Salibandy Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jokela

Salibandy - Jokela

JoKiSB0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan salibandyjoukkue 2004 - 2005 syntyneille pojille. Joukkue on perustettu vuonna 2014. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Etsimme uusia harrastuksesta kiinnostuneita pelaajia joukkoomme. Tilaa on ja kaikki ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta! Yhteystiedot: http://www.jokelankisa.net/jk/index.php/sb-p04-05/yhteystiedot

Peetu kirjoitti: Hei! Nyt näyttää siltä, että treenejä ei voida pitää liian vähäisen osallistumisen vuoksi, mikä tosi harmillinen juttu. Peetu jää tässä vaiheessa porukasta pois, koska säännöllistä treenirytmiä ei pääse harrastamaan. Kiitos kaikille! Mikäli porukkaa saadaan lisää innostumaan, mietitään asiaa uude... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela
Pojat
22

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
31

JoKi SB tytot Nimenhuuto.com

Weera kirjoitti: Mihin asti mennään nimenhuuto.com -kalenterin mukaan ja koska siirrytään käyttämään myClub:n kalenteria? Nyt näyttää olevan ristiriitoja esim la 18. ja ti 21. on merkitty täällä harkaksi, mutta myClubissa ei ole merkintää näistä. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula, Jokela
Tytöt
21

JOKISB Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Auta ruokaostoksillasi tukemaan Jokelan Kisaa. Lisäämällä seuran tunnuksen Plus-kortin tietoihisi seura saa tukea K-Supermarket Jokelasta. Tämä ei vaikuta sinun omiin etuihin tai plussakertymään vaan seura saa sen lisäksi tukea kauppiaalta ostosten määrästä riippuen. Ilmoittaudu siis mukaan spons... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Sekajoukkue
27

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Virva kirjoitti: Moi, unohdin tänään mainostaa: Mainio kristinuskon perusasioita käsittelevä ALFA-kurssi alkaa pian Jokelassa. Ilmoittaudu nyt mukaan, muutama paikka vapaana! Osallistuminen kurssille on ilmaista. Järjestäjänä Ev.lut.srk. "Alfa-kurssilla käsitellään kristinuskon perusasioita ilman paineita, avoimi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Pirjo, saatasko taas järkättyä harkkapeli Pornaisiin joku kerta? (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
18

Jokelan Vpk Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hellou! Tahkon matkan omavastuu osuus 85€ maksettava 15.3.2016 mennessä Jokelan vpk FI5550621740000338 tilille. Te kelle on kertynyt/jäänyt harrastuspisteitä ja haluat käyttää tämän reissun maksuun, käy merkkaamassa uudenpuolen osallistumislistaan nimesi perään ruksi niin Antti M laskee ja ilmoit... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Palokunta ja Salibandy
Jokelan Paloasema
Sekajoukkue
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.