Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly ja agility.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU B Tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Minna kirjoitti: Heips, kesätreenit on nyt merkattu kalenteriin. Maanantaille merkattu sisäsalivuoro voi vielä ehkä muuttua kun sitä ei ole vielä varmistettu. Omatoimilenkkeihin tulee ohjeet aina ennen kyseistä tapahtumaa. Treeneistä poissaolijoille en lupaa tehdä erikseen mitään omaa treeniohjelmaa, mutta laitan... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
18

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Antti-Juss kirjoitti: HEMMINKITURNAUS-INFOA: Hei taas, Otteluohjelma on nyt julkaistu osoitteessa: https://hemminkiturnaus.torneopal.fi/ Muutama kirjuri-/tuomarivuoro puuttuu vielä ohjelmasta, eli seuratkaa sitä myös turnauspäivän aikana, jotta ette missaa vuoroanne. Huomiokaa myös, että tuomarivuoroja voi olla myös e... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
20

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Olisiko tytöillä intoa lähteä yhdessä pari kertaa viikossa omatoimisesti yhteislenkille? Mahdollisia aikoja voisi olla esim. ma klo 17, la klo 12 tai su klo 16? Tai mikä aika sitten parhaiten sopiikaan. Yksin tuo lähteminen tuntuu olevan todella vaikeaa, joten olisi varmasti helpompaa lähteä yhde... (20 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
15