Salibandy Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, pesäpallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nummela

Salibandy - Nummela

Pappasähly - NML kuoppis SU Nimenhuuto.com

Ikämiesten TO/SU sählyt kuoppiksella klo 21-22 / 20-21. Osallistumiset ja peruutukset tämän sivuston kautta, sikälimikäli mahdollista päivää ennen pelejä.

Ari kirjoitti: Moro ! 17.3 saunaillan hinnaksi tuli 23e / hlö. Maksun voi suorittaa tililleni FI27 5297 0020 1431 46 T:Ari E (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Nummela, Kuoppis
Miehet
20

Lautex-sähly Nimenhuuto.com

Vihdin pitkäaikainen hyvähenkinen työpaikka salibandy harrastelija porukka. Vuodesta 1994 saakka pyörinyt vuoro.

Pekka kirjoitti: Ilmoittautumis asiaa... Mikäli tiedätte ajoissa, että ette pääse peleille, olisi mukavaa jos voisitte tehdä ilmoituksen ajoissa, mielellään viimeistään sunnuntaina iltapäivän aikana. Tämä varsinkin maalivahti puolella olisi tärkeää, koska silloin kerettäisiin hälyttämään ns. varamaalivahtia paika... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela
Ei asetettu
17

VSS Pojat 99-00 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Päivän peleistä: Tänään oli lähtökohtana se että vastaan tuli sarjaykkönen ja sarjakakkonen. Kuinkas kävikään...Pojat pelasivat NIMENOMAAN JOUKKUUEENA paremmin kun mitä on aiemmin nähty ja tekivät juuri sen mitä valmennus pyysi.Tuloksena tiukka yhden maalin voitto ensimmäisestä pelistä ja tasapel... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Nummela
Pojat
33

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Vihdin tennishalli su kello 20.0 - 21.00 (iso kenttä) syys-toukokuussa Kauden 2015-2016 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

JuhaU kirjoitti: Terve kaikille! Luulin jo olevani jo pelikunnossa, mutta ei ole kinto sittenkään kohdallaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
25

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: ei taida onnistua tuo lentopallo 4:llä (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.