Jalkapallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, ratsastus, futsal, sähly, muu, jääkiekko ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kangasala

Jalkapallo - Kangasala

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

TPV Ruutana 05 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Ei ylimääräistä peliä TamFua vastaan sunnuntaina. Kuten todettua niin peli kulkee pojilla hyvin. Keskitytään loppukauden treeneissäkin pääosin pelaamiseen, ja aikuistäydennykset mahtuu treeneissä mukaan pelaamaan kentälle osallistujamäärän jäädessä alle 8v8-miehityksen. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
17

TPV Ruutana F6 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei Ronaldojen vanhemmat. Laittaisitko lapsen nimen ja pelipaidan numeron mulle huomiseksi, jos lapsesi osallistuu huomiseen turnaukseen. Pysyn vähän kärryillä, kuka on mukana, kuka ei. Kiitos, terkuin Katri (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
37

TPV Ruutana 07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Takahuhdista lähetettiin terveisiä, että yhdet hiekkahousut olivat tiistain pelin jälkeen kentän laidalla, josko olisi meidän porukalta jäänyt? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
20

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, Syyskauden pelit on nyt aseteltu ja ovat nähtävillä Nimenhuudossa sekä Palloliiton sivuilla. Lisenssin ostaneet pelaajat: Ilmoittautukaa peleihin hyvissä ajoin, jotta tiedetään paljonko 03-poikia täytyy pyytää mukaan. Pyydä/tarjoa kyytiä vieraspeleihin hyvissä ajoin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
32

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.