Jalkapallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, ratsastus, jääkiekko, futsal, sähly, muu ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kangasala

Jalkapallo - Kangasala

TPV Ruutana talvi Nimenhuuto.com

Viime kesän futisklubilaisten salivuorot mm. jalkapallon ja sählyn pelailuun. Aikuiset pelaavat mukana jos tilaa ja tarvetta on, vähintään vahtijoina tarvitaan aina vapaaehtoisia aikuisia.

Tommi kirjoitti: Kokeillaan miten pelailijoita löytyisi huomenna jalkapallon ja/tai sählyn merkeissä (sählymailan siis voi ottaa mukaan jos sille tulisi käyttöä). Atte nuorempien ja Jesse vanhempien ryhmissä voivat kaivata muitakin aikuisia peliseuraksi pojille, sisäpelikenkää siis jalkaan vaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Sähly
Kangasala
Sekajoukkue
24

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, Futsal kausi alkaa ti 17.10., jolloin paikalla myös valmentaja ja pidetään aloituspalaveri. Tätä ennen voitte mennä Pitkäjärvelle omalla joukkueella ti 10.10. Muistakaa käyttäytyä asiallisesti! Pitkäjärvelle ei tarvita avaimia, vahtimestari paikalla. Vuorot: ti klo 20.45 - 22 Pitkäjärvi. Alk... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
25

TPV Ruutana 07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Tällä viikolla kenttävuorot käytettävissä ken haluaa mennä potkimaan/pelailemaan. Pidetään päättäjäisiä seuraavalla viikolla jahka muulta elämältä kerkiää... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
20

TPV Ruutana 05 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Ok, kiitos! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
17

TPV Ruutana F6 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Vietämme jalkapallon päättäjäisiä torstaina 7.9, yhdessä F9 ja F- tyttöjen kanssa. Luvassa on makkaranpaistoa ja tuttuun tapaan vanhemmat vs. lapset ottelu. Makkaraa ja pillimehua on myynnissä eurolla tai 1,5€ molemmat. P.S tänäänkin on kenttä vapaana ja valkkujakin oli jokunen tulossa paikalle. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
37

TPV Ruutana 06 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kiitokset tämän päivän päättäjäisosallistujille! Pelaajia oli mukana hitusen yli viisikymmentä ja tarjoilumyynti kerrytti meille satasen pesämunan Ruutanan yhteisiä hankintoja varten. Kisarasteja kierrettiin innokkaasti jonoista huolimatta, pelailuun ei jäänyt paljon enää virtaa niiden jälkeen mu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Ruutana, Kangasala
Ei asetettu
18

FC Kangasala Ct Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Kangasala
Tytöt
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.