Salibandy Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, ratsastus, jääkiekko, futsal, sähly, muu ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kangasala

Salibandy - Kangasala

KU-68 Nimenhuuto.com

Kangasalan Ylpeys pelaa kaudella 2017-2018 edelleen 3-divarissa tavoitteenaan nousu sarjaporrasta ylemmäs! Löydät meidät myös Facebookista: facebook.com/ku68kangasala/

Matti kirjoitti: Lentopuuhat jos venyy niinen kerkee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Kangasala
Miehet
22

KU-68 M2 Nimenhuuto.com

KU-68 M2 on hyvän tuulen sählyjoukkue!

Kim kirjoitti: Ehkä, saan tietää illemmalla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kangasala
Miehet
23

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.