Jalkapallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, futsal, ratsastus, sähly, muu, jääkiekko ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kangasala

Jalkapallo - Kangasala

KU-68 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kangasalan Ylpeys pelaa jalkapalloa 6-divarissa!

Jussi kirjoitti: Ilmottaudu aina tuleviin tapahtumiin ajoissa, kiitos! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Miehet
25

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

TPV Ruutana 07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tänään ei treenejä mutta kentälle saa toki mennä pitämään omia höntsyjä vapaasti, jos kelin kestää. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
20

TPV Ruutana 05 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tänään ei treenejä mutta kentälle saa toki mennä pitämään omia höntsyjä vapaasti, jos kelin kestää. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
18

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, Tänään pidettiin pelin jälkeen joukkuepalaveri käytännön asioista.Sovimme yhdessä seuraavaa: Oskari K. ja Pasi perustavat uuden WhatsApp ryhmän, jossa mukana ovat pelaajat molemmista kokoonpanoista sekä minä ja Tommi. Ryhmässä voi tiedottaa viime hetken treenimuutoksista, kyydeistä yms. Pele... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
33

TPV Ruutana F6 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Ronaldojen vanhemmat huomio! Yksi Ronaldojen ohjaajista lopetti ohjaamisen tältä kesältä, kun oma poikakin lopetti. Nyt siis kaivattaisiin vahvistusta Ronaldojen porukkaan. Tällä hetkellä Ronaldoilla on 3 ohjaajaa eli Minna, Dimitri ja Vesa. Koska kukaan ei aina pääse paikalle, niin helpottaisi j... (18 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
37

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.