Lentopallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja tennis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Nesteen joukkuepelit Nimenhuuto.com

Nesteen työntekijöille tarkoitettu nimenhuuto kaikkiin joukkuepeleihin.

Tero kirjoitti: Kaks vuoroa osuu ykkösvuoron viimesen yön jälkeen. Veikkaan että ei välttämättä jaksa tulla klo 13. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo, Muu ja Lentopallo
Porvoo
Sekajoukkue
47

NMKY-Jaska Nimenhuuto.com

Toiminnan tarkoitus on edistää joukkueen jäsenten liikunnallista ja sosiaalista toimintaa ja siten lisätä heidän omaa aktiivisuutta huolehtia omasta terveydestään, toimintakyvystään ja hyvinvoinnistaan.

Esko kirjoitti: Hei Alla malli verryttelypuvusta, joita ollaan hankkimassa. Huom! Tähän en valitettavasti onnistunut saamaan puvun mallia, mutta stannofinland.fi kautta näet puvun ks. alla polku sivulle Hinta painatuksineen 60 €. Takkiin tulee NMKY:n logo, perinumero ja lentopallo. Housuihin tulee pelinumero. Pe... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo ja Beach volley
Porvoo
Miehet
34