Jalkapallo Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nummela

Jalkapallo - Nummela

NuPS T03 Nimenhuuto.com

NuPS T03 on reippaiden tyttöjen innokas jalkapalloryhmä. Tarjoamme hyvät harjoitusolosuhteet Nummelan ja Vihdin alueella. Ryhmämme laajuudesta johtuen pystymme myös tarjoamaan harjoituksia ja pelejä taitotason mukaan. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden 3-4 kertaa viikossa. Tervetuloa siis mukavan harrastuksen pariin.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki 03-syntyneet tytöt! Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa Nummelan Pall...

Maija kirjoitti: Sopiiko, että pidämme pienen palaverin 5.5. tapahtuman lopuksi? Käydään läpi se seuraava tapahtuma: Lähetysjuhlat Vihdissä. Inka P. oli viime viikolla ollut kokouksessa ja monta asiaa oli tullut ilmi. Mutta aikeenamme on siis pitää tuolloin kahvilaa meidän terassilla Vihdin kirkonkylässä. Tytöt o... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
23

NuPST01 Nimenhuuto.com

NuPS T01 on 22 tytön reipas ja motivoitunut porukka. Joukkueen tavoitteena on tarjota mukana oleville tytöille haasteellista ja korkeatasoista valmennusta ja sitä kautta jokaiselle, kaikkein motivoituneimmat mukaan lukien, mahdollisuuden kehittyä Länsi-Uudenmaan kotimaisemissa omaa huippua kohti ja myös kilpailla korkeimmalla mahdollisella tasolla. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden hyvissä olosuhteissa 4-6 kertaa viikossa.

Elisa kirjoitti: Tulen huoltajaksi peliin mutta pääsen tulemaan vasta klo 11. Tulen suoraan kentälle. T: Henna (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
34

NuPS Nimenhuuto.com

Nummelan Palloseuran ns. Reservin, eli miesten kakkosjoukkuueen ilmoittautumisportaali peleihin ja treeneihin.

Matti kirjoitti: Tod näk pääsen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Nummela
Miehet
28

Nups Ladies Nimenhuuto.com

Riitta kirjoitti: Oon Sappeella laskettelemassa. En ehkä kerkii.. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Nummela City
Naiset
28

Nups 05 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Pitäisikö tämä jättää / ottaa pois käytöstä, ettei joku vahingossa ilmoittaudu ja luota tähän? Toivottavasti emme ainakaan maksa tästä mitään! Kivahan tätä oli käyttää, mutta seura on valintansa tehnyt ja sen mukaan kai on meidänkin elettävä ;-) Jyrki (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
36