Pesäpallo Oulunsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulunsalo ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, futsal, potkupallo, sähäly, palokunta ja futis.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Oulunsalo

Pesäpallo - Oulunsalo

OsVaCT Nimenhuuto.com

Vahvana yhdessä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Haku pesäpallon yläkoululeiritykseen on käynnistynyt Suositut pesäpallon yläkoululeiritykset saavat jatkoa Vuokatin lisäksi muissakin Pesäpalloliiton valmennuskeskuksissa (Kuortane, Savonlinna ja Tampere). Yläkoululeiritykseen haetaan avoimella haulla ajalla 23.5. - 15.8.2016. Leirit järjestetään... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
21

OsVaFT Nimenhuuto.com

Oulunsalon vasaman pesäpallo, f-tytöt. Koko joukkueen treenit pidetään syksyn aikana 2016 Oulunsalon kirkonkylänkoulun liikuntasalissa perjantaisin klo 16.00- 17.30. Muista harjoituksista ilmoitetaan täällä nimenhuudossa.

Susanna kirjoitti: La 25.3 turnaus ouluhallissa, paikalle 12.30. Omat eväät mukaan. Pidetään tuolloin myös palaveria Haminan leirin kyytiasioista ym. Nimenhuutoon luotu tapahtuma. Palaveri Even ja Jaakon johdolla 12.30 alkaen ouluhallissa. Eka peli 13.15 niin ehditte hyvin palaaverata ku me lämpätään. Käykää laitta... (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
18

OsVa D-tytöt Nimenhuuto.com

Oulunsalon Vasaman D-tyttöjen joukkue!

Johanna kirjoitti: On Vasaman jäsenmaksun 2017 aika Oulunsalon Vasaman jäsenmaksu kerrytetään pääseuralle. Jäsenrekisterillä ja sen mukaisesti kertyvillä jäsenmaksuilla seura osoittaa toimintansa laajuutta ja yleishyödyllisyyttä mm. toiminta-avustuksia hakiessaan. Jäsenmaksut ohjautuvat pääseuralle ja niillä tullaa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Tytöt
8

Osva Pesis nss Nimenhuuto.com

Siksi, koska Me tykätään tästä lajista !

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Naiset
18

OsVa CP Nimenhuuto.com

Lakeuden laajimmalta alueelta kasattu c-poikien pesäpallojoukkue.

Jani kirjoitti: Alueleirillä otettu, "hieman vapaamuotoisempi" joukkuekuva löytyy osoitteesta http://www.oulunsalonvasama.fi/pesapallo/wp-content/uploads/Oulunsalon-kuvat-1-119.jpg jos joku sattuu tarvimaan uutta taustakuvaa ;) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Pojat
20

Osvan maakari Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: jos ehdin c-pelistä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Oulunsalo
Miehet
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.