Salibandy Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jalkapallo, sähly, sähläys, koris ja harrastajateatteri.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
30

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Virva kirjoitti: Moikka, Surukseni joudun taas ilmoittamaan, että sähläilyt jäävät toistaiseksi tauolle koronatilanteen & uusien koronaohjeistusten myötä. 🚷🏑 Pelaillaan taas myöhemmin! ❤️ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Lyhyen syyskauden 2020 laskutus. Lasku koskee kaikkia niitä, jotka ovat ajalla 14.8.-4.12.2020 olleet pelaamassa/IN vähintään kaksi kertaa: Johanna, Pirjo, Minna P, Reetta, Sirpa, Minna J, Pepi, Päivi, Satu, Kati ja Irja-Liisa. Maksu 12,40 e/pelaaja. Maksun eräpäivä on 31.1.2021. Laskussa on... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
20