Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly ja agility.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Marcus kirjoitti: Moi kaikki! Ensi lauantaina C2-joukkueella oma turnaus Perniössä johon tarvitaan kuskeja. Lähtö n. klo 8, Henna ilmoittaa tarkemmin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
30

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Lotta kirjoitti: Moi! Lotta puhui, että parin viikon päästä olisi vielä tiikereillä turnaus. Nimenhuudossa oli vain 10.3. asti pelejä. Jos kyseessä on lauantai, niin meillä päivä jo ihan ohjelmoitu. Nämä on tosi harmillisia, kun tulee tieto tässä kohtaa. Tosin sain hieman epämääräisen selostuksen asiasta Lotalta ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
21

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Heippa kaikille! Kuten kaikki jo tietääkin, että olen esittänyt toiveen tehdä vuoden alusta yhteistyötä enemmän D-tyttöjen kanssa. Tämä johtuu siitä, että C2 porukka on auttamattomasti liian pieni ja joudun joka turnaukseen miettimään saanko kentällisen kokoon:( Itse olin lomareissulla, kun pidit... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
15