Salibandy Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jokela

Salibandy - Jokela

JoKiSB0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan salibandyjoukkue 2004 - 2005 syntyneille pojille. Joukkue on perustettu vuonna 2014. Harjoituksia on keskimäärin kolme kertaa viikossa. Etsimme uusia joukkueurheilusta motivoituneita pelaajia joukkoomme. Yhteystiedot: http://www.jokelankisa.net/jk/index.php/sb-p04-05/yhteystiedot Kaudella 2016-17 pelaamme liiton sarjapelejä jotka ajoittuvat viikonlopuille.

Timo kirjoitti: Moi Kaikille, Eemelin jalkavamma ei ota toipuakseen ja juokseminen kengät jalassa ei onnistu lähiaikoina. Kun ei ole harjoittelamaan päässyt, eikä pääse vielä hetkeen niin samassa hänellä on kypsynyt päätös lopettaa Salibandy ainakin tällähetkellä. Onnea muulle joukkueelle jatkoon Ystävällisin te... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela
Pojat
21

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
31

JoKi SB tytot Nimenhuuto.com

Weera kirjoitti: Mihin asti mennään nimenhuuto.com -kalenterin mukaan ja koska siirrytään käyttämään myClub:n kalenteria? Nyt näyttää olevan ristiriitoja esim la 18. ja ti 21. on merkitty täällä harkaksi, mutta myClubissa ei ole merkintää näistä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula, Jokela
Tytöt
21

JOKISB Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Auta ruokaostoksillasi tukemaan Jokelan Kisaa. Lisäämällä seuran tunnuksen Plus-kortin tietoihisi seura saa tukea K-Supermarket Jokelasta. Tämä ei vaikuta sinun omiin etuihin tai plussakertymään vaan seura saa sen lisäksi tukea kauppiaalta ostosten määrästä riippuen. Ilmoittaudu siis mukaan spons... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Sekajoukkue
27

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Moikka! Muutan Tampereelle, joten en enää syksyllä jatka pelaamista. Kiitos kaikille hyvistä peleistä! :) (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
24

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Moi, Muutin Tampereelle, joten en jatka enää syksyllä sählyä. Kiitos hyvistä peleistä kaikille! :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan Vpk Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hellou! Tahkon matkan omavastuu osuus 85€ maksettava 15.3.2016 mennessä Jokelan vpk FI5550621740000338 tilille. Te kelle on kertynyt/jäänyt harrastuspisteitä ja haluat käyttää tämän reissun maksuun, käy merkkaamassa uudenpuolen osallistumislistaan nimesi perään ruksi niin Antti M laskee ja ilmoit... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Palokunta ja Salibandy
Jokelan Paloasema
Sekajoukkue
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.