Salibandy Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, uinti, kaukalopallo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lautex-proSalibandy Nimenhuuto.com

Vihdin pitkäaikainen hyvähenkinen työpaikka salibandy harrastelija porukka. Vuodesta 1994 saakka pyörinyt vuoro.

Ville kirjoitti: Kentälle, olkapää edelleen kipeä (29 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Nummela
Ei asetettu
17

Pappasähly - NML kuoppis SU Nimenhuuto.com

Ikämiesten TO/SU sählyt kuoppiksella klo 21-22 / 20-21. Osallistumiset ja peruutukset tämän sivuston kautta, sikälimikäli mahdollista päivää ennen pelejä.

Kari kirjoitti: Alla on osakopio Vihdin kunnan nettisivulla olevasta tiedotteesta (https://www.vihti.fi/koronavirus): Vihdin kunta hidastaa koronavirusepidemian leviämistä Suomessa ja varautuu tilanteeseen monin tavoin Sivu on päivitetty 13.3.2020 klo 14:26 Koronavirustilanne Suomessa kehittyy nyt nopeaa vauhtia... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Nummela, Kuoppis
Miehet
19

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Pappilanpelto su kello 20.30 - 22.00 syys-toukokuussa Kauden 2019-2020 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

Pekka kirjoitti: Moi Rolf! Kiva kun olit mukana pelaamassa viime sunnuntaina, katsotaan miten homma jatkuu covid-19 -tuiskeessa. Meillä on ollut tapana että ensimmäinen käynti, ns. tutustumiskäynti, on maksuton mutta jatko on maksullista. Ohessa Tarvosen Jounin muistutus kevään maksuista meille peruspelaajille. J... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
38

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Tiina koska haluut aloittaa säbätreenit? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
45