Salibandy Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jalkapallo, sähly, sähläys, koris ja harrastajateatteri.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
30

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Virva kirjoitti: Moikka, Surukseni joudun taas ilmoittamaan, että sähläilyt jäävät toistaiseksi tauolle koronatilanteen & uusien koronaohjeistusten myötä. 🚷🏑 Pelaillaan taas myöhemmin! ❤️ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Tässä vielä virallisesti salivuoron keskeytys "Hei! Pertun koulun liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät! Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään Tuusulan koulujen sisätiloissa koronarajoitusten vuoksi ajalla 30.11.-20.12.2020. Tämän lisäksi koulujen joululoman aikana tilat on sulj... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
20