Salibandy Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jokela

Salibandy - Jokela

JoKiSB0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan salibandyjoukkue 2004 - 2005 syntyneille pojille. Joukkue on perustettu vuonna 2014. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Etsimme uusia harrastuksesta kiinnostuneita pelaajia joukkoomme. Tilaa on ja kaikki ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta! Yhteystiedot: http://www.jokelankisa.net/jk/index.php/sb-p04-05/yhteystiedot

Peetu kirjoitti: Hei! Nyt näyttää siltä, että treenejä ei voida pitää liian vähäisen osallistumisen vuoksi, mikä tosi harmillinen juttu. Peetu jää tässä vaiheessa porukasta pois, koska säännöllistä treenirytmiä ei pääse harrastamaan. Kiitos kaikille! Mikäli porukkaa saadaan lisää innostumaan, mietitään asiaa uude... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jokela
Pojat
22

JOKISB0607 Nimenhuuto.com

Pojat 06-07 pelaa salibandya Jokelan Kisan alaisuudessa ja harjoittelee 3 krt / viikossa: Pelaamme kahdella joukkueella E1-poikien sarjassa (06-syntyneet).

Eelis kirjoitti: Moikka kaikille! Hiihtolomat on pidetty ja loppukevään turnauspelit saatiin hyvin käyntiin viikonloppuna. Seuraava treenipeli on siis ensi sunnuntaina 12.3 Hyvinkään Martissa ja seuraavat turnauspelit ovat 19.3. Valkoisten joukkueella on vastuuturnaus 19.3 ja sinne tarvitsemme muutamaa vanhempaa ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jokela, Tuusula
Pojat
31

Jokelan srksähly Nimenhuuto.com

Virva kirjoitti: Moi! Tänään EI SIIS PELATA, ON SYYSLOMA! Ensi viikolla taas. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jokela
Sekajoukkue
21

Pertun koulun sähly Nimenhuuto.com

Pepi kirjoitti: Olisi kiva saada muutama pelaaja lisää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Jokela
Ei asetettu
23

Jokelan Vpk Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hellou! Tahkon matkan omavastuu osuus 85€ maksettava 15.3.2016 mennessä Jokelan vpk FI5550621740000338 tilille. Te kelle on kertynyt/jäänyt harrastuspisteitä ja haluat käyttää tämän reissun maksuun, käy merkkaamassa uudenpuolen osallistumislistaan nimesi perään ruksi niin Antti M laskee ja ilmoit... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Palokunta ja Salibandy
Jokelan Paloasema
Sekajoukkue
33