloon jaksakaan juosta, niin ei siitä ristille joudu. Kevyttä kenttävittuilua nyt kummiskin. Varatkaa mukaan aina musta ja punainen paita, ellet ole lunastanut kääntöliiviä hintaan 10€. Salivuoroihin kerätään kolme €uroa per kerta tai 25€ syys-/talvikausi, siis 50€ koko talvi. Aikuisia ukkoja ollaan, jotenka jos et maksa kerralla, niin huolehdi sitten siitä, että maksat JOKA KERTA sen kolme €rkkiä.

Joukkue etsii pelaajia: Lisää vakikävijöitä kaivataan. Plussa on jos on kytköksiä teatteriin tai AKT:...

Timo kirjoitti: Listalla? Eihän tää nimenhuuto tiedä vuoroista mitään, ellei joku niitä päivittele. Mut juu, tänään loppuu ja syksyllä jatkuu. Sama paikka ja sama aika. eka vuoro jo 20.8.! Kesätauko jää lyhyeksi, joten ensi kaudella laadukkaita vääntöjä tiedossa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Kuokkalan Graniitti
Miehet
34

Floorball-Club Veltot Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Viimeinen kerta kevätkautta koitetaan saada pelit (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Säbä
Graniitti
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.