Jalkapallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly, agility, y ja salibändy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Littoinen

Jalkapallo - Littoinen

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Taneli kirjoitti: Hei! Onko treenipelissä perjantaina tarkoitus olla buffettia? Itse en pääse silloin sitä pitämään, kun olen työpaikan koulutuksessa Helsingissä. Jos joku pääsisi pitämään, mulla joukkueen kassalipas kotona. Voin tuoda tarvittaessa jollekin:). Muut tarvikkeet taisivat olla Sannalla tai Joukon perh... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
24

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

Littoinen Nimenhuuto.com

Littoinen -08

Joukkue etsii pelaajia: Littoinen 08 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiintostune...

Sami kirjoitti: Hei kaikki! Ekat kyläsarjapelit pelataan ensi torstaina ja ilmoittautumisia peleihin toivotaan vielä tämän päivän aikana. Joten käykää mahdollisimman moni klikkaamassa osallistumisenne.. t.Sami (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen
Sekajoukkue
31

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 07 kokoonpanossa on maaliskuussa 2017 25 pelaajaa, joista suurin osa on a...

Toni kirjoitti: Sarjapelit alkavat ja Ltu 07 on ilmoittautunut neljään eri sarjaan. Sarjat ovat : Kaana 5v5, Kaana 8v8, Piiri Ykkönen ( 5v5) ja Piiri Liiga (8v8). Pelaajat ovat jaettu niin, että jokainen pelaa kahdessa eri sarjassa. Joukkueet: Kaana 5v5 Aarne Akseli Casper Ellen Jasper Matteus Osaret Paavo Patri... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
35

LTU 00 joukkue Nimenhuuto.com

LTU:n D13 jalkapallojoukkue jossa vallitsee hyvä, reipas ja iloinen ilmapiiri. Pelaajat ovat motivoituneita ja haluavat oppia ja kehittää koko aja lisää henkilökohtaisia ominaisuuksiaan pelaajana.

Joukkue etsii pelaajia: Olemme lokakuussa 2011 perustettu LTU:n vuonna 2000 syntyneiden poikien jalka...

Filipe kirjoitti: Moi kaikille tässä http://www.rtp.pt/play/direto/rtp2 voit katsoa futsal peli Portugali liiga klo 19:00. Terveisin Filipe (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Pojat
30

LTU 01 Nimenhuuto.com

LTU 01 joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Viktor "Viki" Bilishenko.

Arto kirjoitti: Kauden 2017 varustemallit on tiedossa, joten ruvetaan hankkimaan uusia vermeitä. Joukkue tulee pelaamaan seuraavat kaksi vuotta seuraavalla setillä: - Pelipaita Adidas Squadra 17 SS keltainen (mokkeilla Adidas Assita 17 GK sininen) - Treenipaita SOC Func Tee III musta - Pelishortsit SOC Victory m... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
32

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja mahdollisesti talvikaudella Kaarinan alueen koulun liikuntasalissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
24

LTU-10Ukkonen Nimenhuuto.com

LTU-Ukkonen on keväällä 2016 perustettu futis-joukkue, jonka runko koostuu 2010 syntyneistä pelureista.

Niilo kirjoitti: Hei. Otetaan nyt sunnuntain treeneissä joukkuekuva kausijulkaisun varten. Kaikille päälle uusi tuulipuku. Toivottavasti pääsette kaikki mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen
Sekajoukkue
28

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Tomi kirjoitti: Kengät ovat vahingossa vaihtuneet näissä sunnuntain treeneissä. Mustat Vikingin talvikengät. Meillä on nyt kengät kokoa 34, ei nimeä. Aleksin kengät ovat kokoa 33, ja nimilapussa lukee Aleksi (tai sitten siinä on pyöreä vihreä tarra jossa lukee Aleksi). Jos joltakulta löytyy Aleksin kengät niin o... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
28

LTU 06 Puumat Nimenhuuto.com

LTU 06 Puumat on nappulajoukkue 2006 vuonna syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee kesäkaudella Littoisten kht kentällä ja talvikaudella lähialueen koulujen liikuntasaleissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Funpark reissu 23.1.2016! Bussi lähtee Littoisten jalkapallokentältä kello 9.00, tulkaa kaikki ajoissa paikalle! Tampereelta lähdetään takaisin Turkuun 17.00! Mennäänkö samalla kokoonpanolla vai onko tullut muutoksia? Vastatkaa tähän viestiin, jotta tiedän, että kaikki ovat nähneet tämän! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
16

LITSA 06 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappulat Littoinen 2006 United ja City

Niklas kirjoitti: Lapissa ensi viikko. T. Reijo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Maailman Napa
Ei asetettu
23

LTU jalkapallokoulu kesäkuu Nimenhuuto.com

LTU jalkapallokoulut tarjoavat alle 12-vuotiaille lapsille valmennusta ja opetusta jalkapallossa. Taso- ja ikäryhmät eri ikäisille lapsille ja oman harrastustaustan mukaan.

Marko kirjoitti: Hei kaikki Futiskoululaiset, futiskoulu on edennyt hienost kohti viimeisen päivän aamua ja pelit ja treenit ovat saamani tiedon ja kuulemani mukaan menneet tosi hienosti, onnittelut siitä kaikille. Tänään viimeisenä päivänä säänhaltijat ovat kääntäneet meille selkänsä ja ainakin nyt aamulla näytt... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
37

LTU 08-09 Salamat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: HUOMIO! Sunnuntai 6.3 harkat peruttu!!! (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Sekajoukkue
25

LTU 2 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tuun suoraan töist ni voi olla et myöhästyn (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Littoinen
Miehet
33

LTU Leijonat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: KULTANUMMITURNAUS / INFOA II Moi kaikille! Joukkueista ja pelipaikoista on ollut hieman epäselvyyttä. Alempana viestiketjussa on peliohjelma, mutta kerrataan tähän lyhyesti: P11 joukkue (2006 syntyneet) pelaavat siis Ihalassa. Ensimmäinen peli alkaa 9:40. Paikalle kokoonnutaan klo 9:00. Seuraava ... (21 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
36

Littoinen 09 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi, olet ilmoittaunut jalon salibandy peleihin tulevana v.loppuna. Olettehan muistanut maksaa salibandy lisenssin jalolle? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibändy
Littoinen
Pojat
19

LTU Tiikerit 07 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Olen tänään lisännyt kaikki pelaajat LTU 07 nimenhuutoon (ltu07.nimenhuuto.com). Jos et ole saanut nimenhuudosta kutsua, niin laita viestiä. Tarkoitus on jatkossa käyttää LTU 07 nimenhuutoa ja LTU Tiikerit nimenhuuto jää pois käytöstä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
19

Littoinen04 Nimenhuuto.com

Ville-Veik kirjoitti: moro, laitoin LTU:n tämän viikon treenit vielä tälle palstalle. LTU:ta suunnittelevien poikien vanhempia toivottaisiin treenien aikaan paikalle ensi torstaina Littoisten KHT klo 17-45 alkaen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
22

LTU 99 Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: https://docs.google.com/forms/d/1W8cvX2KEQNhVsbKzFqFU2Jyvjd257JHBxHBKmuNv9dg/viewform Tänne osoitteeseen joka heppu, joka ei ole siellä vielä käynyt täyttämässä pelaajakorttiaan. Sain palautetta seuran puheenjohtajalta, että vain 9 korttia on täytetty meidän joukkueesta. Minne luulette, että saam... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.