Jalkapallo Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, pesäpallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nummela

Jalkapallo - Nummela

NuPS T03 Nimenhuuto.com

NuPS T03 on reippaiden tyttöjen innokas jalkapalloryhmä. Tarjoamme hyvät harjoitusolosuhteet Nummelan ja Vihdin alueella. Ryhmämme laajuudesta johtuen pystymme myös tarjoamaan harjoituksia ja pelejä taitotason mukaan. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden 3-4 kertaa viikossa. Tervetuloa siis mukavan harrastuksen pariin.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki 03-syntyneet tytöt! Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa Nummelan Pall...

Maija kirjoitti: Sopiiko, että pidämme pienen palaverin 5.5. tapahtuman lopuksi? Käydään läpi se seuraava tapahtuma: Lähetysjuhlat Vihdissä. Inka P. oli viime viikolla ollut kokouksessa ja monta asiaa oli tullut ilmi. Mutta aikeenamme on siis pitää tuolloin kahvilaa meidän terassilla Vihdin kirkonkylässä. Tytöt o... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
24

NuPST01 Nimenhuuto.com

NuPS T01 on 22 tytön reipas ja motivoitunut porukka. Joukkueen tavoitteena on tarjota mukana oleville tytöille haasteellista ja korkeatasoista valmennusta ja sitä kautta jokaiselle, kaikkein motivoituneimmat mukaan lukien, mahdollisuuden kehittyä Länsi-Uudenmaan kotimaisemissa omaa huippua kohti ja myös kilpailla korkeimmalla mahdollisella tasolla. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden hyvissä olosuhteissa 4-6 kertaa viikossa.

Elisa kirjoitti: Tulen huoltajaksi peliin mutta pääsen tulemaan vasta klo 11. Tulen suoraan kentälle. T: Henna (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
35

FC Nummela Nimenhuuto.com

FC Nummela on jalkapallojoukkue, joka toimii jääkiekon ehdoilla. Se tarkoittaa, että pyrimme mahdollisimman hyvin sovittamaan joukkueen harjoitukset siten, että myös jääkiekkoharjoittelu onnistuu. FC Nummela harjoittelee huhtikuun lopulta syyskuun alkuun. Talvella sillä ei lähtökohtaisesti ole harjoittelutoimintaa. Harjoittelu tähtää jalkapallon lajitaitojen kehittämiseen poikien ikäluokka huomioiden. Joukkueen kotisivut löytyvät osoitteesta: https://sites.google.com/site/fcnummela01/

Jarkko kirjoitti: Futista FcNummela suunnittelee kesälle 2015 osallistumista Helsinki Cupiin ja varauksella toiseen lähiturnaukseen Laitatteko nimenhuutoon hki cup kohdalle alustavan in/out merkinnän ja kommentit, jos tarvetta. Ilmoitus 25.1. Mennessä, niin saadaan joukkueen ilmoittautuminen tehtyä, jos niin onnel... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
14

NuPS P03-04 Nimenhuuto.com

Nummelan palloseuran P03-04 joukkue 2003-2004 syntyneille pojille

Elias kirjoitti: Tervehdys kaikille!! Nyt on tullut AIKA luopua toisesta..ja tarkoitan sillä nyt Nimenhuutoa..KAIKKIEN tulee nyt siirtyä seuraamaan tapahtumia ja ilmoituksia sekä tekemään ilmottautumiset seuranettiin. Tämä kahden järjestelmän ylläpito ja sieltä tiedon haku on haasteellista mm.harjoitusten suunnit... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Pojat
56

NuPS Futsal Nimenhuuto.com

NuPS Miehet Futsal + NuPS/Hukat Futsal

Mikko kirjoitti: Hei Futsal kolmoseen on tullut otteluohjelman runkopäivät, eli alla olevan linkin takaa löytyy viikonloput, milloin ottelut olisi tarkoitus pelata. Yritän saada suurimman osan peleistä tänä vuonna lauantaina pelattavaksi. Ottelusiirroista muille viikonlopuille täytyy sopia vastustajan kanssa, mut... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nummela
Miehet
44

Nups Ladies Nimenhuuto.com

Soili kirjoitti: Heippa kaikille ! Täällähän on paljon tuttuja vielä mukana mahtavaa (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Nummela City
Naiset
22

Nups 05 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Pitäisikö tämä jättää / ottaa pois käytöstä, ettei joku vahingossa ilmoittaudu ja luota tähän? Toivottavasti emme ainakaan maksa tästä mitään! Kivahan tätä oli käyttää, mutta seura on valintansa tehnyt ja sen mukaan kai on meidänkin elettävä ;-) Jyrki (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
37

NuPS Vasarat Nimenhuuto.com

Susan kirjoitti: Muistathan vanhempainillan tänään 18.30 seuran toimistolla. Nähdään! Sussi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Pojat
31

nups09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, onkohan tänään harjoituksia? T.Riikka (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
38

Nups T04-07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hyvä tytöt 07 pantterit. Hienoja onnistumisia ja tasapeli Lopaa vastaan 3-3. Maalit Noora 1, Nilla 1 ja Pinja 1. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
62

Nups 05-06 Nimenhuuto.com

Nupsin 06 joukkue on perustettu syksyllä 2010. Mukana on noin 25 pelaajaa.

Jari kirjoitti: NUPS Barca punaisilla on peli sunnuntaina 3.5 kello 9:15-10:45 ilmoittautuminen seuranetin kautta. Jos ilmoittautuminen ei onnistu niin laita viesti minulle 040 749 5920 Jari Toivo su 3.5.2015 klo 9:15-10:45, Hong Kong Areena TN2 (Ratapuisto N2) Ottelu: NuPS/Barca pun vs. Akilles/Vihreä, (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
41

Nups Old Stars Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Nummelan palloseuran junioreiden vanhemmista joilla kirjava futistausta. Pelaamme kuntoilumielessä todella harrasmies säännöin.

Tommi kirjoitti: Old starsin tapahtumat ovat seuranetissä. Mikäli sinulla on toimiva s-postiosoite ollut nimenhuudossa, niin siihen on tullut viime vuoden puolella seuranetin viesti, jossa tunnukset yms. Jotkus s-postiohjelmat tulkitsevat automaattisesti seuranetin viestin spamiksi ja ne menee roskapostiin. . (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.