Lentopallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääpallo, jääkiekko, lentopallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Artami Nimenhuuto.com

Yli 15-vuotiaiden tyttöjen ja naisten lenttisporukka. Mukaan mahtuu kaikki, niin aloittelijat kuin kokeneetkin harrastelijat.

Joukkue etsii pelaajia: Naisten lentopalloa Etelä-Karjalaisille! Mukaan saa tulla kaikki harrastelija...

Mirella kirjoitti: Niin ja jos saan pyytää niin ilmoittautukaa harkkoihin viimeistään 24h ennen harkkojen alkamista, kaikista paras olisi jos maanantaina merkitsette koko viikon osalta. Jos myö ei käytetä salivuoroa niin miun pitää perua se 2 pvää aikaisemmin tai saadaan sakkoja ja se näkyy sitten toimintamaksuissa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lentopallo
Imatra
Naiset
21

Artami E-D Nimenhuuto.com

Artamin E-D-ikäisten ryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Imatra
Sekajoukkue
2