Salibandy Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nummela

Salibandy - Nummela

Lautex-sähly Nimenhuuto.com

Vihdin pitkäaikainen hyvähenkinen työpaikka salibandy harrastelija porukka. Vuodesta 1994 saakka pyörinyt vuoro.

Pekka kirjoitti: Kohta se taas alkaa... Nyt kaikki viimeistään ulos lenkille kuntoa kohottamaan jotta jaksaa kun tosi pelit kohta taas alkaa ;) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Nummela
Ei asetettu
17

Pappasähly - NML kuoppis SU Nimenhuuto.com

Ikämiesten TO/SU sählyt kuoppiksella klo 21-22 / 20-21. Osallistumiset ja peruutukset tämän sivuston kautta, sikälimikäli mahdollista päivää ennen pelejä.

Petri kirjoitti: Hei! Kiitän teitä kaikkia mukavista peleistä ja hauskasta seurasta. Visiittini Nummelaan jäi lyhyeksi, eikä elämäntilanne ole ollut tällä jaksolla helpoin mahdollinen. Pelit olivat hyvää stressinpoistoa, kiitoksia siitä. Kaikki hyvää teille. T: Pete (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela, Kuoppis
Miehet
20

Nummelan-Ukkosähly Nimenhuuto.com

Ukkosählyä herrasmiesperiaatteella jo vuodesta 1998! Vihdin tennishalli su kello 20.0 - 21.00 (iso kenttä) syys-toukokuussa Kauden 2015-2016 joukkue on täynnä, ei uusia pelaajia "Hitaitten miesten nopea peli" Ukkosähly is a momentum game!

JuhaU kirjoitti: Terve kaikille! Luulin jo olevani jo pelikunnossa, mutta ei ole kinto sittenkään kohdallaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Nummela ( Vihti )
Miehet
25

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Torstaina 27.4 ei salivuoroa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.