Jalkapallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, ratsastus, futsal, sähly, muu, jääkiekko ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kangasala

Jalkapallo - Kangasala

KU-68 jalkapallo Nimenhuuto.com

Olemme FC Barcelonan epävirallinen akatemiajoukkue. Päästetäänkö alle 100 maalia, tehdäänkö yli 10? Riittääkö pelaajia kaikkiin peleihin? Jäädäänkö jumboksi? Sataako joka pelissä? Riittäkö huumori? Olemme jännän äärellä!

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Miehet
22

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

TPV Ruutana 05 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitos kaikille kesästä ja Esalle erityisesti jeesaamisesta. Kausimitalit löytyy niillekin jotka eivät viimeisessä koitoksessa läsnä olleet, toimitustapaa saa ehdottaa. Ja yksi tutun näköinen pallo jäi Pirkkahallille, otin mukaan - olikos tämä jonkun meikäläisen? https://photos.app.goo.gl/493Ke2a... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
21

TPV Ruutana F7 Nimenhuuto.com

Tuuli kirjoitti: Moikka! Ottaisko joku teistä valmentajista kopin tästä? Huomisen pelin vastustaja ( kaiketi TPV Hervanta, jos kuulin oikein) soitteli ja kysyi, että löytyisikö Ruutanan valmentajista tarvittaessa joku puhaltamaan peliä huomenna, jos heiltä tulee vain yksi ohjaaja. Lisäksi kyseli peli käytännöistä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
29

TPV Ruutana 07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tänä kesänä (2018) ollaan samassa nipussa E10:n kanssa, tapahtumat ja viestit siis osoitteessa https://tpvruutanae10.nimenhuuto.com (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
13

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, Futsal kausi alkaa ti 17.10., jolloin paikalla myös valmentaja ja pidetään aloituspalaveri. Tätä ennen voitte mennä Pitkäjärvelle omalla joukkueella ti 10.10. Muistakaa käyttäytyä asiallisesti! Pitkäjärvelle ei tarvita avaimia, vahtimestari paikalla. Vuorot: ti klo 20.45 - 22 Pitkäjärvi. Alk... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
25

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18