Jalkapallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, musiikki, salibandy, ratsastus, jääkiekko, futsal, kuviokellunta, motocross ja hiihto.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KU-68 jalkapallo Nimenhuuto.com

Olemme FC Barcelonan epävirallinen akatemiajoukkue. Päästetäänkö alle 100 maalia, tehdäänkö yli 10? Riittääkö pelaajia kaikkiin peleihin? Jäädäänkö jumboksi? Sataako joka pelissä? Riittäkö huumori? Olemme jännän äärellä!

Jonas kirjoitti: Kerkeen paikalle tosin vasta 12n jälkeen (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kangasala
Miehet
24

TPV Ruutana D 06-07 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: TPV P13 Vihreät pyysivät meitä ylimääräiseen treenipeliin. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
13

TPV Ruutana 2011 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Ensiviikolla maanantaina on Ronaldojen peli ja Messien harkat. Keskiviikkona taas Messeillä peli ja Ronaldoilla harkat. Katsokaa että ilmoitatte pojat IN oikeisiin peleihin ja harjoituksiin. Nyt ilmoittautumiset ovat osittain sekaisin. Messien ei tarvitse ilmoittautua OUT Ronaldojen peleihin eikä... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Kangasala
Ei asetettu
35

fckangasala01 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Hei, Futsal kausi alkaa ti 17.10., jolloin paikalla myös valmentaja ja pidetään aloituspalaveri. Tätä ennen voitte mennä Pitkäjärvelle omalla joukkueella ti 10.10. Muistakaa käyttäytyä asiallisesti! Pitkäjärvelle ei tarvita avaimia, vahtimestari paikalla. Vuorot: ti klo 20.45 - 22 Pitkäjärvi. Alk... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kangasala
Pojat
25