Salibandy Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, kaukalopallo, jalkapallo, uinti, ctif, futsal, taido ja sopimuspalokunta.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lautex-proSalibandy Nimenhuuto.com

Vihdin pitkäaikainen hyvähenkinen työpaikka salibandy harrastelija porukka. Vuodesta 1994 saakka pyörinyt vuoro.

Pekka kirjoitti: Jos Jussi ja 2 mokkea... ;) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela
Ei asetettu
19

Pappasähly - NML kuoppis SU Nimenhuuto.com

Ikämiesten TO/SU sählyt kuoppiksella klo 21-22 / 20-21. Osallistumiset ja peruutukset tämän sivuston kautta, sikälimikäli mahdollista päivää ennen pelejä.

Kari kirjoitti: Moi kaikille! Nyt näyttää pahasti siltä, että helatorstai vaikuttaa osanottoon. Jos ei klo18 mennessä ole riittävästi pelaajia niin sitten jatkuu sunnuntaina paremmalla osanotolla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela, Kuoppis
Miehet
18

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Pappilanpelto su kello 20.30 - 22.00 syys-toukokuussa Kauden 2019-2020 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

Tapio kirjoitti: Hei, olen purjelentelemässä tänään Räyskälässä ja on hieman epävarmaa että ehdinkö pelaamaan. Yritän ainakin. Hyvä että 7 tulossa mukaan. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
22

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Onko tämä joukkue kaiken ikäisille, kun olen 14v tyttö? Ja kilpaillaanko tässä joukkueessa? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
41

Kuntosäbä Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Nummela
Miehet
24