Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly ja agility.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Aurora kirjoitti: Heippa! Mulla herjaa koko ajan,että testijakso päättynyt ja maksa niin ja niin paljon. En ole maksanut vaan käyttänyt vaan :) Jääkö multa jotain toimintoja näkemättä? T:Sonja (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
28

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Antti-Juss kirjoitti: Hei! Gutz-lisätilauksia voi tehdä vielä viikonlopun ajan, jos jotain unohtui viimeksi... Samoilla tunnuksilla. Laitan tilauksen eteenpäin ensi viikolla. T. Virpi (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
18

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Johtuen minun ja muun keskenään yksimielisen valmennus- ja johtoryhmän merkittävistä näkemyseroista, olen jättänyt paikkani joukkueen turnausvalmennuksessa. Päätös oli vaikea ja raskas, mutta uskon, että se helpottaa osaltaan muiden valmentajien yhteisten visioiden toteuttamista. Olen luvannut pi... (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.