Y Kello

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kello ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, musiikki ja muu.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KelyC Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2002 - 2004 syntyneitä poikia ja tyttöjä.

Hannu kirjoitti: Merikosken Oxdog-liigassa jatkuu pelit jatkosarjoissa. KeLyn ensimmäinen jatkopelien turnaus on sunnuntaina 25.2. Jatulissa. Alemmassa jatkosarjassa (AJ) pelaavat: - KeLy - OFBC - Merikoski Warriors East - Merikoski Warriors West - Merikoski Warriors South - OLS harraste Ylemmässä jatkosarjassa (... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
37

KeLy II Nimenhuuto.com

KeLy edustus

Pasi kirjoitti: 50/50 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kello
Miehet
29

KeLyF1 Nimenhuuto.com

KeLy Salibandy - F1-juniorit

Oskari kirjoitti: Hei kaikille ja mukavaa alkavaa kesää! Niin kuin varmasti olette huomanneet, kesätreenit löytyvät nyt täältä Nimenhuudosta. Meille on varattu kaksi salivuoroa Haukiputaan lukiolta (ma ja to) sekä yksi vuoro Kellon koulun nurmikentältä (ke). Maanantaisin salissa ei ole ohjattua toimintaa, vaan vuo... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
30

Heiluhännät Nimenhuuto.com

Koirakerho Heiluhännät ry:n toko-koulutusohjaajien kalenteri www.koirakerhoheiluhannat.fi www.facebook.com/heiluhannat

Kirsi kirjoitti: voin tehdä tuon 19.6 vuoron . T: Kirsi (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koirien tottelevaisuuskoulutus ja Agilitykoulutus
Tuusula, Kellokoski
Ei asetettu
13

Heilu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Viikonloppuna oli kisoissa puhe koiran mittauksesta. Jaun 19.-20.10. kisassa hallillamme on mittausmahdollisuus! Tuo lomake vaan pitää täyttää etukäteen (14.10. mennessä) ja todistukset sitten mukaan. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_UPGFgeS9FvpfWe7UyCf9qZUeCEF7aEPz2HXSIIpT5_wDxw/... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Agility
Kellokoski (Tuusula)
Ei asetettu
70

KeLyB Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: HYKin vuorot näytti olevan peruttuja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Haukipudas/Kello
Sekajoukkue
25

Sauna SaBa Nimenhuuto.com

SaunaSabassa pelataan salibandyä kuntoilumielessä kerran viikossa lauantaisin klo 18-19 Kellon koulukeskuksessa. Toiminnan järjestää Kellon Lyönti.

Heikki kirjoitti: Vaikka me Paulin kanssa ollaan täällä ainoat ilmoittautuneet, on muitakin pelaajia tulossa runsaasti. =) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Miehet
21

KelA sb Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan komein salibandyjengi. Hauskaa pidetään niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Asenne ja tahto ratkaisee!

Teemu kirjoitti: Kausi sitten päättyi äkisti, mutta sarjapaikka pysyi ja Tuusulan valtikka vietiin. Ensi kaudelle ilmoittautuminen kolmoseen on hoidettu kuntoon. Nyt pyydän arvon herroja vastaamaan nimenhuutoon tulevan kauden tilanteensa eli onko joukkueen mukana IN vai ulkona OUT. On erittäin tärkeää, että kaikk... (19 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kellokoski
Miehet
30

Kela-Äijäpalloilu Nimenhuuto.com

Rentoa kunnonkohotusyritystä!

Jussi kirjoitti: Hei, Säbäilyt päättyivät tältä keväältä koronaan, mutta syksyllä jatketaan taas. Sain vuorojen jaossa saman koko salin tiistaivuoron samaan klo 20:30-21:30 aikaan. Laitan tämän kauden maksuista viestiä sitten kun kunnasta lasku tulee. t. Jussi N. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sähly ja Futis
Kellokoski
Ei asetettu
23

kellonahmat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: https://www.ouka.fi/oulu/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/-/asset_publisher/s8Z1/content/oulun-kaupungin-hallinnoimat-liikuntapaikat-kiinni-17-3-13-4-2020/64332 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kellon Kiviniemi
Miehet
42

KeLyG Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka! KeLy on syksyn aikana korvaamassa Nimenhuudon MyClub-nimisellä web-sovelluksella, tämä aiheuttaa toimenpiteitä myös pelaajien osalta, koska myös pelaajakortti korvautuu ja vanhoja tietoja ei siirretä korteilta MyClubiin tulee jokaisen pelaajan osalta tehdä uusi ilmottautuminen osoitteessa... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kello
Sekajoukkue
10