Lentopallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly, agility, y ja salibändy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Littoinen

Lentopallo - Littoinen

LTU C-tytöt Nimenhuuto.com

Maailman paras lentopallojoukkue !

Janne kirjoitti: Power maksuista! Moi, Power maksut kannattaa laittaa heti liikkeelle. Jaosto oli päättänyt tänä vuonna, että maksettu maksu on sitoutuva ilmoittautuminen. Maksujen tarkistus (ja ilmoittautuneiden pelaajien ilmoittaminen) on ensi maanantaina. Näin ollen jos pankkiyhteys on eri kuin LTU lentopallol... (26 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
21

LTU C2 -tytöt Nimenhuuto.com

LTU:n lentistyttöjen (C2) vanhempien viestintäkanava.

Antti kirjoitti: Moikka ! meillä Heta 38,5 asteen kuumeessa (taas kerran!) joten meiltä ei tulla turnaukseen ! terv. Antti (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
16

LTU E-junnut Nimenhuuto.com

Salla kirjoitti: Moi E-tytöt! Salon turnauksen otteluohjelma löytyy nyt AIKATAULUT-kansiosta. Sastamalaan on ilmoittautunut vain Marissa ja Neakiin parantelee vielä jalkaansa. Teemme siis niin, että kaksi pelaajaa lähtee Salon sijasta Sastamalaan. Näin saadaan joukkueet kasaan. Voin ottaa Siljan mukaan ja lähteä ... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Littoinen
Sekajoukkue
20

LiTu D-tytöt Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Moikka! Ensi vuonna C-tyttöihin pelaamaan siirtyville on hommattu uudet peliasut jo nyt ensi syksyä varten. Samanlaiset siis jotka nykyisillä C- tytöillä ovat, saimme juuri varaston viimeiset eikä niitä enää tehdä. Jaoin eilen osalle jo uudet peliasut. Suurkiitos sponsoreille IF ja Rediteq! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Littoinen
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.