Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly, agility ja salibändy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Aurora kirjoitti: Heippa! Onko huomisesta aikataulusta vielä tietoa? :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
21

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Antti-Juss kirjoitti: Hei! Onko tyttöjä paljon lähdössä Hemminkiturnaukseen 20.5.? Poikia on vain Niklas ja Antti-Jussi. Olisiko pari-kolme tyttöä halukkaita pelaamaan poikien sarjassa? Poweria varten olisi kiva saada ulkotreeniä. t. Virpi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
20

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Pääsiäinen lähestyy ja monella on varmasti juhlan ja tavallista pitemmän viikonlopun ajaksi erityissuunnitelmia. Pyydänkin täten jokaista ilmoittamaan osallistumisesta torstain harjoituksiin, jotta valmentajat saavat pohtia, järjestetäänkö yhdet vai kahdet treenit vai ei treenejä ollenkaan. Salis... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.