Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly ja agility.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Henna kirjoitti: Heippa C2 joukkue! Hiihtoloma lähestyy ja olen kuullut monen lähtevän reissuun:) Toivoisin nyt kaikilta C2 joukkueen vanhemmilta/ tytöiltä tietoa mihin turnauksiin pystyisit osallistumaan? Laita viestisi tähän alle! Kaikki "vanhat" C2 tytöt toivottavasti pystyvät osallistumaan kaikkiin? =) Kevään... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
30

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Alina kirjoitti: Alina on mukana! Hyvä olisi keskustella käytännöistä. On siis löytynyt joku joka peluuttaa? Sovitaanko siis, että maanantaina briiffataan käytännön asioista. Pitäisikö olla joku peliasu seuran puolesta vai miten toimitaan? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
21

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Heippa kaikille! Kuten kaikki jo tietääkin, että olen esittänyt toiveen tehdä vuoden alusta yhteistyötä enemmän D-tyttöjen kanssa. Tämä johtuu siitä, että C2 porukka on auttamattomasti liian pieni ja joudun joka turnaukseen miettimään saanko kentällisen kokoon:( Itse olin lomareissulla, kun pidit... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.