Lentopallo Masku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masku ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, ju-jutsu, vpk, tanssillinen voimistelu, vapaatanssi, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Masku

Lentopallo - Masku

Maskun Kataja 2002 tytöt Nimenhuuto.com

Maskun Kataja 2002 tytöt on maskulainen lentopallojoukkue, joka on perustettu 2008. Meidät on opittu vuosien varrella tuntemaan nimestä Leopardit. Joukkueessa pelaa vuosina -02 ja -03 syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme tavoitteellisesti 4-5x vk:ssa ja pelaamme C- ja B-tyttöjen SM-sarjaa. Yhteydenotot valmentaja Sanna Toivonen 044-9982705, Juha Toivonen 040-5143333.

Nökö kirjoitti: Mukaan tarvitaan myös vanhempia mm.laittamaan sali kuntoon, jakamaan ruokaa, kirjuroimaan ja siivoamaan turnauksen päätteeksi. Tuomareiksi on lupautunut Terho ja Pasi, tosin Terho ei voi olla koko päivää paikalla. Saliin 9:45 Otteluohjelma Kenttä 1 10:30 Kataja-SoPa 11:45 Ruokailu 13:00 Viesti- K... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Masku, Hemmingin Koulu
Tytöt
18

Maskun Kataja tytöt 2001- 2003 Nimenhuuto.com

Tervetuloa myös uudet lentopallotaustaa omaavat 00/03 syntyneet tytöt mukaan rinkiin! yhteystiedot: Pirjo Järvenranta 0405931311 Valmentaja

Joukkue etsii pelaajia: Otamme joukkoomme lisää 2001 syntyneitä urheilullisia tyttöjä oppimaan lentop...

Pirjo kirjoitti: Heips, Poweriin saakka treenejä 3 kertaa viikossa + fysiikat. Powerin jälkeen salitreenejä 1 viikossa ja 2 fysiikkatreeniä, päivät selviävät pikapuoliin. Omatoimisesti tehdään fysiikoita ja esim juoksulenkkejä näiden lisäksi, kuntosalikäynnit fysiikkatreeneinä ei ole huono ajatus. T. Pirjo (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Masku
Tytöt
16

Maskun Kataja pojat 2002-03 Nimenhuuto.com

WITH WINNERS`MENTALITY KATAJA P-02 - TERVAPORTTI!

Joukkue etsii pelaajia: Urheilullisia 2002-2003 -poikia kaivataan kokeilemaan lajia. Hyvä, ellei jopa...

Vili kirjoitti: Ostetaanko N-lisenssi C- vai B-nuoriin? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Masku
Pojat
16

Maskun Kataja lentispojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Katajan F-poikaryhmä toiminnassa toista vuotta. Kohderyhmänä 2007-2009 -pojat...

Antti-Juss kirjoitti: Ilmoittakaa Hemminkiturnauksen (tapahtumana nimenhuudossa) puhekuplaan teidän perheenne ruokailijoiden määrä tämän viikon aikana. Omilla eväilläkin saa osallistua. Turnaus on pitkä, joten jonkinlainen ruokahuolto tulee varmastikin tarpeen. Tämä lämmin lounas on tarjolla myös kannustusjoukoille, j... (25 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Masku
Pojat
13

KatajaM3 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ari kirjoitti: pitäskö järjestää joku tiedotus tilaisuus vaikka ihan pubis yhen kaljan merkeis joku päivä niin juteltas vähä ens kaudesta? tietty voi sen jossain muuallakin pitää jos emännät ei pubii päästä niin saatas kaikki paikalle... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Masku
Miehet
17

Maskun Kataja -06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei kaikki! Hemminkiturnaus lähestyy kovaa vauhtia ja sääennustekin näyttää lupaavalta! Irene on taas lupautunut toimimaan turnauksen lääkärinä (Kiitos tästä!), joten jos joku etsii lääkäriä turnauksessa, niin ohjaatte kysyjät Irenen luo. Joukkueemme tehtäviin kuuluu tänä vuonna vastuu ylläpitosi... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Masku
Ei asetettu
31

Maskun Kataja E-tytöt Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Hemminki turnaukseen tarvitaan puffettiin 50 sämpylää. Eli halukkaat, tämän viestin jatkoksi montako sämpylää tekee. Puffetin myynti on meillä ja Pirjon joukkueella joten varautukaa myynti vuoroihin. Infoa lisää loppu viikosta. Keskiviikkona on tammenahjossa kenttien pystytys talkoot klo 17.30, t... (20 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Masku
Tytöt
12

Maskun Kataja lp naiset Nimenhuuto.com

jarmo kirjoitti: Helatorstaina ei harjoituksia Hemminki on kiinni. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Masku
Naiset
18

Kataja1 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Käsi kipiä. Tuun testaamaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Masku
Ei asetettu
21

Maskun Katajan lentopalloäidit Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Hei, mahtaako Seikelän salin vuoro olla vielä varattuna tälle porukalle, onko jollain tietoa? Jos väki on ensi kaudella jatkamassa pelaamista, kenellä olisi kiinnostusta ottaa managerioikeudet eli päästä hallinnoimaan ja lisäämään tapahtumia tälle sivustolle? Vai liekö perustettu jo kokonaan uusi... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Masku
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.