Salibandy Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nummela

Salibandy - Nummela

Lautex-sähly Nimenhuuto.com

Vihdin pitkäaikainen hyvähenkinen työpaikka salibandy harrastelija porukka. Vuodesta 1994 saakka pyörinyt vuoro.

Jussi kirjoitti: Oottelen polvileikkausta, joka ehkä helmi-maaliskuun taitteessa.Ura ei kuitenkaan lopu, joten joudutte pettymään.Paluu parrasvaloihin odottettavissa huhtikuussa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nummela
Ei asetettu
19

Pappasähly - NML kuoppis SU Nimenhuuto.com

Ikämiesten TO/SU sählyt kuoppiksella klo 21-22 / 20-21. Osallistumiset ja peruutukset tämän sivuston kautta, sikälimikäli mahdollista päivää ennen pelejä.

Kari kirjoitti: Moi ! Kauden 2017/2018 salimaksut Sunnuntai vuoron osalta 46€ / hlö. Huom! tässä mukana 20 pallon osto seuralle ja siksi ylimääräistä 1€ per ukko. Maksut tilille FI94 1312 3500 1267 48 Kiitos ja terveisin, Kari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela, Kuoppis
Miehet
20

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Tennishalli su kello 20.0 - 21.00 syys-toukokuussa Kauden 2017-2018 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

Pietari kirjoitti: Tänään mahtuu mukaan liikuntasampoon kasista alkaen. Veskarit ois, mut paria vaille täys kentällinen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
29

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tulin tähän ryhmään - mutta huomasinkin - että Nummelassa - joten minut voi poistaa tältä listalta - Nummela ei osu matkani varrelle. Hyvät pelit teille ! Mia (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
51