Lentopallo Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, tennis, sähly, suunnistus ja golf.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Porvoo

Lentopallo - Porvoo

NMKY-Jaska Nimenhuuto.com

Toiminnan tarkoitus on edistää joukkueen jäsenten liikunnallista ja sosiaalista toimintaa ja siten lisätä heidän omaa aktiivisuutta huolehtia omasta terveydestään, toimintakyvystään ja hyvinvoinnistaan.

Juhani kirjoitti: Ihan hyvät treenit oli eilen, vaikka turpiin tulikin. Minulle jäi henkilökohtaisesti mieleen se että meillä ei nouse syötöt passarille joten ei ole aseita hyökätä. Yksi treenauksen kohde ehdottomasti. Tänään pe en tule treeneihin koskaa meille tule vieraita pohojanmaalta ja vaimo on sitä mieltä e... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Porvoo
Miehet
30

Nesteen joukkuepelit Nimenhuuto.com

Nesteen työntekijöille tarkoitettu nimenhuuto kaikkiin joukkuepeleihin.

Jani kirjoitti: Ei ole Kokonhalli auki 26.12 (25 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Muu ja Lentopallo
Porvoo
Sekajoukkue
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.