Jalkapallo Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Tapio kirjoitti: Jokaiselle on varmaan tullut LTU B Nimenhuuto-kutsu sähköpostiin. Menkääs laittamaan tietonne kuntoon: puhelin, sähköposti, pelinumero ja huoltajan nimi, puhelin ja sähköposti. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
23

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

Littoinen Nimenhuuto.com

Littoinen -08

Joukkue etsii pelaajia: Littoinen 08 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta kiintostune...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOM! tänään treenejä aikaistettu eli alkaa klo 18:00 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen
Sekajoukkue
19

LTU 00 joukkue Nimenhuuto.com

LTU:n D13 jalkapallojoukkue jossa vallitsee hyvä, reipas ja iloinen ilmapiiri. Pelaajat ovat motivoituneita ja haluavat oppia ja kehittää koko aja lisää henkilökohtaisia ominaisuuksiaan pelaajana.

Joukkue etsii pelaajia: Olemme lokakuussa 2011 perustettu LTU:n vuonna 2000 syntyneiden poikien jalka...

Filipe kirjoitti: Moi kaikille tässä http://www.rtp.pt/play/direto/rtp2 voit katsoa futsal peli Portugali liiga klo 19:00. Terveisin Filipe (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Pojat
30

LTU futiseskari Nimenhuuto.com

LTU futiseskari on hyvä tapa aloittaa jalkapalloharrastus innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä, mahtavissa puitteissa uudistetulla Littoisten kht-kentällä aivan Wanhan verkatehtaan vieressä.

Lauri kirjoitti: Onko huomenna eli 7.3. harjoituksia? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen
Sekajoukkue
15

LTU -11 Tornado Nimenhuuto.com

LTU-11 Tornado on 2018 perustettu joukkue. Joukkue koostuu 2011 syntyneistä LTU futiseskarin kasvateista.

Oliver kirjoitti: La in, su out (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
25

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Juha kirjoitti: Joudun lähtemään ennen pelin lopumista (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
29

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

Olli kirjoitti: Harjoitukset peruttu (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
26

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja talvikaudella Kotimäen koulun salissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
25

LTU 06 Puumat Nimenhuuto.com

LTU 06 Puumat on nappulajoukkue 2006 vuonna syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee kesäkaudella Littoisten kht kentällä ja talvikaudella lähialueen koulujen liikuntasaleissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Funpark reissu 23.1.2016! Bussi lähtee Littoisten jalkapallokentältä kello 9.00, tulkaa kaikki ajoissa paikalle! Tampereelta lähdetään takaisin Turkuun 17.00! Mennäänkö samalla kokoonpanolla vai onko tullut muutoksia? Vastatkaa tähän viestiin, jotta tiedän, että kaikki ovat nähneet tämän! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LITSA 06 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappulat Littoinen 2006 United ja City

Niklas kirjoitti: Lapissa ensi viikko. T. Reijo (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Maailman Napa
Ei asetettu
21

LTU 2 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Myöhästyn vähän.. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Miehet
35

LTU Leijonat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Kokoonpano Mustien ykkösen peliin ke 24.5. klo 18:45 (kokoontuminen 18:00) Parkin kentällä: Markus (MV) Tuomas Dzemal Sampo Eino Kosti Miro Leevi Meriel Toivo Patrik Santeri Eeli Käykää vahvistamassa osallistuminen Nimenhuudossa mahdollisimman pian. t. Jussi (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen
Ei asetettu
31