Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly, agility ja salibändy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Minna kirjoitti: Hei, kävin päivittämässä omat tietoni, sukunimeni on kesäkuun alussa muuttunut eli Minna Caven on nyt Minna Suominen. Ettette ihmettele :) (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
30

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Salla kirjoitti: Huomio Poweriin lähtevät tytöt. Niklas on sairastunut, eikä pääse lähtemään huomenna pelaamaan! Nyt tarvitaan todellista joukkuehenkeä. Koska poikia oli alunperinkin lähdössä vain kolme, täytyy jonkun tytöistä mennä aina tuuraamaan Niklasta. Vapaaehtoisia Tiedustelen huomenna menomatkalla. Jos ni... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
20

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Pääsiäinen lähestyy ja monella on varmasti juhlan ja tavallista pitemmän viikonlopun ajaksi erityissuunnitelmia. Pyydänkin täten jokaista ilmoittamaan osallistumisesta torstain harjoituksiin, jotta valmentajat saavat pohtia, järjestetäänkö yhdet vai kahdet treenit vai ei treenejä ollenkaan. Salis... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.