Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly ja agility.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Marcus kirjoitti: GUTZ-varainhankintakampanja on käynnistynyt! Toisena vuonna peräkkäin seuran lentopallojoukkueet osallistuvat Gutz urheiluvaatteiden myymiseen. Myyntiaika on aina 15.10 asti, joten kannatta heti ruveta myymään. Perusideanahan on myydä urheiluvaatepaketteja hintaan 20 euro/paketti. Jokaisesta myyd... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
28

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Antti-Juss kirjoitti: Hei! Saman asiakkaan tilausta voi jatkaa myöhemmin. Paina Vahvista-nappia VASTA, kun tilaus on kokonaan valmis, siihen asti vain -> Päivitä. Android-sovelluksissa on kuulemma ongelmia, joita selvitetään. Mutta tietokoneen kautta ainakin tilaukset onnistuvat. Huomatkaa vielä, että summa, ansio ja ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
18

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Hei Sanna, Auranlaakson oppilailla on koulupäivä la 30.9 ja samana viikonloppuna on eka turnaus. Milloin turnauspäivä tarkentuu ? (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.