Lentopallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, tennis, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Porvoo

Lentopallo - Porvoo

Nesteen joukkuepelit Nimenhuuto.com

Nesteen työntekijöille tarkoitettu nimenhuuto kaikkiin joukkuepeleihin.

Janne kirjoitti: Oliskos porukalla kiinnostusta pelailla sählyä taas kun syksy koitti?? Voisin varailla aikoja jos porukkaa saadaan pelaamaan, oisko ehdotuksia päivälle ja kellonajalle??? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly, Jalkapallo, Muu ja Lentopallo
Porvoo
Sekajoukkue
45

NMKY-Jaska Nimenhuuto.com

Toiminnan tarkoitus on edistää joukkueen jäsenten liikunnallista ja sosiaalista toimintaa ja siten lisätä heidän omaa aktiivisuutta huolehtia omasta terveydestään, toimintakyvystään ja hyvinvoinnistaan.

Kai kirjoitti: Moi, Pevi ehdotti Jyväskylässä ”Pikkujouluturnausta” joulukuulle. Innostus toteuttaa poiki useita ehdotuksia toteutuksesta. Mikäpä on tilanne ? Kokonhallin varaus ja ”valmistautumisaikaa” imatralaisille jne. Reiska & ”lomailijat” mukaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Porvoo
Miehet
33